Çok teşekkür ederim. İzleyeceğimHaa bide sana da tavsiyem
Yeni evlenecek isen Zafer Akıncinin (psikolog kendisi) videolarını şiddetle oneirirm kesinlikle izle
Diğer videolarını da izleyin gerekirse not alın ara ada okuyun
Günlük hayatta makyaj yapan biri değilimdirBence kendin ol.
Burda bir bayanda okumuştum
İlk görüşmem de en kötü huylarımi bile söyledim ki sonradan sen niye böylesin filan dmeesin diye( haa bu kısım sna kalmış)
Sonra diyor eşime ne kötü huyumu dediysem kabulüm dedi.
Beni en kötü huylarım ile kabul eden en iyi huyumu da çeker dedim diyor çok hoş bir yöntem bencede
Evlendikten sonra eninde sonunda cikicak çünkü sakladığı şey...
doğal olun herseyiniz ile.... hatta makyaj filan da yapmayın bence sizi makyajsız beğeniyorsa beğensin.
Rica ederimÇok teşekkür ederim. İzleyeceğim ☺
Super Tam Benim gibisin sende...bende sadece güneş kremi kullanırımGünlük hayatta makyaj yapan biri değilimdirGüneş kremimi sürer çıkarım yani o kadar
Önümüzdeki bir hafta içinde falan.Görüşme ne zaman ? Güzel heyecanlar bunlar. Doğal şekilde ilerler zaten.
Amin. Eğer özel değilse anlatır mısınız ? Merak ettimHakkınızda hayırlısı olsun. Bir anımı anımsadımumarım siz benim gibi olmazsınız
Biz mesajda çok iyiydik. Baya yakın hissetmiştik diyeyim. Kırk yıllık tanıdığım gibiydiAmin. Eğer özel değilse anlatır mısınız ? Merak ettim
Biz mesajda çok iyiydik. Baya yakın hissetmiştik diyeyim. Kırk yıllık tanıdığım gibiydiSonra buluşmaya karar verdik. Buluştuk ama ben sebepsiz yere cok gerildim. Hic kendim gibi olamadım Zavallımda konuştukça konuşuyor (Cok konuşkan değildir aslında) . En son kalkacam vedalasacaz. Ben çantamı topla tek kelime etmeden kalk git Ayy şok olmuştu. Akşam izah ettim neyse ki.
Çok güzel hatırlıyorum. Inşallah sizinde guzel gecer. Sonu güzel olur. Bizim ki yarım kaldı malesef.olabilir ben gerilmenizi tuhaf bulmadım, ilk görüşme yani biraz heyecan stres olur hâliyle.
İnşallah. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Hayatta her şeyin hayırlısıÇok güzel hatırlıyorum. Inşallah sizinde guzel gecer. Sonu güzel olur. Bizim ki yarım kaldı malesef.
Akisina birak seker.sen ne giycem ne dicem diye dusunurken, adam ne yesem diye dusunuyodur simdi.Merhabalaar, ilk görüşmede nasıl sorular sorabilirim ? O kadar heyecanlıyım ki çok stres yapıyorum şimdiden. Birbirimizin sadece fotoğraflarını gördük. İlk defa görüşeceğiz ve söylediğim gibi çok heyecanlıyım, ne giysem nasıl konuşsam diye düşünüp duruyorumGünlük hayatta da çok heyacanlı ve panik içindeyimdir maalesef bir türlü rahat olamıyorum. Bana tavsiyeleriniz nelerdir ? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Bu iyiydiAkisina birak seker.sen ne giycem ne dicem diye dusunurken, adam ne yesem diye dusunuyodur simdi.
Yok binmem zaten :)arabasına binme devir kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?