İlk görüşmeden sonra artık hiç sesi çıkmayan erkeğe karşı en uygun davranış!

rosalinda23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
126
97
48
39
Arkadaşlar dün biriyle görüştüm ilk görüşmeydi.Kendisi beni daha önce gormus çalıştığım yere gelmiş hastanede ilk kez karşılaşmışız ben hiç bilmiyorum(Bu arada hemsireyim diye hastane dedim)Birini araya koydu ortak bi tanıdığı.Ben de görüştüm ama daha 1 saat yeni dolmuştu ki kalkalım gec olmasın dedi ve kalktık.Daha da sesi yok.Simdi ben burada nasil davransam ben de hic begenmedim ona isinamadim bastan.Araya koyduğu kişi arkadaşımın arkadaşı.Simdi ben arkadaşıma desem o arkadasina(aracı kisiye) anlatsın böyle dengesiz birini arkadaşım diyorki niye gönderdi bana desin dedim sizce doğrumu bunu yapmak yoksa sessiz mi kalayım neyi beğenmedi anlamadım

Bence uzun uzun konuşmaniza bile gerek yok arkadaşınıza ya da aracıya falan
Ister zaten karşı taraf bir atak yapar diye düşünüyorum
Zaten söyledikleriniz de samimiyseniz siz se beğenmemişsiniz o nedenle kafa yormayın zaman kaybetmeyin derim nacizane ben
Ayrıca siz neyini beğenmediyseniz o da onu begenmemistir

Bi ihtimal itme çekme taktiği olabilir.
Cool davranmaya çalışan adamların davranislarindan.
Klasik erkek ilgi gösterir klişesini bozdurmak ve kendini değere bindirmek.

Normal biri begenmedigini insani bir şekilde bi şekilde size iletirdi.

Baştan böyle davranması itici ve uzaklaşın hiç tanismamis gibi.

Koy ver Rahvan gitsin derim vee ne sesimi çıkarırım ne mevzusunu acarim nede oralı olurumm. . Eğer arkadaşın sorarsada yok canım ben ısınmadim dersin kaldığın yerden devam edersin hayatına boşver

O gün sanki is arkadaşınla yemeğe çıkmışsin gibi düşün, hiç umursama bile.
İki taraf için de kötü bir buluşma olmuş. yok sayılması en iyisi

Ay boşver arkadaşın sorarsa bir saat bile oturmadik gerek de yok zaten de geç, bidegül. Belki ilgi çekmek için yapiyo yasa neyse ne boşver,hiç sallama.

Yaa sizi beğenmemiş olabilir( fiziksel değil sadece uygun olma vs konularda olabilir), ki bu görüşmeler ön görüşme zaten bence keyfinize bakın. Boşverin.

Sizi dış görünüş olarak beğenmiş ama konuşunca muhabbetiniz sarmamış, kafasına uymamışsınız demek ki. Zaten siz de beğenmemişsiniz, kafaya takılacak bir şey yok. Hazmedin ve sormadıkları sürece bir şey söylemeyin kimseye.

Adam sizi beğenmemiş , bu da gayet normal herkes herkesi beğenmek zorunda değil ki. İçi isinmadi demek ki, bunun güzellikle çirkinlikle alakası da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…