ilk görüşte aşk mı arzulama mı ?napsammm??

CADUUmeduusa

zalım gardiyan
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
118
31
98
kızlar garıp bı durum ıcınden kafam karısık.. tuhaf ama whatsapp ıma nerden geldıgını bımeıdgım bı numara ve altında bı msj 'slm' dıe yaz basından berı bu numarayla kı adını daha sonra ogrendıgım cocukla konusmaya başladık o da bnm numaramın ona nasıl geldıgını bılmıyor kı dusunudurcu gunumuz akıllı telefonlar senkronıze edılınce twttr facebook ve rehber den whatsap a eklıyor... bız konustuk felan gecen gun bulustukk ortak cok yonumuz vardı ver karsıılıklı cıddı guzel bı etkılesım oldugunu hıssetttım ılereyen zamanlarda benden cok etkılendıgını aşık oldugunu soyledı.. sevgili olalım dedı.. lütfen lütfen dıe o kadar cok ısrar ettı kı kadamda bı dolu soru olustu????? kı bnde hosşandım bu cocuktan ... elimi tutmak ıstedı çekınceye tutmasına ızın verdım.. eve bırakıcagı zaman yaklastı ve dudakarımdan opmek ıstedı yanagımı cevırdım olmadı bu dedı, ıkıncı kez opmek ıcın yaklastgında yanagımı cevırcek fırsat bulamadım dudaklarımdan optu karsı koyamadım demıcem koymak ıstemedım.. sanırım bnde cok etkılendım ama sorun su... bnı arzuladıgı ıcın mı optu yoksa ılk gordugunde asık oldugu ıcın mı ? ya ılk seferde asık olmak mumkun mu napsam ?

ilerleyen zaman derken 1 ay oldumu ? yoksa 2 hafta mı?

bir de sevgilim olalım dedi sana ve hemen elini tuttu..sonra evine bırakıncada dudaklarından öptü mü

bana göre ; hızlı yaşa genç öl gibi bi tabir vardır bilirsin...

siz çoook hızlı gidiyorsunuz...

belki siz aşık olabilirsiniz ama sevgilinizin amacını tahmin etmek hiçte zor değil.

Biz ilk gün öpüştük öyle çıkmaya başladık.

Şu an evliyiz.

Bunun ilk günle falan alakası olduğunu sanmıyorum. Arzu zaten aşkın içinde olan bir şey kimse bunu reddedemez. Arzu olmazsa aşk olmaz ki sevgi olur o. Eşimi de ilk günden beri arzuluyorum.

Bu bahsettikleriniz biraz toplumsal tabulara takılmış düşünceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…