• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gün eve gitmiş

Tek kelimeyle ; koşarak uzaklaşsın ordan hemde hemen..

İyi kandırıyorlar vallaha ya saf mısınız siz ya ?

o arkadaşına söyle yeni tanıştığı bi adam hastaysa bi hastaneye git doktora görün desin. demeyip bile bile lades yapıp gidiyosa sonuçlarına da katlansın. iyi yırtmış yine bakarsan adam medeniymiş... he arkadaşının aklı kaldıysa adamda bi msj atsın hastayım gel diye:) :1:

ya haklısınız da tam tersi olması gerekmezmiydi madem adamın niyeti belli, peşinden daha çok koşması gerekmezmi

ya haklısınız da tam tersi olması gerekmezmiydi madem adamın niyeti belli, peşinden daha çok koşması gerekmezmi

Hayır. "Bu kızdan ekmek çıkmaz bana." demiştir kendince..
Etrafta milyon kız var, neden uğraşsın ki arkadaşınızla? O olmazsa diğeri..

Arkadaşınızı anası kadir gecesınde doğurmuş..
Yeni tanıştığı bir erkeğin evine gidip zarar gormeden kurtulması buyuk şans ..

Hala adam benı neden aramıyor dıye soruyorsa arkadaşınızı azıcık bılgılendırmenız gerekıcek.
Zira ortalık sapık,psıkopat ve kotuluklerle dolu..

gazetede bbi geyik vardı kız soruyor h..d.. sevgılımle evlerıne gıttık sonra kola içtik kolayı içince sevgilim uyuyakaldı acaba nesıvar dıye :9::9::9:

sizinkide bu hesap daha nasıl anlatsın adama derdını hala daha hoşlanıyor dıyorsunuz birde

gazetede bbi geyik vardı kız soruyor h..d.. sevgılımle evlerıne gıttık sonra kola içtik kolayı içince sevgilim uyuyakaldı acaba nesıvar dıye :9::9::9:

sizinkide bu hesap daha nasıl anlatsın adama derdını hala daha hoşlanıyor dıyorsunuz birde

sesli güldüm :)))

acaba kıza yakınlaştı da kız yüz vermedi diye adamın gururuna mı dokundu dicem de.. desem mi. bilemedim..

cevap veriyorum: hayır gerekmez.
neden mi? çünkü belli ki adamın niyeti masum değil :31:
bana göre olaydaki kişilerin düşünceleri şu şekilde:
kız arkadaşınız: 'adamın vayyy be ne düzgün bir kız asla elimden kaçırmamalıyım' şeklinde düşüneceğini sanıyor ki böyle bir dünya yok :34:
adam ise olaya: 'bu kızdan bana iş çıkmaz boşuna zaman ve emek harcamaya gerek yok' diye düşünerek önündeki maçlara bakacaktır :34:

Aramasın daha iyi yahu kız da pesinden kosmasın :ssz:

Bence arkadaşın böyle bi adamdan kurtulduğuna sevinsin, ya bi şey yapsaydı adam kıza :37:

erkegin niyeti belliymis. benimde gorustugum birisi vardi
evde birlikte dvd izleyelim dedi neden dedim evde oylesine dedi
tabi hayir dedim bir daha konusmadi anladim niyetini bir daha konusmadim

Arkadaşınızda biraz saflık var galiba

KK olarak hepimizden sevgiler gönderin, bilmediği adamların evine gitmesin bir daha, bu sefer evden birlikte çıkmışlar, bir daha sefere çıkamayabilir....

aklıma güzin ablanın anan seni kadir gecesi doğurmuş cümlesi geldi :1:hani şu internette hep karşılaştığımız :1:

adamın niyeti yeterince ortada değil mi belli ki bişeyler yaşamaya çağırmış hastamıydı acaba gerçekten bence o bile yalan eve gelmesi için bence hiç arkadaşın falan msj atmasın hatta o msj atarsada arasada açmasın arkasına bakmadan kaçsın derim ben

Arkadaşınız bir daha ne arasın ne sorsun hatta adam arasa bile konuşmasın. Hastalık işin numarası, arkadaşınızı eve çağırabilmek için hastalık acitasyonu yapmış ama fingirdeşmeye gelince hasta değil hatta içler istediği gibi gitmeyince bir anda iyileşip kızla evden çıkabiliyor. Çok sinir oldum ne çiğ adamlar var beee. Sadece meraktan soruyorum bu adam kaç yaşında daha önce evlenmiş mi?

Back
X