yani evet:26: ilk günkü heyecanı yakalamak zor..ama bence seviyosa içinde varsa o sevgi azcıkta olsa degişim için caba gösterir dmi??
sadece soguk ulaşılmaz davran yetiyo canm denenmiştir bu hafta uygulamalı olarak sonuçç ise senin de dedgn gibi pervane
yani bakıo ki eskisi gibi deilll hemen kendini öne cıkartıo noluyoo dio afallıo.. bu iş böyle yürüyo
buna değişim diyemeyiz tam olarak. konuşursanız ya da bahsedilen taktikleri uygularsanız ilk günler biraz çabalar belki ama bir süre sonra yine aynı durum.
Vur kaç taktiği uygula bence:) Bir gün inanılmaz canım cicimsen diğer gün soğuk ol . Şapşallaşsın
bence sende tam tersini yap canım ..çook çook sıcak davran sonra bişekilde bir sorun oldugunda arayı sogutursun böylelikle farklılık yaratmıs olursun..ama ben soğuk davrandığımda o da soğuk davranıyor.ne olacak?
ne güzel anlatmıssın yaaçok iyi geliyo düşününce bide gerceklesse
bence sende tam tersini yap canım ..çook çook sıcak davran sonra bişekilde bir sorun oldugunda arayı sogutursun böylelikle farklılık yaratmıs olursun..
ay birden bende tavsiye vermiş gibi oldum benimde ihtiyacım var işte ama daha büyük taktiklere sanırım
umarım senin sorunun küçüktür ve bu sekilde halledebilirsin .iyi şanslar tatlım:80:
canım benim o kadar çok taktiğe ihtiyacım var ki
ilişkimi yenilemem gerekiyor,bu monotonluk yetti artık
peşimde pervane olması lazım yeniden
gerçekleşir perimleee merak etmee)) tabi adam şu an başkasına aşık değilse ) % 100 garantili
tabiki canım
sen çözersen bende senden bekliyorum
mutlu ilişkilerin şöyle bir kuralı var: Onun hayatı, senin hayatın bir de ikinizin bir hayatı olursa ömür boyu mutluluğun temelini attın diyebilirim..
ama malesef kadınlarımız sevgili olayına girince adamı o kadar hayatımızın odak noktasına getiriyoruz ki onla yatıp onla kalkıyoruz ondan başka hayat amacımız olmayan bomboş bir insan oluyoruz..bu erkeklerin önce hoşuna gitse de sonra anlıyor ki o olmazsa siz hiçsiniz.. ee haliyle adam kendini artık niye kassın canım cicim diye..
sonuç olarak söyleyeceğim şey bir erkeğin kadında en çekici bulduğu şey özgüvendir..güzelim diye kendinizi kandırmayın..ondan da bıkılıyor..neyse beni anlayan anlamıştır..beni anlayan zaten bu işi bilen kadındır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?