iLk gün ki heyecan devam edemez mi???

yani evet:26: ilk günkü heyecanı yakalamak zor..ama bence seviyosa içinde varsa o sevgi azcıkta olsa degişim için caba gösterir dmi??

buna değişim diyemeyiz tam olarak. konuşursanız ya da bahsedilen taktikleri uygularsanız ilk günler biraz çabalar belki ama bir süre sonra yine aynı durum.

ayy ne kadar güzel ya sevindim senin adına..nasıl yaptın ki anlatsana tatlımm

buna değişim diyemeyiz tam olarak. konuşursanız ya da bahsedilen taktikleri uygularsanız ilk günler biraz çabalar belki ama bir süre sonra yine aynı durum.

en azından bişeyleri farkedip cabalaması da büyük bir adımdır..
ama bence cook seviyosa sizin istediginiz gibi bidaha olmaz ve sizi üzmez..
işte o dersi ona vermekte biraz meşakatli iştee

ama ben soğuk davrandığımda o da soğuk davranıyor.ne olacak?
bence sende tam tersini yap canım ..çook çook sıcak davran sonra bişekilde bir sorun oldugunda arayı sogutursun böylelikle farklılık yaratmıs olursun..

ay birden bende tavsiye vermiş gibi oldum benimde ihtiyacım var işte ama daha büyük taktiklere sanırım
umarım senin sorunun küçüktür ve bu sekilde halledebilirsin .iyi şanslar tatlım:80:

Son düzenleme:

canım benim o kadar çok taktiğe ihtiyacım var ki
ilişkimi yenilemem gerekiyor,bu monotonluk yetti artık
peşimde pervane olması lazım yeniden

canım benim o kadar çok taktiğe ihtiyacım var ki
ilişkimi yenilemem gerekiyor,bu monotonluk yetti artık
peşimde pervane olması lazım yeniden

ay aynen tatlım yaa
ama nasıl olcak bilmiyorum:95:
sen çözersen bu olayı benide bilgilendir olur mu tatlım:44:

mutlu ilişkilerin şöyle bir kuralı var: Onun hayatı, senin hayatın bir de ikinizin bir hayatı olursa ömür boyu mutluluğun temelini attın diyebilirim..
ama malesef kadınlarımız sevgili olayına girince adamı o kadar hayatımızın odak noktasına getiriyoruz ki onla yatıp onla kalkıyoruz ondan başka hayat amacımız olmayan bomboş bir insan oluyoruz..bu erkeklerin önce hoşuna gitse de sonra anlıyor ki o olmazsa siz hiçsiniz.. ee haliyle adam kendini artık niye kassın canım cicim diye..
sonuç olarak söyleyeceğim şey bir erkeğin kadında en çekici bulduğu şey özgüvendir..güzelim diye kendinizi kandırmayın..ondan da bıkılıyor..neyse beni anlayan anlamıştır..beni anlayan zaten bu işi bilen kadındır..

e valla ben anlamadım :44:
biraz acsan su konuyu.

aşk konusunda baya bi tecrübesiz oldugumdan herseyi tam anlamıyla kavramıs bayanlardan düşüncelerini belirtmelerini bekliyorum

herşeyi dozunda yapman lazım. asıl kural o aslında. bir arkadaş demiş dünyanın merkezine koyuyorz diye. aynen öle. hem sevicen yeri geldimi umursamıycaksın. hem kıskanıcan hem bana ne diycen. ilişkinin 2 yönü var. bir akıllı taraf bir yönetilen taraf. her ne kadar erkek yönetir diye düşünürse de kadın akıllıdır ve erkeği doğru adımlarla yönetir. erkekler öle imadan anlamazlar direk söyliyceksin. bunun içinde karşındakini iyi tanımalısın. öle 1-2 ayda olacak şey değil. benim 3 buçuk senelik ilişkim var. hiç kolay olmadı tanımak. ama şimdi o kadar iyi tanıyorum ki. neye zaafı var ne yapsam kızar biliyorum. ama o ilk günkü heycan var mı?? yok. o lise aşıkları gibi olan heycan yerine şimdi iki olgun insan var. yeri zamanı bilen oturmuş bir ilişki. komik bişey söyliyim. onla buluşmaya giderken hala sanki ilk kez buluşcakmışız gibi heycanlanıyorum. o da öle. ama öle eskisi gibi üstüme düşmüyor. neyin var ne oldu nerdeydin demiyor. neden çünkü ben zaten gerektiğinde ona söylüyorum. önemli bişey varsa anlatıyorum. özetle beni tanıyor. e ilgisizlikle karıştırmamak lazım bu durumu. o farklı birşey. eğer o varsa sorun var demektir. ay çok konuştum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…