mutlu ilişkilerin şöyle bir kuralı var: Onun hayatı, senin hayatın bir de ikinizin bir hayatı olursa ömür boyu mutluluğun temelini attın diyebilirim..
ama malesef kadınlarımız sevgili olayına girince adamı o kadar hayatımızın odak noktasına getiriyoruz ki onla yatıp onla kalkıyoruz ondan başka hayat amacımız olmayan bomboş bir insan oluyoruz..bu erkeklerin önce hoşuna gitse de sonra anlıyor ki o olmazsa siz hiçsiniz.. ee haliyle adam kendini artık niye kassın canım cicim diye..
sonuç olarak söyleyeceğim şey bir erkeğin kadında en çekici bulduğu şey özgüvendir..güzelim diye kendinizi kandırmayın..ondan da bıkılıyor..neyse beni anlayan anlamıştır..beni anlayan zaten bu işi bilen kadındır..
çok haklısınız..tesekkür ederim cevabınız için .çok doğru bir tespit sonuna kadar katılıyorum
oyunlar taktikler kısa süreli olarak belki etki edebilir ama sonun da oyunlarla bir ilişki sürdürülmez ya da taktiklerle,
önce farkındalık gerekli
kendinin farkına varıp önce kendi değerini sen kendine vereceksin
odak noktan o olmayacak.
canın sıkıldığın da sinemaya tek başına gidebilmeli ileriye dönük planlarını tamamen ona odaklı kurmayacaksın
senin onsuz da bir hayat yaşaya bileceğini ve bu düzeni sağlaya bileceğini görmeli.
kendine güven de bitiyor her şey
birbirinizin hayatlarına dahil ama asla müdahil olmadan yaşanabilirse bir ilişki
o zaman sağlam bir ilişkidir
bnm düşüncemde bi dönem çok üstüne düşüp ,bi dönemde hiç umursamamak şeklinde bende işe yarıyor .
sürekli ilgi göstermeside saçma olur ...herişi gücü bırakcak pervane gibi etrafında dolancak inan bu senin içinde hiç hoş olmaz aşkın heyecanını bu öldürüyor bnce.
valla diyen der demeyen demez kim bilir herkezin bakış açısı farklı ....
Haklısınız bakış açısı. Sizinle farklı görüşte olduğum için yazımı alıntılayıp hakaret etmediğiniz için teşekkür ederim. Biriyle farklı görüşte olduğum da genellikle hakaretle karşılaşıyorum da kk'da.
edebiyat hocamın kulaklarını tekrardan çınlatayım....
eşiyle çok farklı bi ilişkisi vardı ..çok aşıklardı bakan anlar yani o derece...
hocam dedim evlilik aşkı öldürür derler sizde öyle bişi yok maşallah dedim...
herşeyini bilmeyecek ve her zman için seni çözmeye çalışacak bi nokta olmalı ....vıcık vıcık olmayacaksın
bulmaca tamamen çözüldüğü zaman gizemi kalmaz demişti ....ve daha baya bişiler .....
kaç sene geçti acaba hala çözülemedimi bulmaca
mutlu ilişkilerin şöyle bir kuralı var: Onun hayatı, senin hayatın bir de ikinizin bir hayatı olursa ömür boyu mutluluğun temelini attın diyebilirim..
ama malesef kadınlarımız sevgili olayına girince adamı o kadar hayatımızın odak noktasına getiriyoruz ki onla yatıp onla kalkıyoruz ondan başka hayat amacımız olmayan bomboş bir insan oluyoruz..bu erkeklerin önce hoşuna gitse de sonra anlıyor ki o olmazsa siz hiçsiniz.. ee haliyle adam kendini artık niye kassın canım cicim diye..
sonuç olarak söyleyeceğim şey bir erkeğin kadında en çekici bulduğu şey özgüvendir..güzelim diye kendinizi kandırmayın..ondan da bıkılıyor..neyse beni anlayan anlamıştır..beni anlayan zaten bu işi bilen kadındır..
Biz eşimle 2 sene nişanlı kaldık. Herkes sorun çıkar bıkarsınız sıkılırsınız dedi. İlgi alanlarımız aynı olduğu için hep konuşacak birşeyler bulurduk. Hiç kavga etmedik bu yüzden sevgimiz eksilmedi tam tersine arttı. Bu yüzden her buluşmada kalbimiz çarpardı hala, uzun uzun gözlerimizin içine bakardık. Evlendikten sonra mı? Herşey daha güzel oldu bizim için, daha çok vakit geçirdiğimiz için ilgi alanlarımız çoğaldı, zevklerimiz birbirine benzedi. Birde kendime hep bakarım. Asla makyajsız dışarı çıkmam. Ağır değil ama illaki rimelimi kalemimi hafiften sürerim. Güzel giyinmeye çalışırım benim giyimimi tanıdığı herkesten güzel bulur. Öyle çok pahalı giyinmem uyumlu olsun yeter. Kaçan kovalanır değilde adım atmayı sevdim hep, bu yüzden ben farklı geldim ona. Değişik sürprizler yaptım, çok öğrendim ki konuşacak konumuz olsun.
Eşim şuan yatakodasında laptoptan çizgiroman okuyor, ben de başka odada kk da geziyorum. 5 dk sürmez ikidebir yanıma gelir öpücük alır gider. Özledim napiyim der:)))
Biz eşimle 2 sene nişanlı kaldık. Herkes sorun çıkar bıkarsınız sıkılırsınız dedi. İlgi alanlarımız aynı olduğu için hep konuşacak birşeyler bulurduk. Hiç kavga etmedik bu yüzden sevgimiz eksilmedi tam tersine arttı. Bu yüzden her buluşmada kalbimiz çarpardı hala, uzun uzun gözlerimizin içine bakardık. Evlendikten sonra mı? Herşey daha güzel oldu bizim için, daha çok vakit geçirdiğimiz için ilgi alanlarımız çoğaldı, zevklerimiz birbirine benzedi. Birde kendime hep bakarım. Asla makyajsız dışarı çıkmam. Ağır değil ama illaki rimelimi kalemimi hafiften sürerim. Güzel giyinmeye çalışırım benim giyimimi tanıdığı herkesten güzel bulur. Öyle çok pahalı giyinmem uyumlu olsun yeter. Kaçan kovalanır değilde adım atmayı sevdim hep, bu yüzden ben farklı geldim ona. Değişik sürprizler yaptım, çok öğrendim ki konuşacak konumuz olsun.
Eşim şuan yatakodasında laptoptan çizgiroman okuyor, ben de başka odada kk da geziyorum. 5 dk sürmez ikidebir yanıma gelir öpücük alır gider. Özledim napiyim der:)))
aynen kaçan kovalanır bizzat yaşadım bliyorumben sevgimi duygularımı belli edemem edemediğim gibide çok ilgiden hoşlanmam seni seviyorum dese canım aşkım dese utanıyorum karşılığını veremiyorum onun içinde öyle konuşmasına pek izin vermiyorum sonra çok sık görüşmüyorum görüşemiyorum bir yerde tutuluyorum
o da aksine tam tersi
yani ben kaçtıkçe geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?