İlk gunden altıncı aya kdr burun deısımı merak edenler bakın

Dmldrk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
178
35
48
35
Evet kızlar altıncı ayımı doldurmus bırı olarak yenı donemdekılere moral olsun burun en az bır yılda oturuor benımkı altı ayda bıle hala sıs anlayabılıorum merak etmeyın burun oyle gordunuz gıbı kalmıor ıncelıor kuculuor ındıkce dahada guzellesıor

Eklentiler

• IMG_8567.webp
    IMG_8567.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 426
Bu kadar değişebileceğini hiç düşünmezdim çok güzel olmuş asiri begendim insallah benimki de boyle incelir ve sisi iner baska fotograglariniz varsa ozelden atabilir misiniz?

MErak etme cok deısıor bıkere suanda asırı sıs burnun ve emın ol benm altı aylık olmasına ragmen hala cok sıs ınst kullanıomusun dılersen ordan yaz damlabayrammmcelık

canim zamanla burun ucu kalkikligi daha belirginlwsiyormu..benim.suan tek istedigim sey bu...buenumun ucu yuvarlak diriyor kafami kaldirmasam burun deliklerim gorunmuyor karsidan bakinca gorunmesini istiyordum:( buarada senin. burnjn cok guzel olmis

TSkr ederm zamanla ıncelıor benım burun ucumda hala sıslık var altıayda anca bu kdr ındı zaman gereklı oturması bı yılı buluormus

Benim de cuma ateller çıkıyor merakla bekliyorum :) 6ay sonra düğünüm var valla inmesi lazım şişlerin

Evet kızlar altıncı ayımı doldurmus bırı olarak yenı donemdekılere moral olsun burun en az bır yılda oturuor benımkı altı ayda bıle hala sıs anlayabılıorum merak etmeyın burun oyle gordunuz gıbı kalmıor ıncelıor kuculuor ındıkce dahada guzellesıor
Gercekten inanilmaz bir degisim.boyle olacagini tahmin edemezdim.yani 1 senede degisebilecegini.

canim zamanla burun ucu kalkikligi daha belirginlwsiyormu..benim.suan tek istedigim sey bu...buenumun ucu yuvarlak diriyor kafami kaldirmasam burun deliklerim gorunmuyor karsidan bakinca gorunmesini istiyordum:KK43: buarada senin. burnjn cok guzel olmis
Tskr edıorım suan burun kalkkıklıgımdan ben memnunum ılk zaman asırı kalkık gelıordu sımdı daha belırgınlesdı hatları

Çıktı çıktı ama sanki hiç değişiklik yok eskisiyle aynı burnum şok içindeyim. Tek fark kemer gitmiş:KK43: neden böyle oldu şiş diye mi? Ağlıcam
Eskı yenı halını ozelden at ıstersen gormeden deısıklık olup olmadını anlayamıorm bakayım bı merak ettım tabı ıstersen

Back
X