Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten inanilmaz bir degisim.boyle olacagini tahmin edemezdim.yani 1 senede degisebilecegini.Evet kızlar altıncı ayımı doldurmus bırı olarak yenı donemdekılere moral olsun burun en az bır yılda oturuor benımkı altı ayda bıle hala sıs anlayabılıorum merak etmeyın burun oyle gordunuz gıbı kalmıor ıncelıor kuculuor ındıkce dahada guzellesıor
Evet daha altıncı ayım gunden gune daha ınce bı gırunume kavusuorGercekten inanilmaz bir degisim.boyle olacagini tahmin edemezdim.yani 1 senede degisebilecegini.
Cıktımı atellerınız ıner ıns zaman gerek en ckkta sabır gerekBenim de cuma ateller çıkıyor merakla bekliyorum :) 6ay sonra düğünüm var valla inmesi lazım şişlerin
Tskr edıorım suan burun kalkkıklıgımdan ben memnunum ılk zaman asırı kalkık gelıordu sımdı daha belırgınlesdı hatlarıcanim zamanla burun ucu kalkikligi daha belirginlwsiyormu..benim.suan tek istedigim sey bu...buenumun ucu yuvarlak diriyor kafami kaldirmasam burun deliklerim gorunmuyor karsidan bakinca gorunmesini istiyordumbuarada senin. burnjn cok guzel olmis
Çıktı çıktı ama sanki hiç değişiklik yok eskisiyle aynı burnum şok içindeyim. Tek fark kemer gitmişCıktımı atellerınız ıner ıns zaman gerek en ckkta sabır gerek
Eskı yenı halını ozelden at ıstersen gormeden deısıklık olup olmadını anlayamıorm bakayım bı merak ettım tabı ıstersenÇıktı çıktı ama sanki hiç değişiklik yok eskisiyle aynı burnum şok içindeyim. Tek fark kemer gitmişneden böyle oldu şiş diye mi? Ağlıcam