ilk günden elimi tuttu

arkadaşa tamamen katılıyorum. diyelim ki niyeti ciddi... evlenme niyetindeki işi gücü yerinde düzgün,güvenilir bir insana millet kızlarını vermeye çalışıyor bu devirde.. facebooktan aramaya kalktysa ailesi ya da kendinde düzgün olmayan, kız bulamamasına sebep olacak mutlaka bişey vardır. sen daha ilk başlarda bunun sebebini anlayamassın. hem olumsuz hareketler göstermeye başlamış. bu yaptıkları hiç hoş hareketler değil. kendini sakın kaptırma.. heran onu terkedebilirim diye düşün. onun olumsuz harektlerini ona söyleyip, seni bu bakımdan rahatlatmasını sağlama,çünkü bu kendini kandırmak olur. ona bağlanırsan olumsuz davranışlarını göremessin. çooooooooooooook dikkatli ol

İlk buluşmada elini tutan, ikinci buluşmada " zorla" , "senin inadına" dudağından öpen insan, üçüncü buluşmada ne yapar acaba diye düşünmeden edemiyorum. :44:

Dikkatli ol ...

SApıklığın kültürle alakası yok ki
Sapık olan bir çok doktor, öğretim görevlisi var.

Öpmek istemesi gayet açık değilmi...

elden başlayan öpücükler için derler ki "biryeden başlamak lazım..." nezaketten ziyade art niyetli bir öpücük... İlerisi pek hoş değil... Bir haftada dudaklarına yapışan adam ilerde neler neler yapar allah bilir..

Gayet açık ve özetleyici anlatmışsın... Tebrikler ..:90:

Devir artık böyle, değişti.. Bir arkadaşın, bir akraban vesilesiyle yada iş, okul ortamında tanışsan da erkekler hemen nemalanma derdine düşüyolar. Yok artık eskisi gibi aman sevdiğim kız onun saçının teline zarar veremem, dokunmaya kıyamam mantığı.. Artık cinsellik dört duvar arasında değil ulu orta kedi-köpek gibi yaşanan bir şey haline geldi.. Önceden bir kızın bekaretini kaybetmesi çok büyük bir olayken şimdi ülkemizde bekaret yaşı 13`lerde sürünüyo. İş buyken bende ister istemez merak ediyorum buradaki bayanlar uzayda falan mı yaşıyo acaba diye. Kısacası nerde, ne zaman, kimle tanıştığının önemi yok hele kötünün mekanı hiç yok.. Ayrıca kimse dağ başında yaşamıyo. Klasik türk filmi senaryoları yazmanın da alemi yok. Bir erkekle birlikte olmaya dünden razı olan, can atan o kadar genç kız var ki günümüzde hiçbir erkek zorla birşey yapmaz edebiyle duran kıza.. 21 yaşındasın çocuk değilsin.. neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilecek yaştasın. çocuğa kalkıp senin niyetin ne diye soracağına emeklemeden yürünmez demen kafi olur..

seni öpmesi inat olsun diye değildi, seni denemek içindi, bakalım tepkisi ne olacak diye düşündü, ne kadar ileri gitmeme izin var, sana saygı duyan biri olsaydı ilk günden inat bile olsa öpmeye kalkmazdı, öncelikle tanımaya çalışırdı,
sınırlarını merak etmiş senin, amacı belli

bence siz uzayda falan yaşıyosunuz, günümüzde tacize, tecavüze uğrayan kadınlar edebiyle durmayanlarmı, hiç haber izlemiyor, gazete okumuyorsunuz galiba, bu kadınların hepsi edepsizmi

Bence sorun çok fazla hızlı gidiyor olmanız...

Yargılamak istemiyorum onun niyeti bu ya da sen niye böyle davrandın diye, onu bir Allah bilir ama daha dikkatli ve de özellikle de "sabırlı" olman gerekiyor.

Bence onu ara ve bu tarzından dolayı görüşmek istemediğini söyle. Ondan sonraki tavrı koyar asıl niyetini ortaya. Yoksa çok daha fazla incinebilirsin ilerde ki inşallah böyle bir şey olmaz.

yargılamak istemem bana düşmez ama bunu yaşayan sanki bir kardeşimmiş gibi cevaplıycam internetten tanıştığınız birine nasıl güvenip tanışmaya gittiniz ilginç doğrusu neler duyuyoruz sanal ortamda tanıştıkları kişilerle buluşmaya gidiyorlar neler geliyor insanların başına bunlardan hiçmi korkmuyorsunuz bu kadar rahat davranmanız belki ona güven vermiştir elinizi tutması neysede inadına zorla öpmekte ne demek bence görüşmeyi devam ettirmemenizi tavsiye ederim amacı belli zaten

Son düzenleme:
Hiç gazete okumuyor tv izlemiyormusunuz?? İnsanların başına neler geliyor!!

1. Facebook aracılığıyla tanışıyorsunuz,
2. Arabasına biniyorsunuz..
3. Kendinize dikkat edin...

Son düzenleyen: Moderatör:
arabasına binme kız =) çeker bi köşeye mazallah seni hareketleri pek hoş gelmedi valla bana. biraz daha tanımaya çalış bu hareketlerden hoşlanmadığını belirt bu söylediklerine verdiği cevaplardan anlarsın niyetini

Dikkat et de yarın öbür gün bir fırsatını yakaladığında seninle birlikte olmak isterse,sen istemezsen,"benimle inatlaşma" diye zor kullanmaya kalmasın...Başlangıçta işaretler veriliyor da neden hala kör kalmayı tercih ediyoruz,anlamıyorum...

Eğer aklın varsa onunla bir daha buluşmazsın
Biz burada ne olaylar okuyoruz, insanların başına neler geliyo
Evli bile olabilir. Nerden biliyosun?
İnternette tanıştığın adamla buluşmanı bile hoş karşılayamam. Hele anlattıkların!
Hey Allahım daha neler görücez!

hepinize ayrıca teşekkürlerimi bildirerek şunu söylemek istiyorum..Niyetin ne diye sordum mesajla .Aradı hemen tek niyetim kız arkadaşım olman canım dedi bende bana saygı duymanı istiyorum güveni mi sarstın ister istemez dedim..sesi değişti peki dedi kapatırken de iyi günler diledi ..Ve sonra hiç sesi çıkmadı ..İşte bu kadarmış herşey ortada.. Tek isteğim mutlu ciddi sağlam bir ilişki ..Oda ilk baş çok ilgilenince bir an boşluğuma denk geldi belki doğru kişidir dedim..Haklısınız kızlar kimseye güven olmuyor hele ki böylesine..

Canım lütfen bundan sonrası için daha temkinli ol.. Menfaatinin emrinde, kafası fesatlığa basan çok insan var çevrede. Sen iyi niyetli yaklaştığın için herkesi öyle sanma amann, her gün neler neler okuyoruz duyuyoruz.

Haklısın malesef..Hatam o zaten herkesi kendim gibi sanmamda.. Bundan kaybettim zaten..Hayırlısı olsun elbet birgün daha iyisi olur İnşallah.Teşekkür ederim

cnm senden faydalanmak istemeyen, sana saygı duyan birini elbet bulacaksın, acele etme, temkinli davran, iyice tanımaya çalış karşındaki kişiyi, böylece zarar görmezsin

bana biraz tehlikeli geldi kendisi. dikkatli olmalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…