İnternetteki çoğu erkeğin amacı tabiri caizse yata kadın atmak.Seni habire cinsel yönlerde yaklaşmak isteyen heleki ilk buluşmalarda erkekten uzak dur diyeceğim.Aadamların kafasında şu var zaten çoğunun netten tanıştın kızdan ne hayır gelir.Seninle ne yaşasa kar sayacak.Hele birde hoşlandığını sevdiğini anlarsa vay haline..Bence kesinlikle görüşme erkek ciddi düşündüğü kızla ilk önce tanımak ister dokunmak değil cinsellik ilişkinin çok ileriki safalarında oluşabilecek bir şey..Anlaşılıyorkı bu adam alacağını alıp bir an önce ortadan kaybolma derdinde.Yoğun ilgi alaka alacağını alana kadar malisef..Aladıktan sonra telefonlarının kapalı olduğunu ulaşamadığını göreceksin.. Madem bu kadar düzgün biri niye etrafında kız fukaralığı var facebooktan kızlarla buluşuyor..
Netten evlenen bile var ama ..ilk günden cinsel yaklaşıma giren adamın niyetı bellidir..Hoşlanıyorsun şimdilik yarın kendine aşık eder ,hiç bir isteğini kıramazsın zaafın olur ..sonra günü birlik eğlencesi olursun ..bunu kaldırmanda çok zor her kadın gibi..Arkadaşımın başına geldi .. kafamdan uydurmuyorum yani ..çok istisna normal ilişki .real hayatta bile zor ama şansa kalmış ..senden cinsel anlamda bişe beklemıyorsa elini bile tutma ama tenha yerlerde değil gündüz kalabalık yerlerde görüşmen daha doğru arabasınada binme..zaten üç buluşmadan sonra yaklaşmıyorsan ona emin ol oda uzaklaşacaktır..Allah kötü insanların şerrinden korusun cemil cümlesini..
ya doğru söylüyorsun ben 21 yaşındayım oda 26 İşi gücü,kariyeri var gayette kültürlü aslında.Hava soğuk diye bırakmak istedi ben yürüycem dedi...Kaçırcak değilim seni dedi.Ben yanağımdan öpmeye kalkınca kendimi geri çekip baya bir kızdım oda tuttu öptü öyle oldu. Ben tavrımı koydum zaten soğuk davranıyorum artık niyetini sorcam eğer niyeti eğlenmek flansa bunu başkalarında arasın..Ha gerçekten etkilendiysede çabalar herald ..
Gayet açık ve özetleyici anlatmışsın... Tebrikler ..:90:İnternetteki çoğu erkeğin amacı tabiri caizse yata kadın atmak.Seni habire cinsel yönlerde yaklaşmak isteyen heleki ilk buluşmalarda erkekten uzak dur diyeceğim.Aadamların kafasında şu var zaten çoğunun netten tanıştın kızdan ne hayır gelir.Seninle ne yaşasa kar sayacak.Hele birde hoşlandığını sevdiğini anlarsa vay haline..Bence kesinlikle görüşme erkek ciddi düşündüğü kızla ilk önce tanımak ister dokunmak değil cinsellik ilişkinin çok ileriki safalarında oluşabilecek bir şey..Anlaşılıyorkı bu adam alacağını alıp bir an önce ortadan kaybolma derdinde.Yoğun ilgi alaka alacağını alana kadar malisef..Aladıktan sonra telefonlarının kapalı olduğunu ulaşamadığını göreceksin.. Madem bu kadar düzgün biri niye etrafında kız fukaralığı var facebooktan kızlarla buluşuyor..
Netten evlenen bile var ama ..ilk günden cinsel yaklaşıma giren adamın niyetı bellidir..Hoşlanıyorsun şimdilik yarın kendine aşık eder ,hiç bir isteğini kıramazsın zaafın olur ..sonra günü birlik eğlencesi olursun ..bunu kaldırmanda çok zor her kadın gibi..Arkadaşımın başına geldi .. kafamdan uydurmuyorum yani ..çok istisna normal ilişki .real hayatta bile zor ama şansa kalmış ..senden cinsel anlamda bişe beklemıyorsa elini bile tutma ama tenha yerlerde değil gündüz kalabalık yerlerde görüşmen daha doğru arabasınada binme..zaten üç buluşmadan sonra yaklaşmıyorsan ona emin ol oda uzaklaşacaktır..Allah kötü insanların şerrinden korusun cemil cümlesini..
Devir artık böyle, değişti.. Bir arkadaşın, bir akraban vesilesiyle yada iş, okul ortamında tanışsan da erkekler hemen nemalanma derdine düşüyolar. Yok artık eskisi gibi aman sevdiğim kız onun saçının teline zarar veremem, dokunmaya kıyamam mantığı.. Artık cinsellik dört duvar arasında değil ulu orta kedi-köpek gibi yaşanan bir şey haline geldi.. Önceden bir kızın bekaretini kaybetmesi çok büyük bir olayken şimdi ülkemizde bekaret yaşı 13`lerde sürünüyo. İş buyken bende ister istemez merak ediyorum buradaki bayanlar uzayda falan mı yaşıyo acaba diye. Kısacası nerde, ne zaman, kimle tanıştığının önemi yok hele kötünün mekanı hiç yok.. Ayrıca kimse dağ başında yaşamıyo. Klasik türk filmi senaryoları yazmanın da alemi yok. Bir erkekle birlikte olmaya dünden razı olan, can atan o kadar genç kız var ki günümüzde hiçbir erkek zorla birşey yapmaz edebiyle duran kıza.. 21 yaşındasın çocuk değilsin.. neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilecek yaştasın. çocuğa kalkıp senin niyetin ne diye soracağına emeklemeden yürünmez demen kafi olur..
hepinize ayrıca teşekkürlerimi bildirerek şunu söylemek istiyorum..Niyetin ne diye sordum mesajla .Aradı hemen tek niyetim kız arkadaşım olman canım dedi bende bana saygı duymanı istiyorum güveni mi sarstın ister istemez dedim..sesi değişti peki dedi kapatırken de iyi günler diledi ..Ve sonra hiç sesi çıkmadı ..İşte bu kadarmış herşey ortada.. Tek isteğim mutlu ciddi sağlam bir ilişki ..Oda ilk baş çok ilgilenince bir an boşluğuma denk geldi belki doğru kişidir dedim..Haklısınız kızlar kimseye güven olmuyor hele ki böylesine..
Canım lütfen bundan sonrası için daha temkinli ol.. Menfaatinin emrinde, kafası fesatlığa basan çok insan var çevrede. Sen iyi niyetli yaklaştığın için herkesi öyle sanma amann, her gün neler neler okuyoruz duyuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?