ilk günden elimi tuttu

pinarme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
78
2
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar geçen hafta biriyle tanıştım facebook aracılığıyla..Samimi ,ilgili ve içten bulduğum için görüşmeyi kabul ettim..Bana hep hayran hayran baktı gözlerimin içine içine ..Çok tatlı gülümsediğimi söyledi o kadar sıcak kanlı ki inanmamak elde değil..Ama elimi tuttu sürekli yakınlaşma çabalarına girdi neyse o günü çok takmadım..Dün tekrar görüştük sanki hep sevgiliymişiz gibi davranıyor..Sahipleniyor gibi,sürekli benle alakalı,etrfına baktığını görmedim hiç...Yanağımdan öpmek istedi ben kendimi geri çektim sinirlenmeye başladım oda inada binince tuttu çekip dudağımdan öptü...Daha tam anlamıyla tanımıyorum ki...Çok kızdım sinirlendim amacını merak ediyorum dedim...O an yüzü düştü sen böyle yaparsan ben çok üzülürüm dedi.Arabasıyla evime bıraktı.. Hemen aradı beni açmadım sonra bana önceden görüştüğü biriyle ilgili birşeyler anlatmıştı işte ona dokunmaya kıyamadığını söylemesini içerlediğimi bana kıyabildiğini gördüm dedim..O da bana gerçekten inatlaştığın için yaptın lütfen kırılma benim için değerlisin dedi sabah uyandırdı gene..Ne yapacağımı bilmiyorum bende çok hoşlandım o zaten hayranımmış gibi davranıyor..Sabah aradı beni gene uyandırdı..Günde en az 4 kere arıyor..Ama çözemiyorum nereye gider böyle..Nolur yardım edin ne yapayım ,elbet bu tarz durumu yaşayanınız vardır

üc gündür tanidigin bir adamin arabasina ben olsam binmem
kac yasindasin ? ilk bulusmadan senden hoslandigi icin
elini tutmasi bana normal geldi ama inadina öpmekde neymis
hic hos bir davranis degil böyle birseye hakki da yok
canim güvenmiyosan iyi seyler hissetmiyosan bulusma birdaha
en azindan güvenene kadar sakin sana yaklasmasina izin verme

ya doğru söylüyorsun ben 21 yaşındayım oda 26 İşi gücü,kariyeri var gayette kültürlü aslında.Hava soğuk diye bırakmak istedi ben yürüycem dedi...Kaçırcak değilim seni dedi.Ben yanağımdan öpmeye kalkınca kendimi geri çekip baya bir kızdım oda tuttu öptü öyle oldu. Ben tavrımı koydum zaten soğuk davranıyorum artık niyetini sorcam eğer niyeti eğlenmek flansa bunu başkalarında arasın..Ha gerçekten etkilendiysede çabalar herald ..

Neden bu kadar saf davranıyorsunuz? Bir adam ilk günden beni öpecek valla yere yapıştırırım. Biraz güçlü olan ne öyle cici kız modlarında. Adama niyetin ne diye soracaksın adam da niyetim ciddi değil mi diyecek bu kadar saflık olur pes yani...

Hahahaha adama niyetini sorduğunda evet amacım seninle eğlenmek mi diyecek? Alemsin yaa... Allah kolaylık versin. Biraz uyanık ol canım, 3 günlük insana güvenme hemen. Arabasına da binmemelisin bence. Adam belli ki çakal bir tip, senden fiziksel anlamda faydalanmak istiyor.

Haklısın..Hoşlandığım için kestirip atamıyorum sorun orda

canım benim niyeti kötü olsa bile evet seninle dalga geçiyorum demez ki

dikkatli olmanı tavsiye ederim,hem ne o öyle ilk günden öpmek falan

Son düzenleme:
canım benim niyeti kötü olsa bile evet seninle dalga geçiyorum demez ki

dikkatli olmanı tavsiye ederim,hem ne o öyle ilk günden öpmek falan

Ya tabiki demez ben sadece niyetin başkaysa bende arama diye uyarcm..Sonuçta ciddi birşeyler istiyorum ben uğraşamam böylesiyle hani bazı arkadaşlar saflık olarak değerlendirmişte tamamen duygularımla bağlantılı konuşuyorum çünkü birşyler hissettim ciddi anlamda yoksa bende yere çarpmasını bilirim...Saf değilim aklım yerinde çok şükür..

Nereye gider bu böyle demişsin.. yardımcı olayım..
Geçen hafta internette tanıştığın çocuğa telefon numaranı vermişsin, rahatça dudağından öpebildiğine göre merak ediyorum bu çocukla nerede buluştun?
Ayrıca arabasına binmişsin, oysa hiçbir referansı yok bu çocuğun, kimdir, nedir, evli midir, hırsız mıdır, sapık mıdır belli değil..
"Amacın ne anlamadım" diyorsun, güzelim senin amacın ne? Bence çocuk bu soruyu soruyordur kendine..
"Bu kız daha ilk haftadan görüştü benimle, arabama bindi, evini göstermekten çekinmedi, ilk buluşmada öptüm sevdim, e peki şimdi niye naz yapıyor, amacı ne" diye o da şaşkınlık içindedir bence..

Son düzenleme:
Ya benm tek isteğm mutlu olmak,düzgün br ilişki..Katıksız düşündüm gerçekten..
Doğru değildi çoğu şey kabul ediyorum

bu cocuktan sana hayır gelmez. demedi deme, ileriye gitmeden cinsellik, yakınlaşmak tabiki insanın dogasında var ama yerinde ve zamanında olması lazım. daha bismillah. nasıl bir cesaret ki inadına yapabilmiş... şuan hoşlandıgın için muallakta kalmışsın ama ilişkiniz ilerlerse daha fazla üzülürsün. bence tavrını koy ve bu hareketlerinden dolayı görüşmek istemiyorum de! eger gercekten sana deger verip birlikte olmak istiyorsa, yakınlaşma çabası içine girmedende seninle birlikte olmak isteyecektir. eger amacı sırf cinsellikse zaten başka bir kız arayışına girer. sende ona göre yolunu çizersin. şimdi hoşlanıyorsun, herşey daha kolay olmalı senin için...

Kusura bakmayın ama sizinki deli cesareti. Sanal platformda güya tanıdığınız bir adama nasıl bu kadar güvenebiliyor, arabasına nasıl binebiliyorsunuz. Af buyurun, alıp sizi bir tenhaya falan götürse, ne yapabilecektiniz? İşi gücü var, düzgün bir adam diyorsunuz da, nerden bilebiliyorsunuz, tutup "bir baltaya sap olabilmiş değilim, kaba saba bir adamım, yine de benimle birlikte olur musun?" mu diyecekti ki, her güzel söze kanmayın. Yaşınız da küçük sayılmaz, nasıl böyle yaş tahtaya basıyorsunuz anlamıyorum.

Dakka bir gol bir, görüşmüş, yakınlaşmış, öpüşmüşsünüz. Adam sizi hangi yatağa atacağının planlarını yapmıyorsa ben bir şey bilmiyorum.. Ne olur üstünüze alınmayın, amacım ağır konuşmak değil, ama gidişat o yönde, ayağınızı denk alın, pişman olacağınız şeyler yapmayın diye söylüyorum. Herkes düzgün bir ilişkisi olsun ister, ama karşınıza çıkıp gözünüzü boyayan herkesle düzgün bir ilişki yaşayamazsınız, biraz seçici olun, insanları önce tanımaya çalışın, sonra olacağı varsa kendiliğinden gelişir zaten.

Sanal ortamlarda kendine av arayan adamlardan da uzak durun.

Evet haklısın öyle yapacağım başka yolu yok eğer niyeti kötüyse zaten dediğin gibi başka yerlerde arar uzaklaşır..Ama dediğin gibi isterse beni bana dair şeyleri.Dokunmadanda durabileceğini kanıtlamalı..teşekkür ederim canım

Başka nerde arasın ki, facebook'tan daha uygun yer mi var göze kız kestirip sonra da aklını çelmek için? Elbet bir "olur, görüşelim" diyen çıkıyor demek ki...

Başka nerde arasın ki, facebook'tan daha uygun yer mi var göze kız kestirip sonra da aklını çelmek için? Elbet bir "olur, görüşelim" diyen çıkıyor demek ki...

Aynen katılıyorum canım..
Benim erkek kardeşim de (malesef) hergün belki 30 tane kıza face'den arkadaşlık daveti yolluyor, istatistiğini bile çıkarıyor sonradan.

Rastgele davet gönderdiği kızlardan yüzde 50si arkadaşlık teklifini kabul ediyormuş (face arkadaşlığı tabi) ve kızların yaklaşık yüzde 10'u da mesajlaşmayı ilerletebiliyormuş.

Ortalama haftada 1 kızı da dışarıda buluşmaya ikna ediyor.

Bakın aklıma ne geldi.

Bu adam gâyet de eli yüzü düzgün, çok da zeki ve başarılı bir adam, iyi de bir eğitim almış. Bir süre Washington Üniversitesi'nde psikoloji okumuş, burslu. Sonra Yale Üniversitesi'nde hukuk okumuş ve oradan mezun olmuş. Üniversite okuduğu yıllarda, üç yaşında bir çocuğu boğularak ölmekten kurtardığı için aldığı bir kahramanlık ödülü de var. Ne kadar şahane bir adam değil mi...

Değil. Bu adamın adı Ted Bundy, yani bilinen en azılı, en soğukkanlı, en nekrofil seri katillerden biri. "Seri Katil" diye bir tanımlamanın çıkmasında büyük payı var. Çünkü biliyorsunuz seri katiller rastgele cinayet işlemezler, kurbanlarının ortak özellikleri vardır. Bu adamın kurbanları da onun Washington Üniversitesi'nde okurken aşık olduğu, sonra terk edildiği için bunalıma girmesine, okulundan atılmasına sebep olan kadına benzeyen kadınlardı, yani uzun boyluydular ve saçlarını ortadan ikiye ayırıyordular, tek suçları buydu. Bir de yakışıklılığına kanıp bu adamın arabasına binmekti tabi, bunu da atlamayalım...

Yani ne şekilde zarar göreceğimiz hiç belli olmaz, aklımızı başımıza alıp yaş tahtaya basmayalım, her önümüze gelene güvenmeyelim.

Son düzenleme:
çocuğun niyeti ortada.nasılsa facebooktan buldum diye her hakkı görmüş kendinde. bi daha görüşme canım bence, sana fayda değil zarar getirir bu tip. ayrıca ilk defa yapılan yanlış hatadır ama ikincisine aptallık denir, unutma canım bunu.

Üniversitedeyken bir arkadaşım internetten tanıştığı biriyle buluştu.
Dönüşte de arabasına bindi ve tecavüzün eşiğinden döndü.
Ama hakikaten eşiğinden, yani arabada kıyafetleri falan parçalanmış, çıplak kalmış, sadece birleşme olamamış.

Psikolojik tedavi de görmüştü, okula ara verdi.

Ben anlamıyorum ya, insan kapı komşusuna güvenemiyor, ben ne zamandır tanıdığımı sandığım komşumun ne işler çevirdiğini yeni anladım mesela.

Sen internetten tanış, 3 gün sonra kalk buluş, arabasına bin..
İnanılır gibi değil..

İlk buluşmada elini tutarım kızın.
İkinci buluşmada zorla ve inadına öperim mantığı.
Çocukta çok acemi belli üstelikte çıkarcı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…