• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk günden elimi tuttu

bende internetten tanıştım hatta ayrı şehirlerdeydik ama 1 yıl boyunca telefonda birbiririmizi tanıdıktan sonra görüştük ve çıkmaya başladık:69:
ne bu acele biraz ağır olun lütfen

Ne güzel yazmışsınız :) Ben ona anlattım bu durumu bana saygı duy dedim ..Çok üzüldüğünü ve saygı duyacağını belirtti bakalım zaman gösterecek ..Teşekkür ederim Allah razı olsun...Netten tanışmamı kötü bulanlar oluyorda benim bir kuzenim hatta birçok arkadaşım evlendi netten tanışıp..O kadr abes bulmadığımı belirtmek istiyorum ben daha öz kısa ve sizlerin daha uygun bulacağı şekliyle yazabilirdm..Ne varsa onu yazdım .. ona bakılırsa sadece nette değil 1 adım ötendeki insanın bile nasıl biri olacğını bilemezsn..Hakkmzda hayrlısı olsn.. Neyse size tkrar teşekkür ediorm

Nette tanışıp evlenenler var evet benim tanıdıklarımda var.Ama bunun aksi durumlarıda var unutma.Müge Anlının programını bir seyret neler oluyor.İki taraftanda düşün durumları ona göre karar ver..

Peşin hükümlüde olmamak gerek belki gerçekten iyi niyetlidir.İzleyip görmek lazım.

kendinde yaptığını yanlış olduğunukabul ediyosan sorun yok bence
bende sevgilimle internette tanışmıştım ama ben isteyene kadar ne elimi tuttu ne öptü
önce güven vermesi gerek iki tarafında birbirine

Bende ona önem veriyorum ki çok rahatsz etti bu davranışı fazla samimi davrandk brbrmize ondan yüz buldu ama dediğim gibi saygı duymaz ve tekrar kalkışırsa tamamiyle bitiririm..teşekkür ederim haklısın

ilk günden elini tutan adamdan hayır beklemen garip zaten boşver gitsin.zaten ciddi olan sizin tabirinizle işi gücü olan,statüsü olan adam cool olur,sadece degerlendiriyor sizi gibime geldi.hayat sizin karar sizin mutluluklar :)

Senin durumun farklı..
Seni 1 yıldır beğenen bir adam var karşında, kimbilir kaç defa elini tutmayı hayal etti öncesinde.
Demek istediğim, orada elini tutması gerçekten "sana dokunmak istediği için".. Yani orada sen bir obje değilsin, sen olduğun için dokunmak istemiş, değer vermiş adam.
Arabasına da binersin, ortak tanıdıklar var, sevgili olmasanızda tanıdıksınız, biliyorsun adam nedir ne değildir.
Ama internetten tanışan arkadaşın durumu farklı, çok farklı..

durum farklı biliyorum.Ama arkadaş hoşlanmış hemen kesip atmak istemiyor.O yüzden temkinli olup biraz izlemekte yarar var.Belkide gerçekten bir anda aşık olmuştur

Nette tanışıp evlenenler var evet benim tanıdıklarımda var.Ama bunun aksi durumlarıda var unutma.Müge Anlının programını bir seyret neler oluyor.İki taraftanda düşün durumları ona göre karar ver..

Peşin hükümlüde olmamak gerek belki gerçekten iyi niyetlidir.İzleyip görmek lazım.
Öyle yapacağım bende..Tabiki orası öyle kimseye körü körüne güvenemezki insan..Hayırlısı.teşekkür ederim

Ben doğru yaptığımı söylemiyorum..Öyle bir savunmam olmadı
.sadece netten buluşan çok örnek olduğunu söyledim..Ailesinle ilgili çoğu bilgiye sahibim sadece netle kalmadı kısa sürede bunlarıda öğrendim..Körükörüne gitmedim görüşmedim..Yaptkları tabiki yanlştı,benmde..Eleştirilere açık olmasaydım burda fikrinizi sormazdm[/QUOTE]

Merak ettim, ne biliyorsun ailesi ile ilgili? Biliyorum demişsin..
Ne öğrendin?

Ben doğru yaptığımı söylemiyorum..Öyle bir savunmam olmadı
.sadece netten buluşan çok örnek olduğunu söyledim..Ailesinle ilgili çoğu bilgiye sahibim sadece netle kalmadı kısa sürede bunlarıda öğrendim..Körükörüne gitmedim görüşmedim..Yaptkları tabiki yanlştı,benmde..Eleştirilere açık olmasaydım burda fikrinizi sormazdm

Ne öğrendin?[/QUOTE]
Kardeşlerinin kim olduklarını ne yaptıklarını 2 kız kardeşi olduğunu ailesiyle yaşadığını annesini nasıl sevdiğini babasının mesleğini aslen nereli olduğunu..vs.vs zaten bu tarz şeyler öğrenilmez mi ilkten

Ne öğrendin?
Kardeşlerinin kim olduklarını ne yaptıklarını 2 kız kardeşi olduğunu ailesiyle yaşadığını annesini nasıl sevdiğini babasının mesleğini aslen nereli olduğunu..vs.vs zaten bu tarz şeyler öğrenilmez mi ilkten[/QUOTE]

Bu öğrendiklerinin doğru olup olmadığını bilemezsin, hepsini uydurmuş olabilir.
Zaten bu bilgilerin o kişiye güvenmenle ilgili bir değeri yok bence.

Bu adam bekar mıdır?
Nerede yaşar, kiminle yaşar?
Nerede çalışır?

Bunları öğrenmen gerek önce. Belki adam evli.. Sen onun arabasındayken belki bir tanıdığına yakalanacaksınız, belki eşi başına bela olacak senin?

Ne öğrendin?
Kardeşlerinin kim olduklarını ne yaptıklarını 2 kız kardeşi olduğunu ailesiyle yaşadığını annesini nasıl sevdiğini babasının mesleğini aslen nereli olduğunu..vs.vs zaten bu tarz şeyler öğrenilmez mi ilkten[/QUOTE]

Sen bunları bırak da canım benim, bekar mı acaba bu adam..:10:

Belki adam evli.. Sen onun arabasındayken belki bir tanıdığına yakalanacaksınız, belki eşi başına bela olacak senin?

Kardeşlerinin kim olduklarını ne yaptıklarını 2 kız kardeşi olduğunu ailesiyle yaşadığını annesini nasıl sevdiğini babasının mesleğini aslen nereli olduğunu..vs.vs zaten bu tarz şeyler öğrenilmez mi ilkten

Belki adam evli.. Sen onun arabasındayken belki bir tanıdığına yakalanacaksınız, belki eşi başına bela olacak senin?[/QUOTE]

yok bekar ondan eminim zaten face sayfasına herşeyi ortada bana yazdığı yorumlar gözüküyor tüm akrabalarıda orda ekli..Daha yeni askerden gelmiş işe başlamış bunları biliyorum.

merhabalar bende 23 yaşındayım kıbrısta 5 yıldır yalnız yaşıyorum yazdıklarını okudum çok şaşırdım nasıl bir cesaret anlayamıyorum ben normal sadece selamlaştığım öyle iyi bilmediğim arkadaşlarımın bile arabasına binmem korkarım hayatta başına neler gelir bilinmez herkez senin kadar iyi niyetli olmayabilir kaldı ki sen ve senin vucudun de değerli önemlisin yani bu kadar çabuk tanımadan bilmeden elini tutması öpmesi şaşırtıcı bence farklı hevesler var işin içinde insan saygı duyduğu karşı cinsini inat olsun diye öpmez böyle çocukça muhabbetleri dile getirmez kusura bakma yanlış bişey yazdıysam...

İnternet, facebook arrkadaşlıkları bana güvenli gelmiyor. Evlenip mutlu olanlar olabilir ama istisnalar kaydeyi bozmaz. Zaten etrafta adam mı kalmadı ne gerek var böyle şeylere. Herşey çok yeni nasıl bu kadar bağlandınız anlamadım.

merhabalar bende 23 yaşındayım kıbrısta 5 yıldır yalnız yaşıyorum yazdıklarını okudum çok şaşırdım nasıl bir cesaret anlayamıyorum ben normal sadece selamlaştığım öyle iyi bilmediğim arkadaşlarımın bile arabasına binmem korkarım hayatta başına neler gelir bilinmez herkez senin kadar iyi niyetli olmayabilir kaldı ki sen ve senin vucudun de değerli önemlisin yani bu kadar çabuk tanımadan bilmeden elini tutması öpmesi şaşırtıcı bence farklı hevesler var işin içinde insan saygı duyduğu karşı cinsini inat olsun diye öpmez böyle çocukça muhabbetleri dile getirmez kusura bakma yanlış bişey yazdıysam...

teşekkür ederim..yanlış yazmadın.

İnternet, facebook arrkadaşlıkları bana güvenli gelmiyor. Evlenip mutlu olanlar olabilir ama istisnalar kaydeyi bozmaz. Zaten etrafta adam mı kalmadı ne gerek var böyle şeylere. Herşey çok yeni nasıl bu kadar bağlandınız anlamadım.

bağlanmadım sadece 2 kez görüştüm ve bunlar oldu..Neyse teşekkür ediyorum

Hopp derdim senin yerinde olsam bu ne hız..
Birinci gün elini tutmuş hani sevgili olsanız ciddi manada bişi demeyeceğimde tanışma faslında bide yetmemiş öpmeye kalkmış nasıl bir düşünce tarzı var anlayamadım.İki güzel kelam et bi kendini anlat tanıt ama yok hemen icraat yok öyle görüşmemeni tavsiye ederim hiç sevmem
o tipleri.

Belki adam evli.. Sen onun arabasındayken belki bir tanıdığına yakalanacaksınız, belki eşi başına bela olacak senin?

yok bekar ondan eminim zaten face sayfasına herşeyi ortada bana yazdığı yorumlar gözüküyor tüm akrabalarıda orda ekli..Daha yeni askerden gelmiş işe başlamış bunları biliyorum.[/QUOTE]

Görüşmeye devam edeceksen bile, lütfen arabasına binme bir süre..
İyice bir tanı, zaman geçsin. Yakınlaşma çabaları sürüyor mu, amacı ne bir anlamaya çalış.

yok bekar ondan eminim zaten face sayfasına herşeyi ortada bana yazdığı yorumlar gözüküyor tüm akrabalarıda orda ekli..Daha yeni askerden gelmiş işe başlamış bunları biliyorum.

Görüşmeye devam edeceksen bile, lütfen arabasına binme bir süre..
İyice bir tanı, zaman geçsin. Yakınlaşma çabaları sürüyor mu, amacı ne bir anlamaya çalış.[/QUOTE]

Öyle yapacağım zaten..Birkaç gün buluşmayıda düşünmüyorum bugün bana saygı duymanı bekliyorum güvenim sarsıldı ister istemez dedim tamam dedi..Eğer niyeti iyiyse saygı duyar dokunmadan da durur gerçekten istiyorsa ama farklıysa defolsun gitsin ben canımı sokakta bulmadım..Teşekkür ederim size de ayrıca ilgilendiniz sağolun

İpektuncere katılıyorum.Görüştüğün yerler kalabalık alanlar olsun.Ne olur ne olmaz her ihtimali düşün diyorum yine ben.Sen sen ol iyice tanımadan sessiz sakin yerlere gitme arabasına binme...

İnternetteki çoğu erkeğin amacı tabiri caizse yata kadın atmak.Seni habire cinsel yönlerde yaklaşmak isteyen heleki ilk buluşmalarda erkekten uzak dur diyeceğim.Aadamların kafasında şu var zaten çoğunun netten tanıştın kızdan ne hayır gelir.Seninle ne yaşasa kar sayacak.Hele birde hoşlandığını sevdiğini anlarsa vay haline..Bence kesinlikle görüşme erkek ciddi düşündüğü kızla ilk önce tanımak ister dokunmak değil cinsellik ilişkinin çok ileriki safalarında oluşabilecek bir şey..Anlaşılıyorkı bu adam alacağını alıp bir an önce ortadan kaybolma derdinde.Yoğun ilgi alaka alacağını alana kadar malisef..Aladıktan sonra telefonlarının kapalı olduğunu ulaşamadığını göreceksin.. Madem bu kadar düzgün biri niye etrafında kız fukaralığı var facebooktan kızlarla buluşuyor..
Netten evlenen bile var ama ..ilk günden cinsel yaklaşıma giren adamın niyetı bellidir..Hoşlanıyorsun şimdilik yarın kendine aşık eder ,hiç bir isteğini kıramazsın zaafın olur ..sonra günü birlik eğlencesi olursun ..bunu kaldırmanda çok zor her kadın gibi..Arkadaşımın başına geldi .. kafamdan uydurmuyorum yani ..çok istisna normal ilişki .real hayatta bile zor ama şansa kalmış ..senden cinsel anlamda bişe beklemıyorsa elini bile tutma ama tenha yerlerde değil gündüz kalabalık yerlerde görüşmen daha doğru arabasınada binme..zaten üç buluşmadan sonra yaklaşmıyorsan ona emin ol oda uzaklaşacaktır..Allah kötü insanların şerrinden korusun cemil cümlesini..

Back
X