Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel yazmışsınız :) Ben ona anlattım bu durumu bana saygı duy dedim ..Çok üzüldüğünü ve saygı duyacağını belirtti bakalım zaman gösterecek ..Teşekkür ederim Allah razı olsun...Netten tanışmamı kötü bulanlar oluyorda benim bir kuzenim hatta birçok arkadaşım evlendi netten tanışıp..O kadr abes bulmadığımı belirtmek istiyorum ben daha öz kısa ve sizlerin daha uygun bulacağı şekliyle yazabilirdm..Ne varsa onu yazdım .. ona bakılırsa sadece nette değil 1 adım ötendeki insanın bile nasıl biri olacğını bilemezsn..Hakkmzda hayrlısı olsn.. Neyse size tkrar teşekkür ediorm
kendinde yaptığını yanlış olduğunukabul ediyosan sorun yok bence
bende sevgilimle internette tanışmıştım ama ben isteyene kadar ne elimi tuttu ne öptü
önce güven vermesi gerek iki tarafında birbirine
Senin durumun farklı..
Seni 1 yıldır beğenen bir adam var karşında, kimbilir kaç defa elini tutmayı hayal etti öncesinde.
Demek istediğim, orada elini tutması gerçekten "sana dokunmak istediği için".. Yani orada sen bir obje değilsin, sen olduğun için dokunmak istemiş, değer vermiş adam.
Arabasına da binersin, ortak tanıdıklar var, sevgili olmasanızda tanıdıksınız, biliyorsun adam nedir ne değildir.
Ama internetten tanışan arkadaşın durumu farklı, çok farklı..
Öyle yapacağım bende..Tabiki orası öyle kimseye körü körüne güvenemezki insan..Hayırlısı.teşekkür ederimNette tanışıp evlenenler var evet benim tanıdıklarımda var.Ama bunun aksi durumlarıda var unutma.Müge Anlının programını bir seyret neler oluyor.İki taraftanda düşün durumları ona göre karar ver..
Peşin hükümlüde olmamak gerek belki gerçekten iyi niyetlidir.İzleyip görmek lazım.
Ben doğru yaptığımı söylemiyorum..Öyle bir savunmam olmadı
.sadece netten buluşan çok örnek olduğunu söyledim..Ailesinle ilgili çoğu bilgiye sahibim sadece netle kalmadı kısa sürede bunlarıda öğrendim..Körükörüne gitmedim görüşmedim..Yaptkları tabiki yanlştı,benmde..Eleştirilere açık olmasaydım burda fikrinizi sormazdm
Kardeşlerinin kim olduklarını ne yaptıklarını 2 kız kardeşi olduğunu ailesiyle yaşadığını annesini nasıl sevdiğini babasının mesleğini aslen nereli olduğunu..vs.vs zaten bu tarz şeyler öğrenilmez mi ilkten[/QUOTE]Merak ettim, ne biliyorsun ailesi ile ilgili? Biliyorum demişsin..
Ne öğrendin?
Kardeşlerinin kim olduklarını ne yaptıklarını 2 kız kardeşi olduğunu ailesiyle yaşadığını annesini nasıl sevdiğini babasının mesleğini aslen nereli olduğunu..vs.vs zaten bu tarz şeyler öğrenilmez mi ilkten[/QUOTE]Merak ettim, ne biliyorsun ailesi ile ilgili? Biliyorum demişsin..
Ne öğrendin?
Kardeşlerinin kim olduklarını ne yaptıklarını 2 kız kardeşi olduğunu ailesiyle yaşadığını annesini nasıl sevdiğini babasının mesleğini aslen nereli olduğunu..vs.vs zaten bu tarz şeyler öğrenilmez mi ilkten
merhabalar bende 23 yaşındayım kıbrısta 5 yıldır yalnız yaşıyorum yazdıklarını okudum çok şaşırdım nasıl bir cesaret anlayamıyorum ben normal sadece selamlaştığım öyle iyi bilmediğim arkadaşlarımın bile arabasına binmem korkarım hayatta başına neler gelir bilinmez herkez senin kadar iyi niyetli olmayabilir kaldı ki sen ve senin vucudun de değerli önemlisin yani bu kadar çabuk tanımadan bilmeden elini tutması öpmesi şaşırtıcı bence farklı hevesler var işin içinde insan saygı duyduğu karşı cinsini inat olsun diye öpmez böyle çocukça muhabbetleri dile getirmez kusura bakma yanlış bişey yazdıysam...
İnternet, facebook arrkadaşlıkları bana güvenli gelmiyor. Evlenip mutlu olanlar olabilir ama istisnalar kaydeyi bozmaz. Zaten etrafta adam mı kalmadı ne gerek var böyle şeylere. Herşey çok yeni nasıl bu kadar bağlandınız anlamadım.
Sen bunları bırak da canım benim, bekar mı acaba bu adam..
Belki adam evli.. Sen onun arabasındayken belki bir tanıdığına yakalanacaksınız, belki eşi başına bela olacak senin?
yok bekar ondan eminim zaten face sayfasına herşeyi ortada bana yazdığı yorumlar gözüküyor tüm akrabalarıda orda ekli..Daha yeni askerden gelmiş işe başlamış bunları biliyorum.