Merhaba arkadaşlar geçen hafta biriyle tanıştım facebook aracılığıyla..Samimi ,ilgili ve içten bulduğum için görüşmeyi kabul ettim..Bana hep hayran hayran baktı gözlerimin içine içine ..Çok tatlı gülümsediğimi söyledi o kadar sıcak kanlı ki inanmamak elde değil..Ama elimi tuttu sürekli yakınlaşma çabalarına girdi neyse o günü çok takmadım..Dün tekrar görüştük sanki hep sevgiliymişiz gibi davranıyor..Sahipleniyor gibi,sürekli benle alakalı,etrfına baktığını görmedim hiç...Yanağımdan öpmek istedi ben kendimi geri çektim sinirlenmeye başladım oda inada binince tuttu çekip dudağımdan öptü...Daha tam anlamıyla tanımıyorum ki...Çok kızdım sinirlendim amacını merak ediyorum dedim...O an yüzü düştü sen böyle yaparsan ben çok üzülürüm dedi.Arabasıyla evime bıraktı.. Hemen aradı beni açmadım sonra bana önceden görüştüğü biriyle ilgili birşeyler anlatmıştı işte ona dokunmaya kıyamadığını söylemesini içerlediğimi bana kıyabildiğini gördüm dedim..O da bana gerçekten inatlaştığın için yaptın lütfen kırılma benim için değerlisin dedi sabah uyandırdı gene..Ne yapacağımı bilmiyorum bende çok hoşlandım o zaten hayranımmış gibi davranıyor..Sabah aradı beni gene uyandırdı..Günde en az 4 kere arıyor..Ama çözemiyorum nereye gider böyle..Nolur yardım edin ne yapayım ,elbet bu tarz durumu yaşayanınız vardır