• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk günden elimi tuttu

kendinden bir tek sen sorumlusun gercekten kanma böyle seylere
iki gün sonra ah vah etmemek icin en güzeli bu tarzindan dolayi seninle artik
bulusmak istemiyorum demek

Aynen katılıyorum canım..:6:
Benim erkek kardeşim de (malesef) hergün belki 30 tane kıza face'den arkadaşlık daveti yolluyor, istatistiğini bile çıkarıyor sonradan.

Rastgele davet gönderdiği kızlardan yüzde 50si arkadaşlık teklifini kabul ediyormuş (face arkadaşlığı tabi) ve kızların yaklaşık yüzde 10'u da mesajlaşmayı ilerletebiliyormuş.

Ortalama haftada 1 kızı da dışarıda buluşmaya ikna ediyor. :51:

Benim çevremde de var, "son bir ayda şu kadar kız kaldırdım" diye birbirlerine anlatıyorlar, iğrenç bir muhabbet. Bu elbette onaylanacak bir davranış değil, zaten çoğu zaman da "alan memnun veren memnun" gibi bir sonuç çıkıyor, ama bu adamların tatlı laflarına kanan iyi niyetli kızlara hem üzülüyorum, hem kızıyorum. İnsani ilişkiler bu kadar sığ olmamalı.

ah canim ne kadarda saf ve iyi niyetli bi cocuk... demeyi isterdim ama diyemem
burda iyi niyetli olan tek kisi sensin.

aklin varsa uzak dur. böyle bi adamdan sana hayir gelmez.
ya sapigin teki yada yapisigin teki.

hergün televizyonlarda sağda solda duyuyoruz.yok şu kız kaçırıldı,bu ortadan kayboldu,bilmem ne..böyle güvensiz bir ortamda siz sanal alemden tanıştığınız birine ne kadar rahat güvenmişsiniz öyle.küçükte değil yaşınız..ilk günden öpen erkeğin niyeti de ortadadır.arabasına da binmişsin hangi cesaretle?.dua et başına bişey gelmemiş..bir ablan olarak hemen irtibatını kesmeni tavsiye ederim..

Merhaba arkadaşlar geçen hafta biriyle tanıştım facebook aracılığıyla..Samimi ,ilgili ve içten bulduğum için görüşmeyi kabul ettim..Bana hep hayran hayran baktı gözlerimin içine içine ..Çok tatlı gülümsediğimi söyledi o kadar sıcak kanlı ki inanmamak elde değil..Ama elimi tuttu sürekli yakınlaşma çabalarına girdi neyse o günü çok takmadım..Dün tekrar görüştük sanki hep sevgiliymişiz gibi davranıyor..Sahipleniyor gibi,sürekli benle alakalı,etrfına baktığını görmedim hiç...Yanağımdan öpmek istedi ben kendimi geri çektim sinirlenmeye başladım oda inada binince tuttu çekip dudağımdan öptü...Daha tam anlamıyla tanımıyorum ki...Çok kızdım sinirlendim amacını merak ediyorum dedim...O an yüzü düştü sen böyle yaparsan ben çok üzülürüm dedi.Arabasıyla evime bıraktı.. Hemen aradı beni açmadım sonra bana önceden görüştüğü biriyle ilgili birşeyler anlatmıştı işte ona dokunmaya kıyamadığını söylemesini içerlediğimi bana kıyabildiğini gördüm dedim..O da bana gerçekten inatlaştığın için yaptın lütfen kırılma benim için değerlisin dedi sabah uyandırdı gene..Ne yapacağımı bilmiyorum bende çok hoşlandım o zaten hayranımmış gibi davranıyor..Sabah aradı beni gene uyandırdı..Günde en az 4 kere arıyor..Ama çözemiyorum nereye gider böyle..Nolur yardım edin ne yapayım ,elbet bu tarz durumu yaşayanınız vardır
bana bıraz palavracı gıbı geldı sana oncekı sevdıgını anlatıyo yok dokunmaya kıyamazmıs felan boylece gozunde duzgun ınsan tablosu cızecek ama sna ılk gunden sırnasmaya baslamsı canım uzak dur ya bu işi ilerletir valla ben sana deyım ya da sende gorusmek ıstıyosan kesınlıkle opturtme gıtsın anasını opsun bı de zorla dudagından opmus sınırımı bozdu:47:

bana bıraz palavracı gıbı geldı sana oncekı sevdıgını anlatıyo yok dokunmaya kıyamazmıs felan boylece gozunde duzgun ınsan tablosu cızecek ama sna ılk gunden sırnasmaya baslamsı canım uzak dur ya bu işi ilerletir valla ben sana deyım ya da sende gorusmek ıstıyosan kesınlıkle opturtme gıtsın anasını opsun bı de zorla dudagından opmus sınırımı bozdu:47:

Dokunmaya kıyamadım lafı bana şeyi hatırlattı Adını Feriha Koydum dizisinde Emir Feriha'ya söylüyordu. Böyle laflar ancak dizilerde olur canım. Şimdiki gençlik nereye gidiyor anlamıyorum. Benim de bir kızım var büyük konuşmak istemiyorum ama böyle konuları görünce sizlere çok acıyorum. Bende ergenlik dönemi geçirdim ben de bir sürü kişiye ilgi duydum ama bir gün bile kendimi kullandırtmadım. Ne olur biraz gözünüzü açın...

Dokunmaya kıyamadım lafı bana şeyi hatırlattı Adını Feriha Koydum dizisinde Emir Feriha'ya söylüyordu. Böyle laflar ancak dizilerde olur canım. Şimdiki gençlik nereye gidiyor anlamıyorum. Benim de bir kızım var büyük konuşmak istemiyorum ama böyle konuları görünce sizlere çok acıyorum. Bende ergenlik dönemi geçirdim ben de bir sürü kişiye ilgi duydum ama bir gün bile kendimi kullandırtmadım. Ne olur biraz gözünüzü açın...

evet dogru soyluyosunuz gözümüzü karartıp sevıyorum dıye bunlara katlanmamak lazım cunku evlılık kolay degıl,zaten bazı erkekler bı yerde kendını bellı edıyo,bende ayrılcam zaten ,allah hayırlısını versın

facebookda tanışıp görüştüğün birinden ilk günden böyle bir tepki gelmesine hiç şaşırmadım
ne bekliyordun ki bu tavrı uyguladığı bilmem kaçıncı kızsındır lütfen biraz uyanık olun
insan internet üzerinden bir anda nasıl sever hadi sevdi diyelim nasıl hemen dudağına yapışır
bana hiç inandırıcı gelmiyor.

yeni tanıdığın için yanlış olmuş cnm bence uzaklaş. ama zaten tanıdığın birisiyse öpmek istemiş öpmüş derdim. çünkü benim eşimde ilk olarak beni çekip öpmüştü ve seni çok seviyorum demişti öylelikle beni sevdiğini anlamıştım. biz normal arkadaştık. ama senin şartlar öyle olunca uzak dur böyle erkekler tehlikelidir.

Eşim ilk tanıştığımız gün elimi tutmuştu.Tabi biz öyle sanalda tanışmadık.Uzun zamandır birbirimizi biliyorduk.Ortak arkadaşlarımız vardı.1 yıldır hoşlanıyormuş benden.İş yerinden arabasıyla almıştı beni birde :))

Şimdi evliyiz..Sevgilinin belki kötü niyeti yoktur ama iyi analiz etmek lazım.Öyle senin niyetin ne diye sorma bence adama.Hoşlanıyorsun çekip gitmek istemiyorsun anladığım kadarıyla..Bu durumdan hoşlanmadığını anlat.Eğer hala inatlaşırsa bitir bu işi derim

seni hiç tanımıyor
ilk buluşmada hayran hayran bakıyor
sadece seninle ilgileniyor elini tutuyor
sürekli arıyor üzgünüm ama bunları senden hoşlandığı için değil
faydalanmak için yapıyor kimse 3 gün içinde aşık olmaz
sende ondan hoşlanmıyorsun sana öyle davranıyorki
sen ona hayır deme işi gücü var demişsin bunlardan eminmisin
belki evli çocuğu bile var kimseye güvenme canım sakın
ben dostum dediğim insanın kazığını yedim herşeyimi biliyordu
meğerse arkamdan iş çeviriyormuş onun yüzünden evliliğim biticekti
ekmeğimden oldum işi bıraktım sakın ha sakın kimseye güvenme
birdaha görüşme arabasına binme sakın bi şansın daha olmayabilir!

Eşim ilk tanıştığımız gün elimi tutmuştu.Tabi biz öyle sanalda tanışmadık.Uzun zamandır birbirimizi biliyorduk.Ortak arkadaşlarımız vardı.1 yıldır hoşlanıyormuş benden.İş yerinden arabasıyla almıştı beni birde :))

Şimdi evliyiz..Sevgilinin belki kötü niyeti yoktur ama iyi analiz etmek lazım.Öyle senin niyetin ne diye sorma bence adama.Hoşlanıyorsun çekip gitmek istemiyorsun anladığım kadarıyla..Bu durumdan hoşlanmadığını anlat.Eğer hala inatlaşırsa bitir bu işi derim
[/QUOTE
Ne güzel yazmışsınız :) Ben ona anlattım bu durumu bana saygı duy dedim ..Çok üzüldüğünü ve saygı duyacağını belirtti bakalım zaman gösterecek ..Teşekkür ederim Allah razı olsun...Netten tanışmamı kötü bulanlar oluyorda benim bir kuzenim hatta birçok arkadaşım evlendi netten tanışıp..O kadr abes bulmadığımı belirtmek istiyorum ben daha öz kısa ve sizlerin daha uygun bulacağı şekliyle yazabilirdm..Ne varsa onu yazdım .. ona bakılırsa sadece nette değil 1 adım ötendeki insanın bile nasıl biri olacğını bilemezsn..Hakkmzda hayrlısı olsn.. Neyse size tkrar teşekkür ediorm

beni gerçekten seviyosan gel beni iste ailelerimizde bilsin en azından bi yüzük takalım de bakalım yicekmi biyerleri:27:

Senin durumun farklı..
Seni 1 yıldır beğenen bir adam var karşında, kimbilir kaç defa elini tutmayı hayal etti öncesinde.
Demek istediğim, orada elini tutması gerçekten "sana dokunmak istediği için".. Yani orada sen bir obje değilsin, sen olduğun için dokunmak istemiş, değer vermiş adam.
Arabasına da binersin, ortak tanıdıklar var, sevgili olmasanızda tanıdıksınız, biliyorsun adam nedir ne değildir.
Ama internetten tanışan arkadaşın durumu farklı, çok farklı..

canım yeni tanışıyosun arabasına biniyosun sonra, konu başlığıda ilk günden elimi tuttu oluyo
çocuk yüz bulunca tutar tabi elinden
kendini ağırdan sat biraz
hoşlandığım için kestirip atamıyorum diyosun
eee hoşlanıyosun diye yüz mü bulucak hep böyle ?

bence güvenme... sen ona zaten güvenemessin.. o sana hemen nasıl güveniyor. seviyesizmiş hem. ilkgünden böyle hareketler.. gerçekten çok seviyesiz.. insan ilk önce bi tanımaya çalışır, ne öpmesi, ne sevgilisi..
bence yüzüne bakma.. internete de güvenmemeini tavsiye ederim. Allah başka yollardan daha iyisini nasip eder, sabret daha 21 yaşındasın

Ne güzel yazmışsınız :) Ben ona anlattım bu durumu bana saygı duy dedim ..Çok üzüldüğünü ve saygı duyacağını belirtti bakalım zaman gösterecek ..Teşekkür ederim Allah razı olsun...Netten tanışmamı kötü bulanlar oluyorda benim bir kuzenim hatta birçok arkadaşım evlendi netten tanışıp..O kadr abes bulmadığımı belirtmek istiyorum ben daha öz kısa ve sizlerin daha uygun bulacağı şekliyle yazabilirdm..Ne varsa onu yazdım .. ona bakılırsa sadece nette değil 1 adım ötendeki insanın bile nasıl biri olacğını bilemezsn..Hakkmzda hayrlısı olsn.. Neyse size tkrar teşekkür ediorm[/QUOTE]

Ben insanların netten tanışıp evlenmesini yargılamıyorum.
Bir genç kızın hiç tanımadığı, hatta bekar olduğunu bile bilmediği bir erkeğin arabasına binmesini, elini tutturmasını, öptürmesini yargılıyorum.
Bizlerin uygun bulacağı şekilde yazsaydın ne değişirdi senin adına?
Bizim eleştirmemiz senin yararına, defansa geçme bence, olumsuz eleştirilerden de bir kazanç sağlayabileceğini unutma.
Bunca insan aynı yorumu yapıyorsa, vardır bir yanlışın..

Son düzenleme:
canım yeni tanışıyosun arabasına biniyosun sonra, konu başlığıda ilk günden elimi tuttu oluyo
çocuk yüz bulunca tutar tabi elinden
kendini ağırdan sat biraz
hoşlandığım için kestirip atamıyorum diyosun
eee hoşlanıyosun diye yüz mü bulucak hep böyle ?

konu başlığına ne yazacağımı bilemedim konuya giiriş cümlemi öraya yazıp devam etmekti amacım...Bende iyi ve yakın davrandığım için doğru yüzz buldu..Bundan sonra sinirli olduğumu ve rahatsız olduğumu biliyor hala öyle davranırsa o zaman kötü olur onun iiçin..

Ne güzel yazmışsınız :) Ben ona anlattım bu durumu bana saygı duy dedim ..Çok üzüldüğünü ve saygı duyacağını belirtti bakalım zaman gösterecek ..Teşekkür ederim Allah razı olsun...Netten tanışmamı kötü bulanlar oluyorda benim bir kuzenim hatta birçok arkadaşım evlendi netten tanışıp..O kadr abes bulmadığımı belirtmek istiyorum ben daha öz kısa ve sizlerin daha uygun bulacağı şekliyle yazabilirdm..Ne varsa onu yazdım .. ona bakılırsa sadece nette değil 1 adım ötendeki insanın bile nasıl biri olacğını bilemezsn..Hakkmzda hayrlısı olsn.. Neyse size tkrar teşekkür ediorm

Ben insanların netten tanışıp evlenmesini yargılamıyorum.
Bir genç kızın hiç tanımadığı, hatta bekar olduğunu bile bilmediği bir erkeğin arabasına binmesini, elini tutturmasını, öptürmesini yargılıyorum.
Bizlerin uygun bulacağı şekilde yazsaydın ne değişirdi senin adına?
Bizim eleştirmemiz senin yararına, defansa geçme bence, olumsuz eleştirilerden de bir kazanç sağlayabileceğini unutma.
Bunca insan aynı yorumu yapıyorsa, vardır bir yanlışın..
[/QUOTE]
Ben doğru yaptığımı söylemiyorum..Öyle bir savunmam olmadı
.sadece netten buluşan çok örnek olduğunu söyledim..Ailesinle ilgili çoğu bilgiye sahibim sadece netle kalmadı kısa sürede bunlarıda öğrendim..Körükörüne gitmedim görüşmedim..Yaptkları tabiki yanlştı,benmde..Eleştirilere açık olmasaydım burda fikrinizi sormazdm

konu başlığına ne yazacağımı bilemedim konuya giiriş cümlemi öraya yazıp devam etmekti amacım...Bende iyi ve yakın davrandığım için doğru yüzz buldu..Bundan sonra sinirli olduğumu ve rahatsız olduğumu biliyor hala öyle davranırsa o zaman kötü olur onun iiçin..

kendinde yaptığını yanlış olduğunukabul ediyosan sorun yok bence
bende sevgilimle internette tanışmıştım ama ben isteyene kadar ne elimi tuttu ne öptü
önce güven vermesi gerek iki tarafında birbirine

Back
X