- 28 Ağustos 2008
- 4.539
- 60
- 163
- Konu Sahibi marmellata
-
arkadaşlar bende aynı derte murim. bende boşanmak üzereyim ve bebeğim daha 60 günlük. hala emziriyorum şu anda annemin evindeyim. şanslıyım türk toplumunda fazlasıyla kabul gören ve saygı duyulan üst düzey bir memuriyetteyim.
ben boşanma sebebi şöyle değerlendiriyorum kayınvalidem odaklı eşimden kaynaklı sorunlar. çünkü arkamızda duran bir eşimiz yok ama rabbim kesilen sütlerimizin hesabını inşallah bu insanlardan soracak. ilk günlerde benim de acayip sütüm vardı şimdi günü kurtarabilecek kadar emziriyorum. spor yapıyorum, üzülmemeye çalışıyorum. bebeğim 18 günlükken annemin evine geldik.
önemli olan vicdanınızın rahat olması, vicdanım rahat rabbime güveniyorum.
bir çok şey yaşadım. ama beni yıkan eşimle yaptığım tek bir telefon konuşması oldu. yaşanan şeylere rağmen bana "anneme mi inanayım sana mı inanayım" demesi ve "annemlerin evine gideceksin dizlerinin dibine oturacaksın torunlarını da alacaksın, 1 hafta kalacaksın kızları gibi hissedeceksin" dedi herşeye rağmen teklifini kabul ettim giderim ama sen de gel dedim "hayır bende gelmeyeceğim torunlarıyla gideceksin" dedi. oysa bana doğurdğumun 5. gününde "sen annemin kızı değil gelinisin" diyen kendisiydi şimdi kızı gibi hissetmem gerekiyormuş.
asıl garip tarafı hamileliğimin 3. ayında kayınvalidemle sorunlar yaşadıktan sonra bunları eşimle paylaştığımda bana "haklısın annemin psikolojisi bozulmuş ama düzelticem demesiydi. meğer bana böyle söylüyor annesini de bana karşı idare ediyormuş.
boşverin yaşanan herşey geride kalacak içinizi ferah tutun. ekonomik özgürlüğümüz varsa hepsini hallederiz. küfürle, dengesiz bir babayla büyüyen çocuk tek başımıza yetiştirdiğimizden daha iyi olmaz.rabbim işlerimizi elimizden almasın kimseye muhtaç etmesin yeter.
bu hiç ama hiç geçmeyecek...
peşini bırakmayacaklar.
huzur vermemeye devam edecekler..
yılan yılanlığından vazgeçer mi?
Allah onların tez zamanda cezasını versin inşallah
zerre kadar acırsam namertim
Boşan delimisin kardesimİnan o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı seyleri bende yasıyorum hala.annesine çok düşkün bir esim var.sanki taşıyıcı anneymis gibi davranıyorlar.herseyi alttanalmami bekliyorlar.45 günlük anmeyin 3kere şiddet gördüm.daha dün tokat ve tekme yedim.küfürleri hiç saymıyorum.anneliğim bile eleştirildi.kadınlığım herseye laf söylendi.ağlaya ağlaya tükendim.ama şutum hiç kesilmedi Allah'tan Allah acıdı bana.ama dün yediğim stajdan sonra geçici yüz felci geçirdim.sınır kırıcı geçirdim.sonra dünden beri esim iyi davranıyor.biliyorum yine eski haline donucek hersey yine şiddet göreceğim.allahkimsenin basına vermesin.herkez eşinin üstüne titrerken benim esim benden ilgi anlayış bekliyor.zor durumum çok zor.nefret ettigimbir esim var
Arkadaşlar,
Ben hep şuna inanırım akıllı insan başka insanlarında deneyimlerinden yararlanandır.
bunun akıllada alakası yok gerçi...Bebeklerimiz için kendimiz için yapmalıyız..
Ben daha önce bu konuyla ilgili dolaylı yoldan mesaj yazmıştım ama konu açmadım.
hiç bir dönemde uğraşmaya değmez ama lohusalık döneminizde sizi üzecek insanları anında uzaklaştırın..
isterse daha hastanede yanınızda olsun..
ben yapmadım ve benim sütümü kestiler..
Benim sezeryan olmama rağmen daha ilkgün sütüm gelmişti..3.gün tek mememden 80ml süt sağıyordum..
10.güne kalmadan mama vermeye başladık.
artık hikayemi bile anlatmak istemiyorum..
ne diyeyim lohusayken bayılttıklarını mı? 10 günlük bebeğim varken ayrılma noktasına geldiğimizi mi....sizi boşamaya geldik deyip dünyadaki tek öksüz çocuk bu olmayacak ya demelerini mi...
ah ah...
ben bilirim..
içimde kalanları..
bebek mağazasına gittiğimde bebeğimle aynı ayda başka bir bebeğin annesini şap şup emdiğinde göz yaşlarına boğulmamı mı...
eşinizin hatırı için olsa bile 1 gün dahi katlanmayın..
ben lohusaydım benim alttan almam beklenildi..
benim katlanmam istenildi..
10 gün içime ata ata bitti..
her gün dert..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?