Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk haftalarda gebelik kesesi bos gorunup sonra bebegini goren varmi??
arkadaslar bir baslik daha actim cunku bos gebelikten cok korkuyorum benimle ayni seyi yasayip 1 hafta 10 gun sonra bebegini goren oldumu???bir umut olur belki bana??
Canim Ayni Endişe Bende De Var.sali Günü Doktora Gidicem Inşallah.ilk Vajinal Ultrasonda Sadece Keseyi Görebildik.doktor 4-5 Haftalik Olduğunu Söyledi.şu An 7. Haftam Bitti.inş Hayirlisiyla Kelebeklerimizi Kozalarinda Canli Bir şekilde Görebiliriz.
ayyyyy inanamıyorum canımm yaa çokk üzüldüm.şaşırdım yazıyı okuyunca ne diyebilirim ki allahım sana güç,kuvvet versin kolaylıkla atlatırsın inşallah canım geçmiş olsun.Olsun bak hamile kalabiliyorsun normal yoldan tekrar allahım en kısa zamanda bebek verir sana inşallah canım
canım ya çok üzüldüm,gerçekten. her şerde bi hayır vardır diye düşün.bundada vardır bi hayır belki.ALLAH ım gönlüne versin.üzülme demek çok zor.ama ALLAH hayırlısını versin sana da sabır versin.böyle dua et canım
ay allahim inanamiyorum cok kotu oldum buz kesmis gibi ay bende guzel haberlerle gelcek diyordum neyse canim saglik olsun sana bi sey olmasin allahin izniyle bi daha anne olursun ve bu da seninle kalir hamileligin guzel gecer dua et allah sabir versin
canım bende senden haber bekliyodum ama güzel haber umut ediyordum tabikide canım bunadfa şükür her işte bi hayır vardır allah sana sağlıklı hayırlı bir bebek versin cvanım