ayyy hamileligimde benimde cok gazim olurdu ole bole degil uyurken pirt pirt tutamazdim kendimi esimden cok utanirdim bide hemen.savunmaya gecerdim ben yapmadim kizin yapti diyekizim dogdu surekli pirt pirt halinde hic cekinmesi yok bak gordunmu kizin yapti diyodum bana inanmiyodun diyorum beraber guluyoruz okadar tatli pirtlatip duruyoki gaz cikarmanin ayip bisey olmadigini ogretti kizim bana
Eser aynı şeyler kaysı yiyorum kabız olduğumu hissettiğim zaman..benim bu günlerde göğüs hassasiyeti başladı sanki varmı sizde de
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynı durumdayım,gece yatağa girdiğimde karnımın ağrısından uyuyamıyorum.Kocaman bir göbekle yatağa giriyorum,sabaha inmiş oluyor
Rabbim o minik pırtları duymayı banada nasip etsin inşaAllah :) Bende fena bir geğirme var ayıptır sölemesi.Bende eşime bebeğin yapıo diyorum
Ooof sorma aynı dertten müzdaribiz eşim bile bir aylık karın böyle mi olur diyor sanki içerde bir gaz bombası var ve patlasa evi havaya uçurucak gibi 1.68 boy 57 kiloyla hamiş kaldım kilo almadım henüz ama 5-6aylık gibiyiz yolda millet bile karnıma bakıyo eski pantalonlarımı,şortlarımı hiç birini giyemiyorum fena sıkıyo kaldık penye elbiselere inicek inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olsun canım bunlar güzel rahatsızlıklar :) Bende birde ayıptır öylemesi kabız başladı,mahvoluyorum ama yinede bu belirtilerin olmasınada seviniyorum.Demekki bebeğim benimleki beni rahatız ediyor diyorum :) Çok mu Polyannayım
Hanimlar bende suan 4+5 haftaligim karnimda sislik, surekli gaz cikarma hali, surekli tuvalete gitme goguslerde hassasiyet, adet olacakmis gibi kasiklarda hafif hafif sanci ve azar azar mide yanmalari basladi nisanda dusugum olmustu onda bu kadar yogun yasamamistim belirtileri normalmi acaba yarin nasipse ilk doktor kontrolune gidicem doktorada danisicam hayirlisi bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İlk Aylarda yürüyüş pek önerilmiyor arkadslar
Bence belirtileriniz normal benim adet sancılarım 9. Haftaya kadar sürdü.şuan 11 haftalık ve göğüs hassasiyeti, mide problemleri tavan yaptı maalesef
kızlar merhaba bende 6+6 günlük hamileyim çok zor geçiyor günler benim için yediğim herşeyi çıkarıyorum su bile olsa bu yüzden çok bitkinim ve artık hiçbir şey yemek istemiyorum
yürüyüş yapılmazsa bu şişkinlik nasıl gıdecek? ben 5 haftalık hamileyken Karadenız dağlarında tepelerinde gezilmedik yer bırakmadım :))
Arkadasım Bende senin gibiydim7. Hafta başladı ilk başladığında aynı dedğin durumdaydım hiç bişe yiyemiyordum herşey çıkıyordu, su bile içemiyordum, şu anda 14. Haftamdayım hala bulantı kusma devam aama ilk başlardaki gibi değil ama braz braz yemeye başladım bu ara. tamamen geçmesini dört gözle bekliyorum, hamileliğin tadını cıkarmak istiyorum
kızlar merhaba bende 6+6 günlük hamileyim çok zor geçiyor günler benim için yediğim herşeyi çıkarıyorum su bile olsa bu yüzden çok bitkinim ve artık hiçbir şey yemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?