İlk haftalarda karın şişkinliği

Aynı durumdayım,gece yatağa girdiğimde karnımın ağrısından uyuyamıyorum.Kocaman bir göbekle yatağa giriyorum,sabaha inmiş oluyor

Rabbim o minik pırtları duymayı banada nasip etsin inşaAllah :) Bende fena bir geğirme var ayıptır sölemesi.Bende eşime bebeğin yapıo diyorum

Eser aynı şeyler kaysı yiyorum kabız olduğumu hissettiğim zaman..benim bu günlerde göğüs hassasiyeti başladı sanki varmı sizde de

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

vala ne kayısı ne hurma hiçbişe fayda etmiyor kabızlığıma resmen küp misali geziniorm.. bugün doktora gitcem bi sorcam ne yapabilirim die.. göğüs hassasiyeti zaten benim ilk hamilelik belirtimdi testi onun üzerine yaptım.. geceleri yüz üstü yatamıorm bazen o derece..

Aynı durumdayım,gece yatağa girdiğimde karnımın ağrısından uyuyamıyorum.Kocaman bir göbekle yatağa giriyorum,sabaha inmiş oluyor

Ooof sorma aynı dertten müzdaribiz eşim bile bir aylık karın böyle mi olur diyor sanki içerde bir gaz bombası var ve patlasa evi havaya uçurucak gibi 1.68 boy 57 kiloyla hamiş kaldım kilo almadım henüz ama 5-6aylık gibiyiz yolda millet bile karnıma bakıyo eski pantalonlarımı,şortlarımı hiç birini giyemiyorum fena sıkıyo kaldık penye elbiselere inicek inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olsun canım bunlar güzel rahatsızlıklar :) Bende birde ayıptır öylemesi kabız başladı,mahvoluyorum ama yinede bu belirtilerin olmasınada seviniyorum.Demekki bebeğim benimleki beni rahatız ediyor diyorum :) Çok mu Polyannayım

Kızlar Şişkinlik, Kabızlık, Mide Bulantısı Maşallah Hepsi Bende de Mevcut Dr 3. Aydan Sonra Azalıyor Dedi. Hayırlısı Artık

Polyannalık güzel ama bizimde kistten dolayı çok ağrımız oluyo gebelikle beraber kist oluşmuş sağ yumurtalıkta diyorum bebişte benim gibi yalnızlıktan hoşlanmıyor o da buldu orda kendine bi kanki 😊 gülüyoruz hatta halimize :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar dun gece agridan öluyorum zannettim gaz sancisi inanilmaz kotu bir durum nasil bas edecegiz bununla ne yiyip ne iciyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bulantı, kabızlık, gaz, göğüs hassasiyeti almış başını gidiyor.zor süreçmiş kızlar allah yardımcımız olsun.

Hanimlar bende suan 4+5 haftaligim karnimda sislik, surekli gaz cikarma hali, surekli tuvalete gitme goguslerde hassasiyet, adet olacakmis gibi kasiklarda hafif hafif sanci ve azar azar mide yanmalari basladi nisanda dusugum olmustu onda bu kadar yogun yasamamistim belirtileri normalmi acaba yarin nasipse ilk doktor kontrolune gidicem doktorada danisicam hayirlisi bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence belirtileriniz normal benim adet sancılarım 9. Haftaya kadar sürdü.şuan 11 haftalık ve göğüs hassasiyeti, mide problemleri tavan yaptı maalesef

İlk Aylarda yürüyüş pek önerilmiyor arkadslar

yürüyüş yapılmazsa bu şişkinlik nasıl gıdecek? ben 5 haftalık hamileyken Karadenız dağlarında tepelerinde gezilmedik yer bırakmadım :))

kızlar merhaba bende 6+6 günlük hamileyim çok zor geçiyor günler benim için yediğim herşeyi çıkarıyorum su bile olsa bu yüzden çok bitkinim ve artık hiçbir şey yemek istemiyorum

kızlar merhaba bende 6+6 günlük hamileyim çok zor geçiyor günler benim için yediğim herşeyi çıkarıyorum su bile olsa bu yüzden çok bitkinim ve artık hiçbir şey yemek istemiyorum

Arkadasım Bende senin gibiydim7. Hafta başladı ilk başladığında aynı dedğin durumdaydım hiç bişe yiyemiyordum herşey çıkıyordu, su bile içemiyordum, şu anda 14. Haftamdayım hala bulantı kusma devam aama ilk başlardaki gibi değil ama braz braz yemeye başladım bu ara. tamamen geçmesini dört gözle bekliyorum, hamileliğin tadını cıkarmak istiyorum

aynen canım bende bir an önce geçmesi için dua ediyorum çok zor durum arkadaşlarımda hiçbir şey yok gayet normal hamilelikleri ben sıkıntılı geçiriyorum en kısa zamanda rabbim bizide rahata kavuştursun inşallah tadını çıkarabilirim bizde

Benim doktorum zofran verdi onu alınca rahatladım.sakıncası olmadığını söyledi.sen de danış istersen doktoruna.her yediğini içtiğini çıkarıp vücudu susuz bırakmak daha zararlı sonuçta.

Benimki de 7'inci haftasına girecek ama bende sadece şişlik var bulantım yok allah' a şükür ne zaman başlar acaba, birde benim ilk çocuğum olduğundan çok acemiyim henüz birazda korkuyorum. Allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…