benim doktorum zofran verdi onu alınca rahatladım.sakıncası olmadığını söyledi.sen de danış istersen doktoruna.her yediğini içtiğini çıkarıp vücudu susuz bırakmak daha zararlı sonuçta.
ben de kotumu kapatamıyorum, sürekli gaz doluyum diye üzülüyordum.. meğer normalmiş.. :) bu gazdan ne zaman kurtalabileceğim peki? ne zamana kadar sürdü sizlerde?
Konu sahibi olarak 21 haftalık olduk hala aynı problem.geçmiyor bu kabus kızlar yediğimle içtiğimle alakası vardır mutlaka ama bu kadar mı olur?bir çözüm yolu da yok sanırım katlanacaz.Neyse bulantılardan kurtuldum ya buna razıyım.
Konu sahibi olarak 21 haftalık olduk hala aynı problem.geçmiyor bu kabus kızlar yediğimle içtiğimle alakası vardır mutlaka ama bu kadar mı olur?bir çözüm yolu da yok sanırım katlanacaz.Neyse bulantılardan kurtuldum ya buna razıyım.
Ben de psikolojikman etkilendiğimi düşünüyordum ama herkesin yakın zamanlarda aynı problemleri olmuş.
Şişkinlik, gaz ve mide ekşimesi sorunlarım var.
Midem nedense eskisi gibi hazmetmiyor
ben de aynı dertten muzdaribim. gazlar ince ince hücüm halinde. sürekli bi çıksa da kurtulsam modundayım. ama çıksa da yenileri ürüyor. normalse tamam çekicez artık.
Merhaba arkadaşlarr. Ben de dün hemşireye sordum normal mi bu şişkinlik diye. Normal dedi. Hormonlar yüzünden mide ve bağırsaklar eskisi gibi çalışmıyor o yüzden gaz ve şişkinlik olur dedi. Kendiliğinden geçermiş ilerde. Kasıklarımdaki batmayı da sordum ona da normal dedi ama dikkat etmemi söyledi. Arada bir adet sancısının minnak hali gibi bi ağrı giriyor ama kısacık sürüp gidiyor.
Benim doktorum ne istiyorsan yap diyor.istediğini ye iç,yürü,ev işi yap hiçbir şeyin sakıncası yok diyor.anlamadım ki hiç mi dikkat edilmesi gereken birşey yok.adam herşeye hurafe diyor.eşimin yanında söylediği için bi naz bile yapamıyoruz ya 😕
bende hamileyim ama tam bilmiyorum ne kadar iltihap tedavisi icin kontorole gittim ve adetim geciktigini soyledim ve tesadufen gordu kucucuk bir kesecik kan tahliliyle cikti hamileligim hafta tam belli olacak esim ilk duydugunda cok sevindi ve agladi simdi ikimizde saskin ve bos bos dolaniyoruz ve esim simdiden cok yardimci bende kiziyorumm senin yapacak daha cok zamanin olacak diyee ve hala inanamiyorum hamile olduguma
çirkin cadı hayırlı olsun.biz de ilk başlarda şaşkın şaşkın dolanıyorduk ama haftalar ilerledikçe sabırsızlanmaya başladık.karnım büyüdükçe eşim babalığın yaklaştığını düşünüp heyecanlanmaya başladı.çok güzel bir beklenti bu.allah isteyen herkese versin.