ilk haftalarda rahim yada alt karın bölgesine saplanan ağrılar

vizon

El Mucib
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
316
3
316
Adana
Arkadaşlar gebelikte 6. haftamdayım.
Geçen hafta da bu hafta da devam eden günde bir veya iki defa sancı ya da kramp şeklinde ağrılarım oluyor.
Doktor kontolünde dile getirdim bunu doktorum normal dedi..
Tabi ben hamile kalmamış bir erkeğe (doktor bile olsa) acımı tam tarif edememiş olabilirim diye,
siz tecrübeli arkadaşlarımdan yanıt almak istedim..
Beni en iyi siz anlarsınız
:54:

korkmana gerek yok,benimde 8. haftaya kadar sancım oldu.doktorum bayandı:) ve normal dedi,gebelikten dedi.şu an 11. haftama girdim.ağrım,sancım kalmadı,çok şükür...

demek hamilesin
inan çok sevindim
daha önce başka bir topikten tanıyorum seni sen belki hatırlamassın
sancılar normal, bende de olmuştu
rahim genişliyormuş

korkmana gerek yok,benimde 8. haftaya kadar sancım oldu.doktorum bayandı:) ve normal dedi,gebelikten dedi.şu an 11. haftama girdim.ağrım,sancım kalmadı,çok şükür...

çok şükür canım.Rabbim devamını getirsin inşallah.Dilerim sağlıkla büyütürüz..

demek hamilesin
inan çok sevindim
daha önce başka bir topikten tanıyorum seni sen belki hatırlamassın
sancılar normal, bende de olmuştu
rahim genişliyormuş

evet canım çok şükür hamileyim..dilerim Allahım isteyen herkese nasip etsin..normal olması içimi rahatlattı valla...senin nickini biliyorum ama hangi topikte beraberdik hatırlamadım :50: ben o kadar geziyorum ki bu çatının altında :10:

Bizde bu ay eşimle 2.çocuk sahibi olmaya karar verdik regl tarihim 10 ekim. Bugün kasığımın sol tarafında inanılmaz bir ağrı var. Bu hamilelik belirtisimi acaba. ilk hamileliğim çok rahat geçmişti. Ne aş erginliğim nede ağrılarım olmuştu. Ama şimdi sanki ilk defa hamile kalacakmışım gibi hissediyorum kendimi forum forum geziyorum. Sürekli hamilelik bulguları ile ilgili yeni bilgiler edinmeye çalışıyorum. Belirtileri tam olarak neler olabilir. Göğüslerimdede hafif sızı var.

Canımmm :) ne güze hamişsin he Rabbim kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin bende kasık ağrıların olduğunu duydum hiç endişelenme duydum diyorum çünkü bende daha hamiş değilim dua edin de şimdiki hastalığımın bitiminde başlayacağız :))) çok heyecanlı yaaaa

Arkadaşlar hamilemiyim bilmiyorum.Ama olma ihtimalim var.Son 5 gündür oturup kalkarken eğilip doğrulurken sol kasığımda ağrı oluyor orta dereceli.2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı.Son 5 defadır adetlerim düzenliydi ve bu ay 30 günü geçti ama ondan öncesinde yıllarca hep uzun aralıklarla adet oluyordum.Bazen 45-50 günü buluyordu.2 ay önce doktora gittim.Yumurtalıklarımın normalden biraz büyük olduğunu söyledi.Ama bebiş için denemeye başlayalı 1 yılı geçince düzenleyici filan veriliyormuş, ilaç tedavisine başlamadı.İlişki esnasında da o ağrıyı hissettim.Böyle bir deneyim yaşayan var mı.? Daha önceden hiç böyle birşey olmamıştı.Gebelik olma ihtimaline karşı uzak mı kalmalıyız bir süre?.Doktara gideceğim ama herhalde 1 hafta sürer gidebilmem.Merak ediyorum böyle bir deneyim yaşayan var mı?

Arkadaşlar hamilemiyim bilmiyorum.Ama olma ihtimalim var.Son 5 gündür oturup kalkarken eğilip doğrulurken sol kasığımda ağrı oluyor orta dereceli.2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı.Son 5 defadır adetlerim düzenliydi ve bu ay 30 günü geçti ama ondan öncesinde yıllarca hep uzun aralıklarla adet oluyordum.Bazen 45-50 günü buluyordu.2 ay önce doktora gittim.Yumurtalıklarımın normalden biraz büyük olduğunu söyledi.Ama bebiş için denemeye başlayalı 1 yılı geçince düzenleyici filan veriliyormuş, ilaç tedavisine başlamadı.İlişki esnasında da o ağrıyı hissettim.Böyle bir deneyim yaşayan var mı.? Daha önceden hiç böyle birşey olmamıştı.Gebelik olma ihtimaline karşı uzak mı kalmalıyız bir süre?.Doktara gideceğim ama herhalde 1 hafta sürer gidebilmem.Merak ediyorum böyle bir deneyim yaşayan var mı?

Yok sanırım :) Unutulmuş bir başlığa mı derdimi anlattım ben acaba?:25:

Yok sanırım :) Unutulmuş bir başlığa mı derdimi anlattım ben acaba?:25:

tatlım geçmiş olsun ama benim bir fikrim yok bu konuda yoksa yardımcı olma isterdim bendede bazen o ağrı oluyo ama önemsemedim hiç adet gecikmem olmamıştı ama hamile olsan testinde siilikte olsa bir çizgi çıkar illada emin olim dersen beta hcg testi yaptır özel kliniklerde falan 20,00 öle pahalı bişey değil bebek 1 günlükte olsa kanında çıkar mutlaka

Arkadaşlar gebelikte 6. haftamdayım.
Geçen hafta da bu hafta da devam eden günde bir veya iki defa sancı ya da kramp şeklinde ağrılarım oluyor.
Doktor kontolünde dile getirdim bunu doktorum normal dedi..
Tabi ben hamile kalmamış bir erkeğe (doktor bile olsa) acımı tam tarif edememiş olabilirim diye,
siz tecrübeli arkadaşlarımdan yanıt almak istedim..
Beni en iyi siz anlarsınız
:54:

canım benimde ilk hamileleğim tecrübesiz olunca işte başka oluyor :) annemde yok benim gidim sorim :) bende 7.haftama girdim aynı ağrılar sancılar her sefernde böle ay diorum acaba noluyo :) normalmiş canım rahim genişliyomuş

O agrilar 8. Haftaya kadar surekli oluyor. Sonrasinda da devam ediyor ama daha kucuk porsiyonlarda:)

Bazi arkadaslarin cok fazla oldugunu hatirliyorum. Kanama olmadigi surece normal. Bak 13. Haftamdayim su an bile hafif agrim var:)

Ben de 5 haftalık hamileyim kanamam yok ama gece 3 kere fln çok şiddetli kramp gibi girdi endişelendim ben de ama normal mi acaba kirmizigitar kirmizigitar

Bu kadar erken donem gebeliklerde 2 kayip ihtimali vardir. Ya dusuk, ya kalp durmasi.

Agrilar olabilir normaldir, kanama olmadigi surece dusuk yapmiyorsun demektir.

Kalp durmasi ise ne yazikki tek bir belirti bile vermez...

selam arkadaşlar kirmizigitar kirmizigitar S sevimlikedi23 tebrik ederim hamileliğinizi darısı hamile olmayanların bizlerin başına :anne::KK49:
Bu rahimdeki ağrılarınızı tarif edermisiniz detaylı :oops: tam olarak kramp şeklinde mi,
acıma şeklinde mi:oops:
Benim son adet tarihim 27 mart henüz adet olmadım.ve ümitlenmek istemiyorum gecikmişte olabilir fakat bu ay bir hafta önce rahimde ve sağ kasığımda,seğirme oldu bir kaç gün ara ara kasıklarda ve rahimde hafif sinek ısırığı gibi iğneleme oldu ve bugün de rahimde tam karnımın altı vajinanın tam üstünde acıma ve sızı ağrı var garip garip,birde üzerine eğilince karnım acıyo.dolgunluk hissi var ve sanki ıkınma hissi gibi bir his afedersiniz:oops:
yani tüm bunlar adet belirtiside olabilir boşunada ümitlenmek istemiyorum ama bir yandanda acaba mı diyorum:sus:
Sizce kızlar yardım edin lütfen :KK56::KK33::KK37:

İki gündür benim de rahimde sancı gibi kramp gibi bir şey oluyor :) hayırlara çıksın inş
Hamilelik istiyormuydun inşallah hamilesindir canım:anne::anneadayı:
Benimde rahimde acıma,sızı ve ağrı oluyor.Arada sinek ısırığı gibi oluyor.adet belirtisi de olabilir hayırlısı olsun:110:
Tam olarak senin nasıl acıma da var mı?tam rahimde mi?

Hamilelik istiyormuydun inşallah hamilesindir canım:anne::anneadayı:
Benimde rahimde acıma,sızı ve ağrı oluyor.Arada sinek ısırığı gibi oluyor.adet belirtisi de olabilir hayırlısı olsun:110:
Tam olarak senin nasıl acıma da var mı?tam rahimde mi?
Evet canım hamilelik istiyorum, inşallah hepimiz tez zamanda hamile oluruz. İnşallah sende hamilesindir. Rahimde alt karın bölgesinde sanki bıçak saplanıyor gibi sancı giriyor yada kramp gibi, canımı yakıyor bir iki sn duruyorum olduğu zaman hissedilir derecede

Evet canım hamilelik istiyorum, inşallah hepimiz tez zamanda hamile oluruz. İnşallah sende hamilesindir. Rahimde alt karın bölgesinde sanki bıçak saplanıyor gibi sancı giriyor yada kramp gibi, canımı yakıyor bir iki sn duruyorum olduğu zaman hissedilir derecede
Amin canım inşallah.Benim kramp şeklinde değil sızı şeklinde.sadece hafif sinek ısırığı oldu geçen günlerde o da hafif hafif ,bıçak saplanır gibi değildi benim.seninki gebelik belirtisi gibi ben adette olabilirim.bende bugün sızı ve acıma yanma da var.hayırlısı artık.senin sat ne zamandı? günün geçtimi?benim 27marttıo_O:oops:

Back
X