ilk haftalarda rahim yada alt karın bölgesine saplanan ağrılar

Amin canım inşallah.Benim kramp şeklinde değil sızı şeklinde.sadece hafif sinek ısırığı oldu geçen günlerde o da hafif hafif ,bıçak saplanır gibi değildi benim.seninki gebelik belirtisi gibi ben adette olabilirim.bende bugün sızı ve acıma yanma da var.hayırlısı artık.senin sat ne zamandı? günün geçtimi?benim 27marttıo_O:oops:
Valla umutlu değilim canım ama adetime bir hafta var

Benim karın ağrım hani adet olurken bi acıma gibi bir his olur ya öyleydi ama yönümü değiştirince geçiyordu bebek yerleşirken olurmuş doktorum öyle dedi ama ben ilk olarak göğüslerimden anladım içi taş gibiydi bir de idrarım koyulaştı garip bir koku aldı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu ayse_firuzemm ayse_firuzemm

Benim karın ağrım hani adet olurken bi acıma gibi bir his olur ya öyleydi ama yönümü değiştirince geçiyordu bebek yerleşirken olurmuş doktorum öyle dedi ama ben ilk olarak göğüslerimden anladım içi taş gibiydi bir de idrarım koyulaştı garip bir koku aldı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu ayse_firuzemm ayse_firuzemm

Amin , Rabbim sağlıklı hayırlısından versin isteyen herkese.Göğüslerde benimde dolgunluk sızlama var ama adetten öncede oluyo bu yüzden anlayamadım.Rahimde evet adetten önce acır ya onun gibide acıyor ve sızlıyor bu yüzden adette olabilirim diyorum.ama bu ay bana değişik gelen bir hafta önce sağ kasığımda,ve rahimde seğirme oldu daha önce yaşamamıştım değişik geldi bana.ama bu ay değişikde olabilir adetim ümitlenmek de istemiyorum bu yüzden hayırlısı artık S sevimlikedi23

Birde aklıma takıldı bu ağrı ne zaman oldu yani adet gününden önce mi kasığada vuruyormuydu yoksa sadece rahimde mi S sevimlikedi23

Benim tam adet gümlerimde oldu ama ben adetimden 3 gün önce hamile olduğumu biliyordum zaten ayse_firuzemm ayse_firuzemm
Ne güzel yaa maşallah ,hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah.
ve inşallah bizede nasip olur:anne::anneadayı::nazar:
Benim son adet tarihim 27 marttı.25– 26 günde bir adet olurum.Arada bir düzensizleştiği de oluyor tabi onun içinde çok ümitlenmek istemiyorum.bekliyorum bakalım hayırlısı:110::anne:

Son düzenleme:
Henüz adet olmadım fakat test yaptım negatif çıktı.sanırım gebelik yok.bu ay gecikti demekki :bicak::110:

Back
X