- Konu Sahibi minik_kelebek
-
Canım öncelikle geçmiş olsun,Allah hayırlısınız versin.Yapılan istatistiklere göre her 5 kadından 2 si hamileliğinin ilk 2 ayında düşük yapıyormuş ve bu kadınların bir çoğu düşük yaptıklarını bile farkına varmıyor normal adet kanaması zannediyorlarmış.
Bu istatistiği öğrendiğimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmış,kürtaj olmuş ve doktora kontrole gitmiştim,doktorum söylemişti ve eklemişti "moralini bozma bir kere hamile kaldığına göre doğurganlığın var,3 ay korunun rahim kendini toparlasın sonra yeniden hamile kalabilirsin"
Doktorum haklıymış, biz 3 aydan fazla korunduk kürtajdan 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim,yalnız ilki düşük olduğu için ve kanamam olduğu için riskli bir hamilelikti bu yüzden ilk 3 ayımı yatarak geçirdim,Allah'a çok şükür şu an bir problemim yok ve kısmetse 1.5 ay sonra kızım dünyaya gelecek.
Moralini yüksek tut,biliyorum ilk zamanlar zor gelecek,hele bir de çevrende yeni doğum yapacak birileri varsa daha da zor gelecek ama hayırlısı böyleymiş de,düşük olmasaydı sakat olma ihtimali çok yüksekti bunu aklından çıkarma ve unutma "Her şer gibi görünen şer,her hayır gibi görünen hayır değildir".
Allah hayırlı,sağlıklı,güzel ahlaklı nesiller nasip etsin.
Canim sağlik olsun sikma canini.bebeğini neden aliyorlar? Rabbim herkese bebek nasip etsin benim bebeğimide 19 temmuz 2008 - 14:42 de aldilar.allah büyük verende alanda allah diyerek kendimi teselli etmeye çalişiyorum.
Canım öncelikle geçmiş olsun,Allah hayırlısınız versin.Yapılan istatistiklere göre her 5 kadından 2 si hamileliğinin ilk 2 ayında düşük yapıyormuş ve bu kadınların bir çoğu düşük yaptıklarını bile farkına varmıyor normal adet kanaması zannediyorlarmış.
Bu istatistiği öğrendiğimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmış,kürtaj olmuş ve doktora kontrole gitmiştim,doktorum söylemişti ve eklemişti "moralini bozma bir kere hamile kaldığına göre doğurganlığın var,3 ay korunun rahim kendini toparlasın sonra yeniden hamile kalabilirsin"
Doktorum haklıymış, biz 3 aydan fazla korunduk kürtajdan 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim,yalnız ilki düşük olduğu için ve kanamam olduğu için riskli bir hamilelikti bu yüzden ilk 3 ayımı yatarak geçirdim,Allah'a çok şükür şu an bir problemim yok ve kısmetse 1.5 ay sonra kızım dünyaya gelecek.
Moralini yüksek tut,biliyorum ilk zamanlar zor gelecek,hele bir de çevrende yeni doğum yapacak birileri varsa daha da zor gelecek ama hayırlısı böyleymiş de,düşük olmasaydı sakat olma ihtimali çok yüksekti bunu aklından çıkarma ve unutma "Her şer gibi görünen şer,her hayır gibi görünen hayır değildir".
Allah hayırlı,sağlıklı,güzel ahlaklı nesiller nasip etsin.
cok tesekkür ederim canım yazın ilaç gibi geldi valla.bende moralımı yüksek tutmaya calısıyorum.tek merak ettıgım benım gıbı bırılerı varmı dıyeydı,çünkü ilk ya,bide kürtajla alınınca korktum.hep bi söylenti vardırya ilkini kürtajla aldırırsan bıdaha bıraz zor hamile kalınırdıye.ondan cok korkuyodum.inşallah hayırlısıyla alırsın bebısını kucagına.Allah dogumunada yardım etsın kolay gecır inşallah
arkadaslar bu benım ilk hamileliğim ve suan düşükle sonuclanıyor.moralim cok kötü ama toparlıyorum yavas yavas. ya merak edıyorum aranızda ilk hamılelıgını düşük yapıp tekrar hamile kalan varmı? cunku kendılıgınden sonlanmıcak kürtaj olucam yarın. cok korkuyorum bi daha hamıle kalamassam diye. Allah bebek isteyen herkezed nasip eder inşallah (AMİN) cevaplarınızı beklıyorum arkadaslar
endişe etmeye gerek yok,
pozitif düşünmeye calış..
benim de ilk hamileliğim 9. haftada düşükle sonuçlandı.
1 ay bekledik.
şimdi yine bebek bekliyorum.22.haftamdayım inş..
bhk ben de iki kez düşük yaptım. biri 2 yıl önceydi 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi.o zaman gittiğim dr 3 ay ara vermemizi söylemişti. korkudan 2 yıl bekledik ! şimdi de 4,5 haftalıkken tekrar yaşadım aynı acıyı. bu sefer farklı bir dr. a gittim ve o beklemeye gerek yok hemen tekrar deneyebilirsiniz dedi. etraftan duyduğum şeyler de hep en az 3 ay beklenmesi yönünde. şimdi senin yazını okuyunca heveslendim...gerçekten o kadar beklemeye gerek yok muymuş ??
benimde ilk gebeliğim 6 haftalık düşükle sonuçlandı. bir ay sonra tekrar gebe kaldım ama onun da 21 haftalıkken kalbi durdu ve ölü doğum yaptım. tekrarlayan düşük olduğu için araştırma yapıldı kanımda pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı bu yüzden düşük olmuştu. şimdi tekrar gebeyim bir kızım olacak inşallah ve hergün pıhtılaşnma önleyici iğne oluyorum.
endişe etmeye gerek yok,
pozitif düşünmeye calış..
benim de ilk hamileliğim 9. haftada düşükle sonuçlandı.
1 ay bekledik.
şimdi yine bebek bekliyorum.22.haftamdayım inş..
Arkadaşım ben de dün gelen kanamamla yaklaşık 5 haftalık bebişimi kaybettim. Kanamam başlayınca hemen dr.a gittik ve keseyi göremedik daha, dr.um kesenin oluşmadığını ve kimyasal gebelik olduğunu söyledi. Hamile olarak geçirdiğim çok güzel bir haftam oldu.
İnşaallah bir dahakini doyasıya sonuna kadar yaşarız. Bunda da bir hayır vardır diyorum. Moralimizi bozmayalım canım. Şu an kanamam hala devam etmekte benim ve dün çok sancılı oldu.
Bir ay korunun dedi dr.um sonra yeniden deneyeceğiz bir de bende polikistik over var Allah hepimiizin yardımcısı olsun. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?