- Konu Sahibi minik_kelebek
-
bhk ben de iki kez düşük yaptım. biri 2 yıl önceydi 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi.o zaman gittiğim dr 3 ay ara vermemizi söylemişti. korkudan 2 yıl bekledik ! şimdi de 4,5 haftalıkken tekrar yaşadım aynı acıyı. bu sefer farklı bir dr. a gittim ve o beklemeye gerek yok hemen tekrar deneyebilirsiniz dedi. etraftan duyduğum şeyler de hep en az 3 ay beklenmesi yönünde. şimdi senin yazını okuyunca heveslendim...gerçekten o kadar beklemeye gerek yok muymuş ??
bu duruma göre değişiyor.
bebeğin kaçıncı haftada düştüğüne,çok kanama olup olmadığına,kendin mi düşürdün yoksa kürtajla mı olduğuna vs..
bir de doktorun hassasiyetine göre.
kimi garanti olsun diye de 3 ay diyebiliyor bence..
benimkiaçıkçası hiç bir şey dememişti.
ben bir ay en azından bekelemem gerektiğini internetten okuduklarımdan öğrenmiştim.
sonra hemen hamile kalmışım.
şu an için bir sorun yok allah binlerce kez şükürler olsun
sen yine de başkalarına bakarak gerek olup olmadığına karar verme derim ben..
sevgiler...
canım bende 16 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu bebeğimi doğurdum.sonrada kalan parçalar için kürtaja alındım..
şubat 8 de kürtaj oldum.30 mayıs son adetim.yani 9 haftalık hamileyim şükürler olsunki.
iğne oluyorum kan pıhtılaşmasına karşın.
moralini yüksek tut lütfen.
canım bende 16 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu bebeğimi doğurdum.sonrada kalan parçalar için kürtaja alındım..
şubat 8 de kürtaj oldum.30 mayıs son adetim.yani 9 haftalık hamileyim şükürler olsunki.
iğne oluyorum kan pıhtılaşmasına karşın.
moralini yüksek tut lütfen.
bende 21 haftalık bebeğimi 1 aralıkta kaybettim minik kalbi durmuştu. şimdi tekrar gebeyim hergün pıhtılaşma önleyici iğne oluyorum.
aynen canım bende senın gıbı 3 ay beklenmesı gerekıyo sanıyodum ama msjları okudukca bende heveslendım.bende 2 ay beklıyıp bebiş calısmalarına baslamak istiyorum:sm_cool:.sanıyorum bebek olusmadan düşükle sonuclanan gebelıklerde rahım daha cabuk toparlıyo.10.haftadan sonrakılerde bıraz daha gec toparlanıyo galıba rahım.neyse Allah hepimize hayırlı ve SAGLIKLI bebişler versın inşallah
yaa kaç gündür kendimi nasıl toparlıycam diye düşünüp duruyodum ama birden içim içime sığmaz oldu...benim 4,5 haftalıktı daha( allaha şükür kürtaj falan da olmadım...bir ay zor beklerim bu gidişle...
iyi ki varsınız arkadaşlar.. iyi ki üye olmuşum bu siteye...
allah herkesin dualarını kabul etsin, isteyenlere bebiş, hamile olanlara sağlık versin ...
a.s.
arkadaslar bu benım ilk hamileliğim ve suan düşükle sonuclanıyor.moralim cok kötü ama toparlıyorum yavas yavas. ya merak edıyorum aranızda ilk hamılelıgını düşük yapıp tekrar hamile kalan varmı? cunku kendılıgınden sonlanmıcak kürtaj olucam yarın. cok korkuyorum bi daha hamıle kalamassam diye. Allah bebek isteyen herkezed nasip eder inşallah (AMİN) cevaplarınızı beklıyorum arkadaslar
canim ben de haziranda hamis oldugumu ogrendim. 2 hafta sonra dis gebelik oldugunu. tatlicadiarzu benim salak bebis gitmis yanlis yere olta atmis. gamyoncuiremsu aslinda o kadar da tembih etmistik. :mymeka:
neyse benim tupum alinmasina ragmen doktorum 1 ay korun dedi. ilk tremesterde olunca 1 ay yeterli dedi. zaten ben korun dese de bir aydan fazla korunmayi dusunmuyordum.
hic umudumu kaybetmedim. hamile kalabiliyro olmanin vermis oldugu rahatlik var icimde. en azindan yumurtlamam normalmis. esim normalmis diyorum ama aksilik oldu iste. her uste vardir bir hayir. eminim bebisim yakinda tekrar gelecek.:CüvCüv:
bakalim bu sefer kac ay surecek hamis kalmamiz. ben hissediyorum cooookk yakindaaaaa.:lepi:
Canım ikimizin de 7. ayıydı ikimizin de hamileliği olumsuz sonuçlandı.
Ama her şerde bir hayır vardır değil mi. Şimdi 1 ay korunmamız gerek bizim de bana çok zor geçer şimdi o 1 ay. İnşallah ondan sonra sağlıklı hamiş haberlerimizi veririz birbirimize.
Moralimizi yüksek tutmamız önemli en azından hamile kalabildiğimizi gördük.
Çook öpüyorum canım seni.:1hug:a.s.
mini kelebek canım benim bebiş 6. haftasındaydı. 7. ay derken deneme ayı olarak demek istedim. Yani 7 aydır deniyorduk.
En son kanamam varken dr.a gittik apar topar ve yaptığı ultrasonda yumurtalığımda tam olgunlaşıp çatlayamamış yumurtaların oluşturduğu kistli görüntüyü gördük.
Meğer benim yumurtalar tam büyüyüp çatlayamadan kistleşip kalıyormuş. Ben hamile kaldığım ay çörekotu, bal , tarçın yedim. Eminim ki o iyi geldi benim yumurtam büyüdü ve döllendi.
ancak kimyasal gebelik oluştu. Yani acaba bu karışım iyi geldi derken başka bir şekilde zararı mı dokundu bana ki düşük oldu.
Karar veremiyorum. Dr.uma da sormayı unuttum bu durumu.
Zannedersem gebe kalabilmem için bana yumurta geliştirici ilaç vermek durumunda kalacak dr.um.
Artık hakkımızda hayırlısı. Şu 1 ay geçsin de bakalım.
Oncelikle cok gecmis olsun canim..
Ben 8 Mayista 7 haftalik bebegimi dusurdum; ilk hamileligimdi;
kanamam basladi ve bebegim kendiliginden dustu.
Yine de kurtaj yaptilar icinde parca kalmasin diye.
Velhasil ben bugun yeni doktoruma gittim ve bana herseyin normal gozuktugunu; tekrar denemeye baslayabilecegimizi soyledi..
Hakkimizda hayirlisi insallah..
Allah isteyen herkese versin minik elli meleklerden..
Benim konuma da bir goz at istersen;
Umut isigi bulursun belki benim gibi birilerinden ..
http://www.kadinlarkulubu.com/dusuk-yapan-arkadaslar-yardim-t181483/index.html
Sevgiyle kal canim..:1hug:
ay cok sevındım senın adına.hemen bı ay sonra nası hamıle kaldın.3 ay rahmın toparlanması lazım diyolar.Ama belkıde 9. haftada düşürdüğün için rahmın cabuk toparlanmıstır çünkü sadece kese belırgın oluyo ya.cünkü benimde 7.5 haftalıktı.belkı bende 2 ay sonra tekrar hamıle kalırım İNŞALLAH... HERSEYIN HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN. canım sende bebişini hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah
Oncelikle cok gecmis olsun canim..
Ben 8 Mayista 7 haftalik bebegimi dusurdum; ilk hamileligimdi;
kanamam basladi ve bebegim kendiliginden dustu.
Yine de kurtaj yaptilar icinde parca kalmasin diye.
Velhasil ben bugun yeni doktoruma gittim ve bana herseyin normal gozuktugunu; tekrar denemeye baslayabilecegimizi soyledi..
Hakkimizda hayirlisi insallah..
Allah isteyen herkese versin minik elli meleklerden..
Benim konuma da bir goz at istersen;
Umut isigi bulursun belki benim gibi birilerinden ..
http://www.kadinlarkulubu.com/dusuk-yapan-arkadaslar-yardim-t181483/index.html
Sevgiyle kal canim..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?