ilk hamileliğim ve düşükle sonuclanıyor

aynen canım bende senın gıbı 3 ay beklenmesı gerekıyo sanıyodum ama msjları okudukca bende heveslendım.bende 2 ay beklıyıp bebiş calısmalarına baslamak istiyorum:sm_cool:.sanıyorum bebek olusmadan düşükle sonuclanan gebelıklerde rahım daha cabuk toparlıyo.10.haftadan sonrakılerde bıraz daha gec toparlanıyo galıba rahım.neyse Allah hepimize hayırlı ve SAGLIKLI bebişler versın inşallah

canım bende 16 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu bebeğimi doğurdum.sonrada kalan parçalar için kürtaja alındım..
şubat 8 de kürtaj oldum.30 mayıs son adetim.yani 9 haftalık hamileyim şükürler olsunki.
iğne oluyorum kan pıhtılaşmasına karşın.
moralini yüksek tut lütfen.

ay negüzel sende hemen hamıle kalmıssın.bencede erken düşük olunca rahım daha cabuk toparlanıyor.cünkü 10. haftada bebk olusmaya baslıyo ya rahıme daha ccok yerlesıyo,ama 10 haftadan öncesı sadece bı kese.ayy bende cok heveslendım doktora muayeneye gıdınce haftaya,bı sorucam nekadar zamanda toparlanır dıye.Allah hepimize saglıklı ve hayırlı bebısler versın inşallah

bende 21 haftalık bebeğimi 1 aralıkta kaybettim minik kalbi durmuştu. şimdi tekrar gebeyim hergün pıhtılaşma önleyici iğne oluyorum.

canım önce gecmiş olsun kaybettıgın için ama tekrar hamıle kaldıgın içinde cok sevındım hayırlı olsun canım.bebegını hayırlısıyla dünyaya getırırsın inşallah

bende 21 haftalık bebeğimi 1 aralıkta kaybettim minik kalbi durmuştu. şimdi tekrar gebeyim hergün pıhtılaşma önleyici iğne oluyorum.

öncelıkle tekrar hamıle kalmıssın cok sevındım hayırlı olsun canım.ama ben bu kan pıhtılasması işine takıldım baya.bana cvp yazan arkadaslardan bırkacı buyuzden düşük yapmıslar ve suan iğne oluyorlasmıs.arkadaslar bunu doktorunuzmu farkettı yoksa özel bı testmı gerekıyo bu kan pıhtılasmasını öğrenmek için.cünkü bendede varsa tekrar hamıle kalmadan önce öğrenmem gerekır belkı

yaa kaç gündür kendimi nasıl toparlıycam diye düşünüp duruyodum ama birden içim içime sığmaz oldu...benim 4,5 haftalıktı daha ( allaha şükür kürtaj falan da olmadım...bir ay zor beklerim bu gidişle...
iyi ki varsınız arkadaşlar.. iyi ki üye olmuşum bu siteye...
allah herkesin dualarını kabul etsin, isteyenlere bebiş, hamile olanlara sağlık versin ...
a.s.

cok gecmis olsun canim benimde sonradan dusen kalp atislari durmustu 7 haftalikken ayrica kurtaj olmadim sanci hapi verdiler onunla dusuk yaptim cok zor durum allah yardimcin olsun.

aynen canım bende sem gıbı nası toparlıcam diye düşünüp duruyodum.ama msjları okudukca içim içime sıgmadı.acayıp bı sevınc doldu içime.kolay kolay atlatamam sanıyodum ama yüce Allah gercekten kımseye kaldıramıyacagı yük vermıyor.ve aynı zamanda her şerde bı hayır vardır lafını akıllarımıza getırıryor ve bız yenıden umutlanıyoruz.en önemlı olay umudumuzu kaybetmemelıyız arkadaslar.ve daularımızı bırbırımızden eksık etmeyelım inşallah

arkadaşlar kan pıhtılaşmasına karşı iğne kullanmanız gerektiğini nasıl anladınız?
benim de bebeğimi kalbi durduğu için aldılar 9 haftalıkken..insan merak ediyor acaba bende de varmı böyle bişey diye...önceden bilmek ve önlem almak isterim.aynı acıyı Allah kimseye bidaha yaşatmasın..
düşük yapanlara geçmiş olsun...Rabbim tekrar o lezzeti tatmayı hepimize nasip etsin inşallah...
hamile olanlara da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum..

canim benim cok gecmis olsun..
ben de yilbasinda ilk kez hamile kaldim 7 haftalikken kurtaj oldum...ve simdi tekrar hamileyim,:CüvCüv:biri düsük oldu digeri de olacak diye birsey yokmus yania.s Allah bir daha yasatmasin canim insallah tekrar hamile kalirsin bebegini kucaklarsin hayirlisiyla...

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar bu durumda ne denebilirki kilitlendim kaldım mAllah tekrarını yaşatmasın öpüyorum hepinizi teker teker

canim ben de haziranda hamis oldugumu ogrendim. 2 hafta sonra dis gebelik oldugunu. tatlicadiarzu benim salak bebis gitmis yanlis yere olta atmis. gamyoncuiremsu aslinda o kadar da tembih etmistik. :mymeka:

neyse benim tupum alinmasina ragmen doktorum 1 ay korun dedi. ilk tremesterde olunca 1 ay yeterli dedi. zaten ben korun dese de bir aydan fazla korunmayi dusunmuyordum.

hic umudumu kaybetmedim. hamile kalabiliyro olmanin vermis oldugu rahatlik var icimde. en azindan yumurtlamam normalmis. esim normalmis diyorum ama aksilik oldu iste. her uste vardir bir hayir. eminim bebisim yakinda tekrar gelecek.:CüvCüv:

bakalim bu sefer kac ay surecek hamis kalmamiz. ben hissediyorum cooookk yakindaaaaa.:lepi:

Canım ikimizin de 7. ayıydı ikimizin de hamileliği olumsuz sonuçlandı.
Ama her şerde bir hayır vardır değil mi. Şimdi 1 ay korunmamız gerek bizim de bana çok zor geçer şimdi o 1 ay. İnşallah ondan sonra sağlıklı hamiş haberlerimizi veririz birbirimize.

Moralimizi yüksek tutmamız önemli en azından hamile kalabildiğimizi gördük.
Çook öpüyorum canım seni.:1hug:a.s.

demek sende 7.haftada düşürdün,gecmiş olsun canım.evet en önemlisı moral gercekten,sonucda bi tedavı gerekmeden hamıle kalabılıyoruz bu güzel bır olay.doktor sana 1 ay yeterlımı dedı.off bende cok sabırsızlanıyorum,nası geccek bu bı kac ay.neyse Allah yardımcımız olsun inşallah,hayırlı hamılelık ve hayırlı ve saglıklı bebek nasıp etsın yüce RABBİM

mini kelebek canım benim bebiş 6. haftasındaydı. 7. ay derken deneme ayı olarak demek istedim. Yani 7 aydır deniyorduk.
En son kanamam varken dr.a gittik apar topar ve yaptığı ultrasonda yumurtalığımda tam olgunlaşıp çatlayamamış yumurtaların oluşturduğu kistli görüntüyü gördük.
Meğer benim yumurtalar tam büyüyüp çatlayamadan kistleşip kalıyormuş. Ben hamile kaldığım ay çörekotu, bal , tarçın yedim. Eminim ki o iyi geldi benim yumurtam büyüdü ve döllendi.
ancak kimyasal gebelik oluştu. Yani acaba bu karışım iyi geldi derken başka bir şekilde zararı mı dokundu bana ki düşük oldu.
Karar veremiyorum. Dr.uma da sormayı unuttum bu durumu.
Zannedersem gebe kalabilmem için bana yumurta geliştirici ilaç vermek durumunda kalacak dr.um.
Artık hakkımızda hayırlısı. Şu 1 ay geçsin de bakalım.

hmm pardon canım yalnıs okumusum aklım baska yerde ya.neyse inşallah hakkında hayırlısı olur ve inşallah senın için hayırlı olan minik bir bebişi dünyaya getirmek olur.hepimiz birbirimize dua edelım ki RABBİM kabul etsın inşallah

cok saol canım,insan bırde kendı gıbı bırılerınle haberlesınce en azından kendını yalnız hıssetmıyor.bütün arkadaslara verdıklerı cvplar için cok tesekkür edıyorum.inşallah sende bu denemende hamıle kalırsın ve o dünya tatlısı bebişlerden birini dünyaya getırırsın.Allah ım herseyın hayırlısını versın hepimize inşallah

amiin canım inşş...
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin,
hayırlı sonuçlara ulaştırsın inş...

ayy canım benim çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna..
Rabbim seni de en kısa zamanda sevindirsin inş tatlım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…