O
ok27
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ok27
-
bende 8 haftalik hamileyim cok migdem bulaniyo dktr ilac verdi
benimde 8 haftalık.Bugün kalp atışlarını duyduk.Doktorum herhangi bi idrar yada kan testi yapmadı.Buna gerek olmadığını söyledi.Sizde durum nedir.Her ay bu testleri yapıyormusunuz.
Benim beybim de 7 haftalık, henüz minik olduğu için geçen hafta vajinal ultrasonla kalp atışlarını dinleyebildik. 10 gün sonra bi daha gel, daha rahat bakarız dedi Dr. Benimki planlı bir hamilelik olduğu için tüm idrar ve kan testlerimi hamile kalmadan bir ay önce yaptırmıştım, dolayısıyla tekrar yapılmasına gerek olmadığını söyledi doktor... Ama öncesinde bunları yaptırmayanlar için gerekli olacaktır diye düşünüyorum. Hiç mide bulantım yok daha ama kokulara karşı hassasiyet ve bolca uyku hali var, iki iş yapsam hemen yorulup uyukluyorum, şimdilik durum böyle... Hepimize rahat bir hamilelik diliyorum :)
selam arkadaşlar, 8. haftdan başlamak üzere 11.haftaya kadar bende kahverengi akıntı olmuştu, aşırı derecede yorgunluk ve uykuya eğilim ve yemeklere özellikle ete karşı tiksinme olmuştu. idrar ve kan testlerim kalp atışını duyduğum 8.haftamda yapılmıştı ayrıca doktorum smear testide yapmıştı, şimdilik bir sorun yok 2li teste ve ense kalınlığı ölçümüne sıra geldi henüz yaptırmadık.
benim baştan beri hep hassasiyet olduğu için hatta hamile olduğumu adet zamanından önce hissetmiştim çünki çok belirgindi. ve şimdi hamilelik hissini bana veren şey kaybolunca panik yaptım. kokulara karşı hassasiyetim devam ediyor. ama dedğim gibi korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?