İlk Hamilelik ve 8 Haftalık hamileler ve hamilelere öneriler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ok27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet o hapşurma bendede var 1 haftadır günde 10 kez hapşurur oldum önceden hapşurduğum çok nadirdir. inşallah birşey yoktur ve dedğin gibi inşallah böyle ağrısız geçer hamileliğim. Sizinkide çok hafif geçiyor .ok şanslısınız 6 haftmda benim midem çok kötüydü.

evet 7 haftalık hamıleyım ve sankı hamıle degılım gıbı...bende günde 10 15 defa hapşırıyorum olurmuş hamılelerde böyle..

sinüzit için bitkisel önerilerinz var mı arkadaşlar birde yürüyüş yapıyormusunuz yarım saat öneriyorlar sanırım yoksa ilk 3 ay hiç yürümesek mi acaba

sinüzit için bitkisel önerilerinz var mı arkadaşlar birde yürüyüş yapıyormusunuz yarım saat öneriyorlar sanırım yoksa ilk 3 ay hiç yürümesek mi acaba

Canım bitkiselde olsa bu tür şeyleri kullanmadan önce doktoruna danışmanı tavsiye ederim çünkü bazı bitkisel çaylar yada ilaçlar düşüge ve erken doguma sebep oluyor.Yani rahmin zamanından önce kasılmasını saglıyor.Yürüyüşe gelince ben yapıyorum ama kendimi yormayack şekilde iyi geliyor zaten yürümek.

bende 8.haftama girdim şu an bulantılarım yok,doktorum kan ve idrar testi bendende istedi,sadece ekşi şeyler istiyo canım,allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.

Biz biraz daha erkenciyiz sanırım. 5+5'te kalp atışlarını duyup kan ve idrar testlerimizi verdik. Çok şükür her şey normal. 7+2'de 12mm buyunu ölçtü doktorumuz. Sadece hepatit'e bağışıklığım olmadığı için hepatit aşısı olmam gerektiğini söyledi o kadar. Bulantı kusmam yok, yapılan testlerde pozitif çıkmış ancak açlıktan olabilir dedi, hakikaten aç kalınca bulantım oluyor. Hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim.

Mrb arkadaşlar bendede bulantı daha başlamadı. Ama 2 gün önce aşırı derece kustum yüzüm kırmızı benekler doldu çünkü sbh kusmayla uyandım acile gittim serum taktılar birde bulantım başlamadığı için çok korktum. Şuan iyi sayılırım. Yanlız benim canım acı ekşi tatlı bişey çekmiyo;/// adetim yeni geçmişti çok tatlı istiyodu. Ama sonrasıda cnm hç bişey aşermiyo ;((( sizlerdede böyle aşermeme durumu varmı? daha önce 2 düşüğüm oldu biri 2 aylık karnımda öldü diğeride düşük oldu. Ya bişey sorcam ben tüm hesaplamalara göre 8 haftalığım ama ultrasyon kagıdında 7 hafta 4 gün dior doktorumda bana 7 hafta 2 günlük dior takip kartıma öyle yazıyo anlamadım bişey cvplarmısınız ?

yanlış demiş olabilir

Bende hic bulanti yokama 2.kez atesli hastalik.gecirdim umarim sorun yasamam...

Gulum senin bebis uzun mu olacak yoksa benimki kisa mi olacak benimkinin boyu 6.8 mm cikti.

Kizlar acil cevap!!! Konu şu; 2 gun once bi lahmacun yemisti esim 2 tane artmisti dondurcuya koymustuk bugun cikardk firinda isittik esim kendininkini yedi ben de kendi lahmacunumdan bi isirik aldm eksi geldi tadi biraktm ama o isirigi yuttum..simdi konu şu;ben 8 haftalik hamileyim cocuga bi zarari olurmu o isirigin kafayi yicem yaaaaaa esim eksi degilsi kurma kafanda dio ama icim rahat degil

Hiç sıkıntı yapma çünkü ağız tadı da değişiyor gerçi ben de çok evhamlıyım.sekiz haftalık hamileyim ben de bir an önce bu sürecin geçip bitmesini istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…