Ilk hamilelik ve dusuk

freespirit7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
560
574
53
Arkadaslar merhaba. Daha once hamile kaldm ve 2,5 ay civarindayken dusuk yasadim. Yasim 33. Tekrar hamile kalmak istiyorum bi sure sonra ama ilk gebelik boyle oldugu icin cok korkuyorum. :( Konuyu da dogru yere mi actim bilmiyorum.

Arkadaslar merhaba. Daha once hamile kaldm ve 2,5 ay civarindayken dusuk yasadim. Yasim 33. Tekrar hamile kalmak istiyorum bi sure sonra ama ilk gebelik boyle oldugu icin cok korkuyorum. :KK43: Konuyu da dogru yere mi actim bilmiyorum.
Geçmiş olsun öncelikle ben de ilk bebeğimi 16. Haftada kaybettim .Ve hemen sonra özel hastanede pıhtılaşma testi yaptırdım ,pıhtılaşma çıktı .Düşük bundan dolayı olabilirmiş bunu araştırın ve ovulasyon testi ile vücudunuz dinlendikten sonra çalışmalara başlayın.Saglikla bı an evvel bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

Geçmiş olsun öncelikle ben de ilk bebeğimi 16. Haftada kaybettim .Ve hemen sonra özel hastanede pıhtılaşma testi yaptırdım ,pıhtılaşma çıktı .Düşük bundan dolayı olabilirmiş bunu araştırın ve ovulasyon testi ile vücudunuz dinlendikten sonra çalışmalara başlayın.Saglikla bı an evvel bebeğinize kavuşmanız dileğiyle
Tesekkur ederim.

Back
X