• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedef - 10 kg

Kızlarrrrrrrr Merhabaaaa ,

Yediklerimi yazmak bana da iyi gelmişti, diğer türlü ipin ucunu haliyele kaçırıyorum . yazacağımı bilince bi frenleme geliyor bana :olamaz:

sabah hiç bişi yemedim su içtim
öğlen
şehriye çorbası
4 kaşık bulgur pilavı bi tabak yoğurt

türk kahvesi şekersiz

akşam yemicem de yediklerim epey fazla sanki yaz yaz bitiremedim :KK17:
Yok kiz cok olmamis aksam yeme ama:)
50 kg olmak istiyorum :hasta:
biz seni 48lerle gelin yapcaz:D

Boşver, onlar yediğini inkar eden nankörler :KK70:

Afiyet olsun şimdiden, gayet güzel.

Ya minnacık bir pancake yedim. Ofiste biri yapmış. :duduk:

Ben de akşama kabaklı yoğurt yapıcam ilk defa. Nisa'nın tarifi

kabak yemeğine bayılırdım bizim abla kabağı sandal gibi yapmış içine kıyma kaşar seprmiş ama anca bu kadar lezzetsiz olurdu
oysaki kabak yoğurtla ye güzel yemektir bu sitede takılıyorsa ayrıntıya giricem de kendine çeki düzen versin açlıktan tatlılara saldıırıyorum:KK57:

giyinince 1 kg fazla çıkıyorum ya çıldırasım geliyo :KK70:

herkes fazla cıkar canım oyuzden sabah uyanınca tuvaletden sonra gıyınmeden bırsey yıyıp ıcmeden tartılman gerek :)

Salı günü tartı resmi paylaşıyor muyuz o zaman? N nscckts , Esenmine Esenmine , M Mitsuomi , gelirse _Makaron_ _Makaron_

Kural, zorlama yok, ama tartı resmi + günlük menüler özen göstermek için motive edici oluyor. :eğlence:

ben varım :) gunluk menumu yazar salı gunu tartımı paylasırım
zaten artık koruma donemıne gecıyorum

kabak yemeğine bayılırdım bizim abla kabağı sandal gibi yapmış içine kıyma kaşar seprmiş ama anca bu kadar lezzetsiz olurdu
oysaki kabak yoğurtla ye güzel yemektir bu sitede takılıyorsa ayrıntıya giricem de kendine çeki düzen versin açlıktan tatlılara saldıırıyorum:KK57:
Abla da benden beceriksiz yaa...kıymaya baharat, soğan katmadı mı acaba? Kimse bişey demiyor mu?

herkes fazla cıkar canım oyuzden sabah uyanınca tuvaletden sonra gıyınmeden bırsey yıyıp ıcmeden tartılman gerek :)

ben varım :) gunluk menumu yazar salı gunu tartımı paylasırım
zaten artık koruma donemıne gecıyorum
Nisa aynı yemeye devam edeceksin ama di mi? Koruma dönemi diye farklı bişey mi yapacaksın ki?

Nisa aynı yemeye devam edeceksin ama di mi? Koruma dönemi diye farklı bişey mi yapacaksın ki?
aynı yemege devam edıcem ama spora agırlık verıcem tek fark suan kı mevcut yagları kaslastırmak ıcın ugrasıcam bu kez :)

Salı günü tartı resmi paylaşıyor muyuz o zaman? N nscckts , Esenmine Esenmine , M Mitsuomi , gelirse _Makaron_ _Makaron_

Kural, zorlama yok, ama tartı resmi + günlük menüler özen göstermek için motive edici oluyor. :eğlence:

ben varım
benim için çok faydalı oldu haftaya 54 olmam dileğiyle o_O o değilde ben epey boşladım bu ara bakalım sonuçlar ne olcak:halay::halay: nisanın menülerden utanıp az yiycem :KK34:

Back
X