Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla sen çok iyi gidiyorsun ben çok kötüyüm son günlerde toparlamam lazım yıl başında 60 kilo olmak istiyorummmmmSabah 1 tane elma
Öglen ton balikli sebze büyük bir Tabak soslu salata 2 dilim ekmek
Ara ögün 10 tane badem 1 l su
Hosgeldin olur Tabi neden olmasin bir amaciniz var DÜGÜN gelinliginon icinde cok güzel görünceksin kilon cok yok cok su ic yogurt ye meyva sebze balik tavuk emin ol verirsinBende 1.60 boyunda 67 kiloyum ve henüz 20 yaşında bekarım .s ( evlenip doğum yapınca halim nice olur siz düşünün.) diyete başladm spor da yapıyorum bir hafta oldu ilk hedefim 60 sonra 55 ve finali 50 kilo olarak yapmak istiyorum :)
olur mu dersiniz? bu arada ağustosta düğünüm var imdaaaat![]()
Iyi aksamlar Rolla bazen öyle oluyor pes etmek yok bende vermedim galiba ama kilomuzu tutsak yeter ve bende yilbasinda 59 60 olmak istiyorumvalla sen çok iyi gidiyorsun ben çok kötüyüm son günlerde toparlamam lazım yıl başında 60 kilo olmak istiyorummmmm
İnşallah :)Hosgeldin olur Tabi neden olmasin bir amaciniz var DÜGÜN gelinliginon icinde cok güzel görünceksin kilon cok yok cok su ic yogurt ye meyva sebze balik tavuk emin ol verirsin
Ara ögün 1 elmaSabah 5 kasik müsli ve biraz yagsiz süt kahve
Öglen peynir corbasi 2 kepceden biraz az kiymali taze fasulye 3 kasik pilav ve 2 dilim beyaz ekmek
araögün 10 tane badem sütlü kahve akasama kadar 2 litre su