• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk hedef 60

Günaydin dün aksam cok aciktim biraz musli yedim :kk77:

Sabah 1 tane elma
Öglen ton balikli sebze büyük bir Tabak soslu salata 2 dilim ekmek
Ara ögün 10 tane badem 1 l su

Bende 1.60 boyunda 67 kiloyum ve henüz 20 yaşında bekarım .s ( evlenip doğum yapınca halim nice olur siz düşünün.) diyete başladm spor da yapıyorum bir hafta oldu ilk hedefim 60 sonra 55 ve finali 50 kilo olarak yapmak istiyorum :)
olur mu dersiniz? bu arada ağustosta düğünüm var imdaaaat :KK57:

Bende 1.60 boyunda 67 kiloyum ve henüz 20 yaşında bekarım .s ( evlenip doğum yapınca halim nice olur siz düşünün.) diyete başladm spor da yapıyorum bir hafta oldu ilk hedefim 60 sonra 55 ve finali 50 kilo olarak yapmak istiyorum :)
olur mu dersiniz? bu arada ağustosta düğünüm var imdaaaat :KK57:
Hosgeldin olur Tabi neden olmasin bir amaciniz var DÜGÜN gelinliginon icinde cok güzel görünceksin kilon cok yok cok su ic yogurt ye meyva sebze balik tavuk emin ol verirsin

valla sen çok iyi gidiyorsun ben çok kötüyüm son günlerde toparlamam lazım yıl başında 60 kilo olmak istiyorummmmm
Iyi aksamlar Rolla bazen öyle oluyor pes etmek yok bende vermedim galiba ama kilomuzu tutsak yeter ve bende yilbasinda 59 60 olmak istiyorum

Iyi aksamlar kizlar aksam 3 dilim ekmek ve 3 dilim peynir yedim ve bugün 2 l suyu ictim

sabah
2 dilim ekmek
1dilim peynir
1tatlı kaşığı tahin pekmez
2yeşil zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

ara
1tam ceviz
1kuru kayısı
1kuru incir
yarım kupa sütlü şekersiz neskafe
öğle kıymalı ıspanak yemeği
1dilim ekmek
salata yoğurt
ara 1küçük armut
akşam
nohut yemeği
salata yoğurt

Iyi aksamlar
Sabah 1 tane elma
Araögün yogurt salatalik
Öglen bir büyük tabak tavuklu salata ve salatasosu
2 dilim ekmek
araögün kücük birparca cikolata
1 büyük havuc
Aksam 2 dilim ekmek v 2dilim peynir
Bol biberli mantar kavurmasi
2 l su ama birazdan 1 bardak balli tarcinli süt icicem

Günaydin bügün evdeyim insallah cok yemem:eek:

Sabah 5 kasik müsli ve biraz yagsiz süt kahve
Öglen peynir corbasi 2 kepceden biraz az kiymali taze fasulye 3 kasik pilav ve 2 dilim beyaz ekmek
araögün 10 tane badem sütlü kahve akasama kadar 2 litre su

Sabah 5 kasik müsli ve biraz yagsiz süt kahve
Öglen peynir corbasi 2 kepceden biraz az kiymali taze fasulye 3 kasik pilav ve 2 dilim beyaz ekmek
araögün 10 tane badem sütlü kahve akasama kadar 2 litre su
Ara ögün 1 elma
Kirmizi pulbiberli yogurt
Aksam 1 dilim beyaz ekmek ve 3 yemek kasigi tahin pekmez yedim ama 1 Saat spor Salonuna gittim

günaydin kizlar dün aksam cok aciktim tekrar taze fasulye pilav ve 1dilim ekmek yedim ama az galiba spordan sonra aciktim

Iyi aksamlar bugün cok isim vardi
Sabah 2 dilim siyah ekmek 2 dilim peynir
Öglen biraz taze fasulye 3 kasik pilav 2 dilim beyaz ekmek 3 yemek kasigi tahin pekmez
Ara ögün 1 tane Biskuit ucu cikolatiliydi ve sütlü kahve ve 3 tane daha biskuvi
Aksam siyah ve yesil zeytin kalin bir dilim kadar peynirler 5 dilim pastirma ve 2 dilim beyaz ekmek 1 bardak cay
Bugün sadece bir bardak su biraz cok oldu yarin gene dikkat ederim

Iyi aksamlar kizlar kimsecikler yok ortaliklarda:KK61::KK61:
Sabah 1 dilim siyah ekmek dilim peynirli
Araögün 1 bardak kefir
Öglen 1 dilim siyah ekmek büyük tabak ton balikli salata cok az yagli
Ara ögün 5 tane badem 2 tane mandalina
Aksam 4 dilim siyah ekmektavuk dilimi peynir 67 tane siyah ve yesil zeytin 2 L su 1 saat spor salonuna gittim

Günaydin kizlar 3 seneden sonra bu hafta sonu evdeyim ve cok mutluyum
Güncel kilom 61.700 olmusum

Back
X