olur tabi tatlımMerhaba Rolla. Ben de sana katilmak istiyorum. 97kilodan 79a indim. 60a kadar inmek istiyorum. Inwallah bawaririz
Tesekkur ederim canimolur tabi tatlım
cnm ben şu an 69 kiloyum boyunda 1.60 ilk hedefim 60 kilo olmak esas istediğim kilo 55 ve haftada1 kilo hedef koy kendine 2 yada 3 kilo çok fazla sonra hedefine ulaşamadığın zaman kendini yenilmiş hissedersinRollacim su an kac kilosun? Benim tam 19kilo vermem gerek. Boyle soyleyince gozumde buyuyor. Kucuk hedefler ulasilabilir hedefler belirlegecegim. Mesela haftada 2ya da 3kilo. Bu hafta 76olmam gerek :) simdi 79um
haklisin cnm iste insan boyle benim huyum bu hersey hemen olsun istiyorum. Bugune kadar kilo verememegimin sebebide bu zatencnm ben şu an 69 kiloyum boyunda 1.60 ilk hedefim 60 kilo olmak esas istediğim kilo 55 ve haftada1 kilo hedef koy kendine 2 yada 3 kilo çok fazla sonra hedefine ulaşamadığın zaman kendini yenilmiş hissedersin
Benim gun boyu yediklerim 1dilim kepekli ekmek, salatalik, domates, karpuz, peynir, ictiyim yesil cay, nane cayi, su[/QUOT
cnm bu kadar az yiyerek kilo sağlıklı kilo veremezsin verdiklerinde hemen geri alırsın sana mevsimlerden roma adlı bloğu öneriyorum bir göz at istersen
cnm google mevsimlerden roma yazınca çıkmas lazım yRollacim dedigin blogu bulamadim. Nerde aramam gerek?
aaa yeni gördüm topigini.. hayırlı olsun canım..merhaba ben 83 kilodan 66 kiloya kadar inmiş 69.7 yi bu sabah tartıda görmüş 1.60 boyunda 33 yaşında iki çocuk annesiyim uygulamaya karar verdigim diyet burdaki simsim arkadaşımızdan öğrendiğim mevsimlerden roma adlı blogdan takip edeceğim diyet listeleri daha doğrusu sağlıklı beslenme secenekleri bu güne kadar birçok konu açtım inşallah bu sefer hedefine ulaşırım
teşekkür ederim cmnaaa yeni gördüm topigini.. hayırlı olsun canım..istedigin şeyleri özelden sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?