İlk Hedefim 60

hayatttnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
1.065
950
168
Diğer
Menopoza yeni giriyorum.Sanırım bu nedenle bu ara 67.8 de takılmaya başladım.Bunu yenmeye çalışıyorum.
Günde iki öğün yiyorum.Son zamanlarda ihmal ettiğim spora tekrar dönmeye çalışıyorum.Dün ve bugün leslie 3 mil yaptım.
Sabah 10a doğru 2 yumurta,domates,salatalık,peynir,zeytin ve yer fıstığı yedim.Şekersiz çay içtim.Ekmek yemiyoum.
Akşam saat 4 te bir tabak mercimek,yoğurt yedim Sonra biraz kabak çekirdeği,bir kaç kiraz.Akşam da neskafe içtim.Aklıma geldikçe su içiyorum.
Yaın daha iyi olur inşallah.

Dün fazla yemediğimi düşünüyorum ama bugün 68.5 i gördüm.Dün 68.3dü.
Menopoz etkiliyor diye düşünüyorum.Belki bir süre sonra daha yerli yerine oturur her şey.
9.30da dünkü gibi kahvaltımı yaptım.Birazdan kalkıp pilates yaparım diye düşünüyorum.

Pilates yaptım.Çok uzun süredir yapmıyordum.Bu yüzden tamamını yaptım sayılmaz.Ama bu da bir şey.

Bir süredir kilo veremediğim gibi almaya başlayınca canım sıkıldı.Bu süreçte yememem gereken şeyler yemiş olabilirim.
Ama bugünden başlayarak yeniden dönüyorum.Bu ara sabahları bir meyve yiyebilirim.Sonra meyveyi kaldırmayı düşünüyorum.Her akşam yoğurt yeme düzenine geçmem gerek,yoğurt ya da ayran.Spor için uygun zaman belirleyeceğim.Sabah karın ya da kalça hareketleri,akşama doğru leslie ile yürüyüş.Sıkı bir tempo tutturup ağustosta hiç değilse 2 kg vermeyi hedefliyorum.

bugün erken uyanıp spor zamanını ayarlamak istiyordum olmadı.Ebru şallının yeni videosunu buldum.Elbette ben dar jean giymeyi hedeflemiyorum ama hareketleri benim için uygun.Bacaklarımın daha fazla kalınlaşmasını istemiyorum. http://www.youtube.com/watch?v=KWVR3cb9RYc
Sabah 2 yumurta,domates,peynir,zeytin,salatalık,biraz fıstık,4 gün kurusu kayısı yedim.Ayrıca bir activia,bir de şeftali.Meyveyi giderek azaltacağım.
Saat 16-17 arasında akşam yemeğimi yerim.Sonrasında spor yaparım.

16.30 da etli patlıcan ve yoğurt yedim.Bugün kendimi tuttum,fazladan meyve ya da fıstık yemedim.Sadece şekersiz nescafe içtim.Sabaha kadar acıkacağımı sanmıyoru.Çok zorlanırsam bir bardak ayran içerim.Suyu 2 ltden az içmiyorum.
Ebru şallınn videosunu yaptm.Büyük topum vardı ama çıkarıp toplu hareketleri yapmadım.Baştaki hareketler bugün için yetti.Vücudum alıştıkça,baştaki hareketleri ikinci kez yapabilirim.Yarın sabah leslie 4 mil yapayım istiyorum.Akşam üzeri de ebru şallı olur.

Bugün tartıldığımda -400 gördüm.inşallah devamı gelir.
Kahvaltım dünkü gibiydi.Bir elma ve activia yedim.
4 mil leslie yaptım.

Saat 16 da çorba,dünkü patlıcan yemeğinden ve cacık yedim.25-30 dakika markete gidip geldim yürüyerek. akşam da ebru şallı videosu yaptım. Zor da olsa bacakları indir kaldır yapabildim.Vücut giderek alışacak biliyorum.Bayramda biraz aksar ama sabah akşam egzersiz yapmaya devam edeceğim.
Market sonrası şekersiz nescafe içtim.Su da 2 ltden az değil.

Sabah 8:30 2 yumurtalı omlet,zeytin,peynir,domates,salatalık,fıstık,4 gün kurusu kayısı,bir şeftali bir activia.
Bu sabah spor yok.Öğleden sonra pazara gideceğiz,Yorulmamak için sabah yapmayacağım.

saat 16 civarı mercimek yemeği ve yoğurt yedim.az da fıstık.
Sabah sporuu yapmadım,pazardan sonra akşama doğru ebru şallı yapsam diye düşünüyorum hâlâ. Ama hamlığın üzerine iki üç gündür hareket edince bugün bacaklarımı zorlmasam diye düşündüm.Büyük ihtimalle bugün yapmayacağım.Artık yarına kaldı.

Sabah 2 yumurta,zeytin,peynir,domates,salatalık,fıstık,4 gün kurusu kayısı ve bir kaç kirazla kahvaltı ettim.
Saat 16 da yeşil fasulye ve cacık.az fıstık.Sabah şekersiz neskafe ve aakşam çay içtim.Aklıma geldikçe de su.2 ltdden az değil.
Dün spor yapamamıştım.Bacaklarım iyice dinlendi.Akşam ebru şallı videosu yaptım.Üzerime bir ferahlık geldi.

Sabah tartıldığımda -300 gr gördüm.Bu da bana bayram hediyesi oldu.En son 68.5 dan aşağı düşmeye çalışıyordum.Sonrasında aldığım kiloları verip en azınan o kiloya dönerim inşallah.

sabah her zamanki kahvaltımı yaptım.Peşinden bir elma.
Öğlen şekersiz bir nescafe. Saat 16 da dünkü fasulye yemeğinden ve yoğurt.
Bugünü iki bardak kola ve bir ufak parça baklava ile atlattım. Diğer günlerde bu kadar bile kaçamak olmayacak.
Bir saate kalmaz ebru şallı videosu yaparım.İki üç güne bir tartılacağım.

Son düzenleme:
Bugün ağzıma sakıncalı bir şey sürmedim.
sabah 2 yumurta,domates,salatalık,zeytin,peynir,fıstık,4 gün kurusu kayısı ve birkaç kiraz yedim.
Saat 16 da karnıyarık,cacık ve biraz fıstık.Sonrasında şekersiz nescafe.
Akşam aksilik olmazsa ebru şallı videosu yaparım.
Dünkü kaçamaklar sonucu bugünkü tartıya yansıdı sanırım,ya da bugün regl olmuşum ondandır bilemiyorum.Yeniden eksileri görmeyi bekliyorum.

sabah her zamanki kahvaltım ve birkaç kiraz.Akşama doğru peynirli omlet,yoğurt ve biraz fıstık.Gün içindee ufak bir parça baklava.Yememeliydim(
Dünkü sporumu misafir nedeniyle yapamadım.Bugünü de es geçiyorum.Yarın hiç bir mazeret olmadan spora devam.

Sabah 2 yumurta,domates,salatalık,peynir,zeytn,biraz fıstık,4 gün kurusu kayısı ve bir elma ile kahvaltımı yaptım.
Saat 16 da bamya ve cacık yedim.sonrasında biraz fıstık (baklava filan yemektense bunu tercih ettim ),şekersiz nescafe.
Akşam ebru şallı videosunu yaptım.Biraz aksatarak gitsem de vücudum alışmaya başlamış.Sabah da dışarda işlerim nedeniyle 20-25 dakika yürüdüm.Bu kadar spor bugünlük yeter herhalde...

Sabah 8:30 da her zamanki kahvaltım ve bir activia.
saat 16 da ciğer ve ayran.sonrasında şekersiz nescafe.
Sonra 45 dakika kadar pazara gidiş-alıveriş-dönüş. Akşam da ebru şallı videosunu yaptım.Çok rahatlatıcı.

Sabah her zamanki kahvaltım ve bir şeftali.
Saat 16 da bir activia, üç yumurtalı omlet ve çay.
Az önce,saat 21:40 da ebru şallı videosu yaptım.

Sabah 2 yumurta,domates,salatalık,zeytin,peynir,fıstık,4 gün kurusu kayısı,bir activia yoğurt.
Saat 16:15 de kabak yemeği,(yanına yoğurt yemeyi düşünüyordum,unuttum) biraz fıstık,sonra nescafe.
Dışarda 15 dakika kadar yürüyüş,akşam 21de ebru şallı videosu yaptım.Şu sıra sabah yapmayı planladığım leslie yürüyüşünü yapamadım ama yarın öbür gün ona da başlamalıyım artık.
İk gündür kaçamaksız ve doyarak geçirdiğim için memnunum.

Sabah 8:30 da her zamanki kahvaltım ve bir şeftali.
Akşam 16:30 da omlet ve yoğurt,az fıstık ve nescafe.
Öğlen dışarıda işlerim vardı,20-25 dakika kadar yürüdüm.Akşam da ebru şallı videosu yaptım.Vücudum alıştı,daha az terliyorum.Yarından itibaren sabahları leslie yapmaya başlıyorum.