İlk Hedefim 60

Sabah 8:30 da 2 yumurta,zeytin,peynir,domates,salatalık,fıstık,4 gün kurusu kayısı ve bir şeftali.
Akşam 17 de 2 çöp şiş ciğer,ayran. Sonrasında nescafe.
Öğlene doğru 4 mil leslie,biraz sonra da ebru şallı skinny jeans videosu yapacağım.

sabah 8:30 da her zamanki kahvaltım,meyve filan yemedim.
Saat 16:30 da az çorba,iki biber dolması,yoğurt.
Evdekiler yaş pasta almış,eskiden bayılırdım,bu kez dokunmadım bile.Bayramda bir ufak baklavanın yarım kilo olarak döndüğünü hatırladım, dokunmadım.
sabah leslie 4 mil + 10 dakikalık karın videosu ; az önce brazilian butt cardio yaptım, birazdan da skinny jeans yapacağım.

Sabah 2 yumurta,zeytin,peynir,salatalık,domates,fıstık,4 gün kurusu kayısı,bir şeftali.
saat 16:30 da iki tavuk butu,salata, sonrasında yoğurt, nescafe,en az 2 lt su.
sabah karın hareketleri,leslie 4 mil; akşam dışarda yürüyüş ve ebru şallı skinny jeans yaptım.

sabah her zamanki kahvaltım + bir armut.(Gün kurusu kayısı miktarını artık 2 ye düşüreceğim.)
Saat 16:30 da mantar yemeği,yoğurt,az fıstık. Sonrasında nescafe.
Sabah karın hareketleri ve leslie 3 mil. akşam 15 dakika cardio ve ebru şallı skinny jeans.

Sabah 2 yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,fıstık ve bir armutla kahvaltı.
Saat 17 de yeşil fasulye ve yoğurt.Sonrasında çay. Sabah da nescafe.
Öğlen karın hareketleri ve leslie 4 mil. Akşam 10 dakika cardio ve skinny jeans.

Dün her zamanki kahvaltım ve sonrasında bir armut; akşam da köfte ve ayran yedim.
Dün spor yapmadım.
Bugün de yine 2 yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,fıstık ,3 gün kurusu kayısı ve bir armut.
Saat 17 civarı omlet ve yoğurt.Sonrasında nescafe.
Akşam karın hareketleri,leslie 4 mil ve skinny jeans yaptım.
Maalesef şu sıra kilo veremiyorum,belli bir kloda kaldım.Vücudum,hormonlar bir düzene kavuşur diye bekliyorum.Pes etmedn devam.

İki gündür akşamları hafif şeyler yiyerek geçiştiriyorum.Sıcaklardan mı bilmem canım bir şey istemiyor,evde de bana uygun yemek olmadığından peynir,domates,salam geçiştirdim.
Dün sabah karın hareketleri,leslie 4 mil,akşam da skinny jeans yaptım.Bugün sabah da yine aynı egzerszleri yaptım ama bu akşam sporumu yapmayacağım.Çünkü sıcak ve geç oldu.

Sabah her zamanki kahvaltımı yaptım. Sonrasında bir armut.
Akşam menemen ve yoğurt.Sonrasında nescafe.Suyu her zaman 2 lt altına düşürmemeye çalışıyorum.
knowyourself adlı üye bir günlükte Extreme Makeover Weightloss adlı youtube videolarından bahsetmiş,izledim,motive oldum.Onlar kadar kilolu değilim ama nasıl spor yaptıklarını izledim.Ve bugün http://www.workout-calendar.com/brazil-butt-lift-workout-calendar/ sayfasından seçeceğim brazil butt lift haftalık programlarından seçip uygulamaya karar verdim.Hergün farklı çalışma olursa,sıkılmam hem.Cumaları dinlenme günüm olur,yarından itibaren de başlarım diye düşünüyorum.
Bu arada sabah karın hareketleri ve leslie 4 mil yaptım.

Sabah 8:30 da 2 yumurta,zeytin,peynir,domates,salatalık,fıstık ve 3 gün kurusu kayısı ile kahvaltımı yaptım.
Saat 17 de bamya ve yoğurt yedim.Sonrasında nescafe.
Öğlene doğru brazil butt lift serisinden bum bum videosunu yaptım.25 dak. kadar markete gidip geldim.

sabah 8:30 her zamanki kahvaltım ve bir armut (sonuncusuydu).
Saat 16 soğanlı yumurta,yoğurt. nescafe.
Akşam cardio axe yaptım.iki gündür tartılmıyorum bakalım.

Sabah 2 yumurta,zeytin,peynir,domates,salatalık,fıstık,3 kayısı.
Öğlen nescafe içtim.
Saat 16 da yeşil fasulye,cacık. Daha sonra çay.
Az önce tummy tuck yaptım,birazdan da bum bum yapacağım.

Sabah 8:30 da her zamanki kahvaltım.
Saat 16:30 da menemen,yoğurt,birkaç fıstık. nescafe.
Öğlen tummy tuck ve cardio axe egzersizlerini yaptım.

Sabah 2 yumurta,zeytin,peynir,domates,fıstık,üç kayısı.
Saat 16 da dünden kalan menemen ve yoğurt yedim.sonrasında çay.
Spor olarak brazil butt serisinden high & tight ve cardio axe.

iki haftadır yazamadım.Evde tadilat ,kış hazırlığı filan derken böyle oldu.
Bu arada tüm çabama karşın kilo almam tersiine dönüyor gibi. !00 gr 100 gr gidecek görünüyor.Akşam yediklerime daha dikkat ediyorum.
Bugün sabah 2 yumurta,zeytin,peynir,domates,salatalık,fıstık ve 3 gün kurusu kayısı.
Saat 16:30 da karnıyarık ve yoğurt.Öğlen nescafe.
Buradan uzak olduğum süre boyunca spor yapamadım.Ama buna rağmen vermeye başlamışım nihayet sevindim.
Bugün Brazil Butt Lift serisinden high & tight yaptım.Biraz hamlamışım.

Sabah her zamanki kahvaltım.sat 17 civarı ıspanak,bir köfte,yoğurt.Gün çnde nescafe ve çay.
Su her zaman en az 2,5 lt.
Spor olarak brazl butt serisinden bumbum ve tummy tuck.

Sabah yine 8:30 da 2 yumurta,zeytn,peynir,domates,salatalık,fıstık,üç kuru kayısı,bir şeftali le kahvaltı
Saat 16:30 da ciğer ve ayran. Sonrasında nescafe.
Bugün spor olarak callanetcse başladım.Hafta içinde brazil butt ile birlikte yapacağım. iki üç güne br 100 er gram gidiyor gibi. Zor kilo verdiğim için iyi buluyorum bu durumu.
Yarın Parartesi,ölçülerimi de alıp tartılacağım ve her Pazartesi tartılmayı düşünüyorum.