ilk hediyee??

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaşlar eşinizin sevgilinizin size aldığı ılk hediye neydi hangı ozel gundu paylasalımmı ben başlıyım sevgilimın bana ılk hediyesi gümüş yarı taslı yarı tasssız kalp kolyeydı:8: doğumgünümdü evet hanımlar ya sızınnnnnnnn:7:

ama ben eve alamadım:S ablamda hala paketli şekilde duruyor:( annemde dolayı eve alamadım.s arada bi tabloyu görmeye gidiyorum işte:D:46:

yaa odaha kötüymüşş....bı arkadas cızıyordu bende ona cıdırdım desenn yada arkadaslar bole bı suprız yapmıslar dogumgunumde deee

ilk sevgililer günüydü 6 7 aylık birlikteliğimiz daha yeniydi gümüş taşlı böyle gülüm anlamı veren bi kolyeydi halen çok beğenerek takarım

Alyans şeklinde bir beyaz altın kolye ucu ve zinciri... Gerçi ilk hediyesi sayılmaz ama.. İlişkimizi anlatan çok güzel yazılar, karikatürler yaptı özel günlerimizde. Çok etkilenmiştim.. :)

Alyans şeklinde bir beyaz altın kolye ucu ve zinciri... Gerçi ilk hediyesi sayılmaz ama.. İlişkimizi anlatan çok güzel yazılar, karikatürler yaptı özel günlerimizde. Çok etkilenmiştim.. :)

okuldan eve dönüşte...molada dinlenme tesisinde bir çift kolyesi görüp almıştım sevgilim olunca ona vermek için...ertesi gün ise biriyle tanışmıştım.İçimden kolyeyi ona vermek geçmişti...kolyenin tekini ona verdim...teki ise bendeydi...İlk sevgilime ilk hediyem olmuştu...tabi şimdi..bendeki kolye gecen gün çöpe gitti :):):) onun ilk hediyesiyse yüzük almıştı...

Son düzenleme:
yaa odaha kötüymüşş....bı arkadas cızıyordu bende ona cıdırdım desenn yada arkadaslar bole bı suprız yapmıslar dogumgunumde deee

arkadaşken karakalemle çizmişti fotoğrafımı o evde.. onu öyle demiştim. arkdaşım hediye etti die.. ondan sonra yağlı boyayı götüremedim.. bide şey durumu var.. evdekiler bilio sevgilimin resim öğretmenliği okuduğunu o yüzdende götüremedim.. annem zaten pis pis bakıo tabloma:D kırcam bi gün karakalemi :43::43::43::)

sevgilimin ilk hediyesi matematik kitap setiydi.cd 'ler falan özene bözene almış kaldıgım dersi geçmem için :1: çok düşüncelidir canım çoook.beni yönlendirmeye çalışmasına bir yandan kızıyorum bir yandan da seviniyorum :1: honk diye baka kalmıştım yüzüne böyle :53: hala çocugu gibi davranır bu ve bu tür alışkanlıkları hiç değişmedi :9: neyim eksik neyi eksiltiyorum o düzeltmeye çalışıyor sağolsun :37::36:

ilk buluştuğumuz gün; kırmızı gül..
ilk hediye bir kolye ucu.. minik bir adam var adamın elinde de minik bir tektaş var, yıllardır boynumdan çıkarmam :69:
gerçeğini de görürüm inşallah :97:

Back
X