Kimisi şeftaliyi tüylü diye yemez nefret eder kimisi bayılır.Penetratif seksin kadınlara zarar verdiğini düşünüyorum. Vajina kanalının içinde sinirden zengin bir doku yok, yani zevk alınacak bir şey yok. Zaten erkekler sık sık bunu salt kötü niyetli bir şekilde yapıyor. Aynı bu başlıktaki erkeğin yaptığı gibi.
zaten iç yapı harici bir şeyden bahsedemeyiz bizim sistem içeri doğru onu diyorum ya. ayrıca cinsellik tıpkı diğer her şey gibi bizim psikolojimizin ve iç dünyamızdaki öğrenilmişliklere göre şekillenen kişisel bir deneyimdir. dünya siz nasıl bakarsanız öyle görünür 3. kere söylüyorum bunu. cinselliği diğer psikolojik sorunlarınızdan kaçış olarak da kullanabilirsiniz hiper seksüel yaşamınız olur, aşağılanma olarak da görebilirsiniz bundan kaçınırsınız veya sevdiğiniz biriyle ilişkinizi derinleştirme olarak görebilirsiniz veya basitçe üremek için kullanabilirsiniz..tamam da üye burda iç yapıdan bahsediyor bence
Puhaahhaha gümledimmPıttık mi yiyorsun skskdkdkfghkf
Niye ya denedin mi hiç güzel aslında pkjjhgfffBana üzülüp durmayın, benim kendimce son derece tatmin edici bir sex hayatım var. Sadece tarrk yemeyi kabul etmiyorum
3 dakikada çuval gibi üzerimize yığılırlarsa nasıl zevk alacağız ? Bence kısmen de haklısınız; erkekler sürekli penislerini sokmak istiyor bazı şeylere; çünkü vajinaya sokmayı beceremediklerinden sağa sola sarıyorlar.Frijitlik bir durum yok. Kadınların penetratif seksten zevk almaması evrensel bir durumdur
Tedaviye ihtiyacın var bacım.Bakın, penetrasyon overrated birşeydir. Özü itibariyle şiddet içerir ve seks yapmanın tek yolu bu değildir. Kadınlara zorla penetrasyon dayatan bütün erkeklerin kötü niyetli ve bencil olduğunu düşünüyorum
Sözcük dağarcığıma bir kelime daha ekledim. 'penetratif'Cinsellik, erkeklerin güzel duygularla yaptığı bir şey değil. Cinselliği hep küfür ve hakaret etmek için kullanıyorlar. Birlikte oldukları kadınları değersiz görmeye başlıyorlar. Zaten penetratif seks, sadece erkeklerin zevk alması için yapılıyor. Kadınlara faydası yok.
Don't be a pussy, eat onePıttığını yediriyormuş.
güzel kardeşim, aynı erkekle farklı farklı şeyler yapabiliyoruz biz, öyle bir kapasitemiz var yani.Penetratif seks çok fazla abartılıyor. Asıl en büyük zevk penetratif olmayan aktivitelerde. Eğer bunu kabul eden bir erkek bulursanız ne mutlu size. Ben doğruyu söylediğimden eminim
Tam da bugün günlerden wet day…Don't be a pussy, eat one
O aktiviteler neler? Muhtemelen onları da yapıyoruz. Size nasıl beceriksizler denk gelmiş öyle ya.Penetratif seks çok fazla abartılıyor. Asıl en büyük zevk penetratif olmayan aktivitelerde. Eğer bunu kabul eden bir erkek bulursanız ne mutlu size. Ben doğruyu söylediğimden eminim
Ben içime girmesini sevmiyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Dışardan sürtünmesi zevkli sadecegüzel kardeşim, aynı erkekle farklı farklı şeyler yapabiliyoruz biz, öyle bir kapasitemiz var yani.
Turabiyi Yunanistana öteledik neyse ohDon't be a pussy, eat one
konu o değil bence tekrar okuyun konuşmamızı. ısrara gerek yok, dediğim gibi ben sisteme/yaradılışa bu şekilde bakmıyorum. bu arada bahsettiğiniz düşünce tevrat'tan gelme bir hikayedir. kadının cezalandırılıp, her ay kanaması, acı çekmesi ve doğumla cezalandırılması.
Çatır çatır da zevk alıyoruz bir görsenBana üzülüp durmayın, benim kendimce son derece tatmin edici bir sex hayatım var. Sadece tarrk yemeyi kabul etmiyorum
Tamam sen nasıl seviyorsan öyle yap. Ama burda genelleme yapıp tüm kadınları ve tüm erkekleri aynı kefeye koyman yanlış.Ben içime girmesini sevmiyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Dışardan sürtünmesi zevkli sadece
Kaç kez deneyimlediniz ve penis ebatı nasıldı?Ben içime girmesini sevmiyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Dışardan sürtünmesi zevkli sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?