İlk ilişki deneyimi sonrası uzaklaşan erkek

Cinsellik yaşayan kişilere laf attığını duymadım hiç. Ama evlenince olur zaten diye de derdi bana hep. Sonra başka zaman gelir derdi ki artık olsun istiyorum sen de istiyorsan yapalım. Kendi içinde de bi çelişkisi vardı yani
O zaman fiziksel bir seyle alakasi olmayadabilir. Tutucu biriyse gözünde degeriniz düşmüş olabilir. Yani tabiki bu saçmalığa uzulmeyin siz ama oyle bi hisse kapilmis olabilir.

Sevgili kızlar, eğer erkek arkaşınız bakire olduğunuz halde sizi penetrasyon için manüple etmeye çalışıyorsa, o erkek asla iyi niyetli biri olamaz. Sakın yapmayın ve ayrılın.
nefret ettiğin tipteki erkeklerin baktığı yerden bakmayı kes. kadınlara iyi örnek değilsin.
Bakın ben penetratif seks üzerine çok düşündüm, araştırdım. Bu bir şiddet eylemidir. Üremenin gerçekleşmesi için erkeğin kadına şiddet uygulaması gerekiyor. Yani spermlerini kaba kuvvet ile kadının içine sokması lazım. O yüzden ben penetrasyonu seviyorum diyen kadınlar komik duruma düşüyor. Bir insan şiddetten nasıl zevk alabilir?
erkeklerle 1 kerecik de olsa birlikte olmuş kadınlardan nefret eden bir lezbiyen bulup onunla doyasıya penis nefreti üzerine filozofluk kasabilirsin. ama onlar da genelde maskülen tipte oluyor :/ niye biliyor musun?

Size bir kere yorum yazdım ve gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. Neyse harika fikirlerinizle mutluluklar dilerim.
Sadece siz değil, sizin guruptan olan bütün kadınlar her yazdıklarında mutlaka hakaret ettiler. Hakaret acziyettir, aslında bunu herkes bilir

Penetratif seks çok fazla abartılıyor. Asıl en büyük zevk penetratif olmayan aktivitelerde. Eğer bunu kabul eden bir erkek bulursanız ne mutlu size. Ben doğruyu söylediğimden eminim
Evet vajinanin içi komple duyarsizdir. Klitorisin arka duvarina icerden baski yapilmadikca geri kalan her yer erkek girişi ve bebek çıkışı içindir. Ama psikolojik olarak verdigi hazza bagli penisin girmedigi durumda bir boşluk hissi oluşuyor. Bunun yerine ne konabilir.. erkek baska bir sey koymak icin niye kafa yorsun elindeki varken. Teorikte işlemesi icin penetrasyonu sevmeyen hem kadin hem erkek lazim :) siddet konusunda da haklisin kadinlarin cogu dozunda şiddetten haz alir aslinda. Bi iki tokat ufak bogaz sikma gibi seylerden bahsediyorum tekme yumruk dovulmekten degil elbette - aradaki tutkuyu artirir. Iliski sarpa sarar o ayri.

Penetratif seks özü itibariyle kötülüktür ve bir şiddet eylemidir. Îşlenen bütün suçların ve yaşanan savaşların altında yatan esas sebep, erkeklerin kadınlara tecavüz etme içgüdüsüdür.

Penetratif seksten zevk alan kadınlar, dayak yemekten de zevk alır. Çünkü aynı şey. Aslında penetrasyon dayaktan daha ileri seviyede bir şiddettir

Bilimsel olarak da kadınların penetrasyondan zevk almadıkları kesin olarak doğrulanmıştır. Bu sadece erkeklerin, kadınları fiziksel ve psikolojik olarak domine etme ve baskı altına alma taktiğidir.

Erkekler penetrasyonun şiddet olduğunu bilir ve bu yüzden bunu sık sık küfürlerinde kullanırlar.

Özü itibariyle kötü olduğu için mağduriyetlere yol açar. Aynı bu başlıkta okuduğumuz gibi
Ne içtiysen aynısından istiyorum. 🤣

Bakın ben penetratif seks üzerine çok düşündüm, araştırdım. Bu bir şiddet eylemidir. Üremenin gerçekleşmesi için erkeğin kadına şiddet uygulaması gerekiyor. Yani spermlerini kaba kuvvet ile kadının içine sokması lazım. O yüzden ben penetrasyonu seviyorum diyen kadınlar komik duruma düşüyor. Bir insan şiddetten nasıl zevk alabilir?
Araştırma yaptım derken, mesleğinizi merak ettim özel değilse. İlişki hiçbir duygu olmadan, zorla olursa şiddettir. Her ilişkide üreme olmuyor. Çocuk sahibi olmak istemeyen veya doğum kontrol yöntemi kullanan kişiler bu işi neden yapıyorlar size göre? . İstemeyen, bu işi göreviymiş gibi gören kadınlar da var muhakkak ama illa bu şiddettir doğru değildir diye ısrar etmenizi anlayamadım Herkes öyle düşünse, hissetse evlilik müessesesi diye bir kurum kalmaz🤦 Mesela kadınlar muayene için çatal denilen bir alete çıkar muayene olurlar. Çoğumuz için işkence gibi gelir. Çünkü istek yok, duygu yok, acı hisseder çoğu kadın. Böyle bir durum olsa evlilikteki hissiyat ancak öyle hak verebilirim size. 🙃

Evet vajinanin içi komple duyarsizdir. Klitorisin arka duvarina icerden baski yapilmadikca geri kalan her yer erkek girişi ve bebek çıkışı içindir. Ama psikolojik olarak verdigi hazza bagli penisin girmedigi durumda bir boşluk hissi oluşuyor. Bunun yerine ne konabilir.. erkek baska bir sey koymak icin niye kafa yorsun elindeki varken. Teorikte işlemesi icin penetrasyonu sevmeyen hem kadin hem erkek lazim :) siddet konusunda da haklisin kadinlarin cogu dozunda şiddetten haz alir aslinda. Bi iki tokat ufak bogaz sikma gibi seylerden bahsediyorum tekme yumruk dovulmekten degil elbette - aradaki tutkuyu artirir. Iliski sarpa sarar o ayri.
O garip psikojik zevk uğruna vücuduna hormon yüklemek veya rahminin içine metal taktirmak falan. Hiç mantıklı değil

Ben şahsen kadınların doğaları gereği mazoşist olduklarına inanmıyorum. Ama çocukluktan itibaren o şekilde şartlanıyor olabilirler

Araştırma yaptım derken, mesleğinizi merak ettim özel değilse. İlişki hiçbir duygu olmadan, zorla olursa şiddettir. Her ilişkide üreme olmuyor. Çocuk sahibi olmak istemeyen veya doğum kontrol yöntemi kullanan kişiler bu işi neden yapıyorlar size göre? . İstemeyen, bu işi göreviymiş gibi gören kadınlar da var muhakkak ama illa bu şiddettir doğru değildir diye ısrar etmenizi anlayamadım Herkes öyle düşünse, hissetse evlilik müessesesi diye bir kurum kalmaz🤦 Mesela kadınlar muayene için çatal denilen bir alete çıkar muayene olurlar. Çoğumuz için işkence gibi gelir. Çünkü istek yok, duygu yok, acı hisseder çoğu kadın. Böyle bir durum olsa evlilikteki hissiyat ancak öyle hak verebilirim size. 🙃
Doğum kontrol yöntemleri son yıllarda çıktı, öncesinde yoktu. Zaten hepsinin kadınlar için ağır yan etkileri vardır.

Kadınların penetrasyondan zevk alması imkansız. Eğer kadınlar da erkekler gibi zevk alsa, çok aşırı sayıda hamileliğe maruz kalır ve genç yaşta hayatını kaybeder. Çocuklar da annesiz kalır, onlar da uzun yaşayamaz. Yani kadınların seks düşkünü olması durumunda büyük ihtimalle neslimiz tükenir.

Bu yüzden erkekler sürekli seks kovalarken, kadın buna elinden geldiğince limit koymaya çalışır. Bu sayede denge sağlanır.

Kadınların bu işten hiç hoşlanmadığını anlayıp non-penetratif ilişki arayan erkekler var zaten. Hatta dating siteleri bile var. Ama yabancı
Yani benim de çok zevk aldığım söylenemez ama normalin zevk almak olduğunun benimkinin normal olmadığının farkındayım 😕

O garip psikojik zevk uğruna vücuduna hormon yüklemek veya rahminin içine metal taktirmak falan. Hiç mantıklı değil

Ben şahsen kadınların doğaları gereği mazoşist olduklarına inanmıyorum. Ama çocukluktan itibaren o şekilde şartlanıyor olabilirler
Dogum kontrol konusunda erkegin de yapabilecekleri var sonucta. Erkegin hic bir seyden feragat etmedigi bir iliski zaten saglikli degil. Kadinlar her konuda fedakarlik delisi gibi cikio ortaya adami elinde tutabilmek icin, sonuc o yuzden bu. Ne kadar zulmetsek de çekiyor gozuyle bakio erkekler de. Ergenlikte şekilleniyor kadinlar çünkü o zaman hemcinsleriyle yarışa giriyor.

Yani benim de çok zevk aldığım söylenemez ama normalin zevk almak olduğunun benimkinin normal olmadığının farkındayım 😕
Seksten bütünüyle zevk almak ayri bir sey. Royal_Bee nin dedigi penetrasyondan direkt olarak zevk almamak. Indirekt olarak aliyoruz maalesef çünkü vajinanin içinde pek sinir yok sadece giriş kisminda var yukari gittikce azaliyor bu sayede doğumda acı vermez. Yani vajina zevk aldigimiz bi yer olsa normal doğum imkansiz hale gelirdi. Klitoristen gelen sinirlerle zevk aliyoruz. O da dogrudan baskiya duyarli. Beyin yoluyla uyarilmasi da lazim. O yuzden kadinin orgazmi bu kadar zor zaten. Maalesef yani kadinlarin geneli itiraf etmeseler de senin gibi zevk almadan bu gorevi ifa ediyorlar ve dogruyu konuşmuyorlar.

Seksten bütünüyle zevk almak ayri bir sey. Royal_Bee nin dedigi penetrasyondan direkt olarak zevk almamak. Indirekt olarak aliyoruz maalesef çünkü vajinanin içinde pek sinir yok sadece giriş kisminda var yukari gittikce azaliyor bu sayede doğumda acı vermez. Yani vajina zevk aldigimiz bi yer olsa normal doğum imkansiz hale gelirdi. Klitoristen gelen sinirlerle zevk aliyoruz. O da dogrudan baskiya duyarli. Beyin yoluyla uyarilmasi da lazim. O yuzden kadinin orgazmi bu kadar zor zaten. Maalesef yani kadinlarin geneli itiraf etmeseler de senin gibi zevk almadan bu gorevi ifa ediyorlar ve dogruyu konuşmuyorlar.
Ben de sadece klitoristen zevk alıyorum. Ama kadınların penetrasyondan da çok zevk aldıkları bir gerçek değil mi? Herkes mi numara yapıyor? Ya da o kadar seks oyuncağı neden var?
Biz lisedeyken bi kızın adı çıkmıştı orasına salatalık sokmuş diye. Zevk almıyorsa neden yapsın ki

Doğum kontrol yöntemleri son yıllarda çıktı, öncesinde yoktu. Zaten hepsinin kadınlar için ağır yan etkileri vardır.

Kadınların penetrasyondan zevk alması imkansız. Eğer kadınlar da erkekler gibi zevk alsa, çok aşırı sayıda hamileliğe maruz kalır ve genç yaşta hayatını kaybeder. Çocuklar da annesiz kalır, onlar da uzun yaşayamaz. Yani kadınların seks düşkünü olması durumunda büyük ihtimalle neslimiz tükenir.

Bu yüzden erkekler sürekli seks kovalarken, kadın buna elinden geldiğince limit koymaya çalışır. Bu sayede denge sağlanır.
Kim demiş imkansız diye? Ciddi bir makaleniz varsa, araştırma varsa gönderir misiniz?
Kaynak mabadım şeklinde yazdıklarından bahsetmiyorum, kanıtlanmış bir bilimsel makale gönderin okuyalım.
Ayrıca imkansız değil diyenler yaşayanlar.
Ben bir kadın olarak mesela sadece sürtünmeyi, önsevişmeyi tercih etmem. Bir bütün olarak güzel olan eylemi neden yarım yamalak yapalım? Gayet zevk alıyorum ben totalinden. Size göre hepimiz yalancıyız bir siz doğrusunuz sanırım

Ooo tertemiz.

Vajinal orgazm yaşayabiliyorum ve klitoral gibi yüzeysel değil; çok daha yoğun, kasıldığım, titrediğim, hatta parmak uçlarıma kadar elektriklenme yaşadığım bir orgazm türü. Sadece erkekler zevk almıyor. Kadınlar bunu yaşayabiliyorsa, erkeklerden daha çok zevk alıyor. Toplumumuzda genelde kadınların bu zevki yaşayamamasının da psikolojik, sosyolojik, kültürel pek çok nedeni var; o ayrı bir konu.
Herkesi kendi gibi aseksüel sanıyo elleme.

Back
X