Ilk ilişki ve vajinismus korkusunu nasil yendiniz lütfen tavsiye?

Lilalii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
31
6
16
29
Düğünüme çok az kaldı ama düşündükçe bile yapamam diyorum canim aşırı tatlı ya acirsa hayatta yapamam zaten aciyacak diye kendimi nasil kasarim kim bilir . Vajinismus olmasından çok korkuyorum sizce ne yapmayalım tavsiyesi olan ?

Yapmak için yaparsan böyle tedirgin olursun. Korkulacak bir şey değilki bu. Güzel bir şey tam aksine. Eşin de nazik davranacaktır eminim. Acıtacak bir şey de değil. Yani ayrıntıya giremiyorum şuan ama istersen özelden yaz canım. Korkulcak bir şey yok rahat ol:KK15:

Duvar hissi herşeyin başı ! Orada bir duvar ve yirtilacak delinecek yıkılacak ve ortalık kan gölü olacak hissiyatı oluşuyor çünkü biz mabet gibi yıllarca sakladik oramizi! Halbuki vajina stres ortadan kalkınca sulanır ıslanır penisten gelen zevk suyu da orayı kayganlastirir ve mükemmel kolay bir giriş olur. Ellerini birbirine kuru iken surt yanar ama kremle kayar onun gibi. Ben bu olayı eşimle yendim. Ben hiç dokunamazdim orama. Eşim 3 ay boyunca milim milim parmaklarını yaglayarak girdi vajina ilk etapta 1 mmse o gün sadece 1 mm sonra 2 mm sonra 3 sonra ilk boğum girdi sonra iki boğum parmak aldım içime sonra tüm parmak girdi ..ben eşim bunları denerken
hep ikindim nefes alıp verdim bol bol çünkü ikindikca açılıyor vajina öbür türlü kasmaktan giremiyordu eşim ve birgün sıra penise geldi tam 3 ay sonra ! Önce onu kayganlastirici sürerek yine ikinarak başını aldım sadece başını 1 hafta denedikten sonra eşim yine parmak devam etti alıştırdı beni bak parmağı alabiliyorsun bunu yapabilirsin hem bu daha kaygan bunda tırnak da yok hiç acitmaz ve telkin telkin vere vere birgün dikkatimi bir dağıldı ona odaklanmisken pat diye giriverdi ! İyiki de pat diye yapmış bir baktım akmış gitmiş içimde yok ben bu korkuyla daha bir üç ay daha giderdim sonra dedim ki hani o duvar! Hani kan gölü? Meğer iki damla kan içinmiş onca korku ..ve hiç de canım yanmadi.. tabiki ağladım baya ağladım ama bu rahatlama ilk birleşme vs hepsinin bosalmasiydi canımın yanması falan değil :)

Bunu eşinizle bir paylaşım, sevginin getirdiği bir eylem olarak görmeniz lazım. Acı hissi bence psikolojik. Zevk de aynı şekilde :) Onu ne kadar çok sevdiğinizi, onunla birlesmenin ne kadar güzel olacağını telkin edin beyninize hep.
Acıtacak, kanatacak, can yakacak bir eylem değil eşinizle bir olacak, farklı bir deneyim yaşayacak, sevginizi taclandiracak bir eylem olarak düşünün. İnanın beynimiz her şeyi kontrol edebiliyor.
Yeni evliyim bu arada, taktiklerim işe yariyor :)

Duvar hissi herşeyin başı ! Orada bir duvar ve yirtilacak delinecek yıkılacak ve ortalık kan gölü olacak hissiyatı oluşuyor çünkü biz mabet gibi yıllarca sakladik oramizi! Halbuki vajina stres ortadan kalkınca sulanır ıslanır penisten gelen zevk suyu da orayı kayganlastirir ve mükemmel kolay bir giriş olur. Ellerini birbirine kuru iken surt yanar ama kremle kayar onun gibi. Ben bu olayı eşimle yendim. Ben hiç dokunamazdim orama. Eşim 3 ay boyunca milim milim parmaklarını yaglayarak girdi vajina ilk etapta 1 mmse o gün sadece 1 mm sonra 2 mm sonra 3 sonra ilk boğum girdi sonra iki boğum parmak aldım içime sonra tüm parmak girdi ..ben eşim bunları denerken
hep ikindim nefes alıp verdim bol bol çünkü ikindikca açılıyor vajina öbür türlü kasmaktan giremiyordu eşim ve birgün sıra penise geldi tam 3 ay sonra ! Önce onu kayganlastirici sürerek yine ikinarak başını aldım sadece başını 1 hafta denedikten sonra eşim yine parmak devam etti alıştırdı beni bak parmağı alabiliyorsun bunu yapabilirsin hem bu daha kaygan bunda tırnak da yok hiç acitmaz ve telkin telkin vere vere birgün dikkatimi bir dağıldı ona odaklanmisken pat diye giriverdi ! İyiki de pat diye yapmış bir baktım akmış gitmiş içimde yok ben bu korkuyla daha bir üç ay daha giderdim sonra dedim ki hani o duvar! Hani kan gölü? Meğer iki damla kan içinmiş onca korku ..ve hiç de canım yanmadi.. tabiki ağladım baya ağladım ama bu rahatlama ilk birleşme vs hepsinin bosalmasiydi canımın yanması falan değil :)
Gerçekten içimi rahatlattiniz oyle gerildim ki bide yeni evlenen arkadaşlarım çok zordu kac gun ugrastik falan dediler

Gerçekten içimi rahatlattiniz oyle gerildim ki bide yeni evlenen arkadaşlarım çok zordu kac gun ugrastik falan dediler
Zaten hersey o korkutucu hikayeler ve aman koru oranı baskısından geliyor korkmayın şu an mükemmel bir cinsel hayatım var zevk alabilecegimi bile hiç ummazdim :)

Tatlım benim canım o kadar tatlıdır ki iğne batsa bir hafta bantli gezerdim neyse evlendik ben korkuyorum ama anlatamam o an kacicam çok canım aciyacak dayanamam diye eşime bildiğin diller döküyorum eşim dedi ji kendini bi rahat bırak neyse beni rahatlatmaya çalışıyor ben sakin yapma diyorum hazır değilim diyorum ama ağladım agliycam korkudan ama bir anda oluverdi sonra eşime sarildim seni strese soktum ozur dilerim bu böyle biseymiydi dedim hiç canım acımadı yani vajinusmus mu varmış önceden kendinizi böyle sartlandirmayin eşinize bırakın kendinizi o bilir isini 😉😉😉

Ben ilk günde yaptım 🙄

Elimi bile değemiyordum kendim. Ama eşim bunun için krem almış eczaneden. Önce benimle ilgilendi öpüşüp koklastik. Sonra da kendini kremledi. Sonra benim vajina girişime sürdü. Zaten o kadar kremliydik ki birden kayiverdi. Inanır misin hiç acı hissetmedim. Ama direk eşime sarılmak istedim. Öylece sarildik. Kan geldiği için o gün orada bıraktık. 2 gün sonra kan durdu. Ondan sonra da ilk normal ilişkimizi yaşadık.

Biraz açık yazdım kusura bakma. Vajinismus yuva bile yıkabilen bir problem.

Kimse özelini anlatmaya meraklı değil ancak faydam dokunacaksa seve seve anlatırım. O kremi internetten sipariş verebilirsin veya watsons gratis rossman carrefoursa... her yerden alabilirsin. Zaten inan sonradan kremi kullanmayacaksin bile.

Hatta yapmayı çok seviyorum 🙈 hiç endişelenme güzelim. Istediğin zaman ister mesajdan ister burdan yazabilirsin

Şükür ki ben vajinismus yaşamadım. İlk gece korkum değil de ufak bir tereddütüm vardı diyelim. Çünkü istemezsem veya tedirgin olursam eşim düşüncelidir üstüme gelmezdi bunu biliyordum. Ama o gün o kadar mutluydum ki inanın acı olacak mı kanama olacak mı nasıl olacak nasıl bitecek diye düşünmek aklıma gelmedi bile. İlk sefer biraz az stres yaşamanız açısından şöyle bir tavsiye verebilirim odanın ışığını kapatın, siz altta olun ama asla ne zaman başlayacak Ne zaman yapacağız diye düşünmeyin çünkü düşündükçe olmuyor. Biz o anın akışına bıraktık, sarıldım kokladım kavuştuğumuz için şükrettim keyfini sürdüm bir süre sonra kendiliğinden oluverdi. Bittikten sonra yorganı hafifçe kaldırdım çok az bir kanama olmuş hepsi bu Ama inanın O anın verdiği mutluluk haz duygu yoğunluğu acıyı hissettirmedi bile. Burada en büyük iş erkeklere düşüyor sabırsız aceleci davranırsa sorun yaşama ihtimaliniz var. Dediğim gibi biz birbirimize hissettik bekledik akışına bıraktık öyle oldu belki odamıza geçtikten yarım saat sonra falan olmuştur yani bekledik acele etmedik. Umarım tavsiyelerim faydalı olur.

Düğünden sonra stresli olduğumuz için vajinada açılma problemi olabiliyormuş. O sebeple uyumak dinlenmek daha sonra ilişki yaşamak daha doğru. Stres ve vajina arasında doğru orantılı bir ilişki var. Size tavsiyem rahatlayın, duşunuzu alın, uyuyun bütün stresi atın. Zaten ömür boyu bir cinsel hayatınız olacak. :)
Sakın korkmayın keyif almaya bakın.
Çünkü oldukça keyifli bir olay :)

Sakin olun ve ilişki sırasında eşinizi yönlendirin. Hissetmeniz gereken şey acı değil zevk. Canınızın yandığını, biraz daha zamana ihityacınız olduğunu ve nerede durması gerektiğini söyleyin. Eşinizin üstte olması sizi geriyorsa siz üste çıkın. İlk ilişkinizi daha kolay yaşarsınız. Ayrıca acele etmeyin. Saatlere vakit geçirebilirsiniz. Günler çuvala girmedi. İlla ilk gece yaşamak zorunda değilsiniz. Vajina ve penis birbirini tamamlamak için yaratılmışlar. Olayı kafanızda bitirirseniz zaten vücutlar gerisini halledecek. Mutluluklar dilerim.

Ben de sanki oraya iğne ucu dahi girmez gibi hissediyordum. Zaten ilk giriş biraz zor oluyor ama tam girdikten sonra bazen içimde bir şey hissetmiyorum bile. Bi gün ben üstteyken kendimi yorgunluktan bırakıverdim bi baktım hepsi içimde hiç de acımadı. Bir daha da ilişki sıradında aprı çekmedim. Kafanda bçtir oöahı. Korkma çok gğzel olavak.

Back
X