Geri kafalıl demesek hanı biniyle yatsam neyse de ama bu 27yaşımda belkı ilişkim olur boyle hanı erkekler bakıresın aaa ınanmıyorum dıyıp kacan çok oldu yani güzellikde diğilNe geri kafalilik bu. Diktirmek ne alaka. Ben bakireydim ve hic bi zaman kanamam olmadi. Herkesten kan gelmiyor. Yani hersey kan degil herkestende kan gelmez takmaz kafana
Diktirmeyi dusunen benim icin geri kafalidir..tabiki bakire olmadigimi dusundu. Nisanlimdi kendisi. Ilk gun sadece sordu kanaman olmadi diye bende nerden biliyim dedim. 1 ay sonra bi kavgada zaten bakire degildin dedi neden aci cektim sende gordun nasil adamsin sen dedim oda bana her kadin yapardi o rolu dedi.. benim icin hersey bittu yuzugu attim ve gittim. Sorun etmedi ama bakire oldugumada inanmadi ayrilmasaydim evlenirdik ama gereksiz adamlarla isim yokGeri kafalıl demesek hanı biniyle yatsam neyse de ama bu 27yaşımda belkı ilişkim olur boyle hanı erkekler bakıresın aaa ınanmıyorum dıyıp kacan çok oldu yani güzellikde diğil
Peki nasıl olucak napıcam evlenırsem bakıre dersem evlenmez kimse
Sizde nasıl oldu pekı?
Gecmıs olsun üzüldüm banada regl zamanı belkı dedı neden bana bulasmadı dedi kanDiktirmeyi dusunen benim icin geri kafalidir..tabiki bakire olmadigimi dusundu. Nisanlimdi kendisi. Ilk gun sadece sordu kanaman olmadi diye bende nerden biliyim dedim. 1 ay sonra bi kavgada zaten bakire degildin dedi neden aci cektim sende gordun nasil adamsin sen dedim oda bana her kadin yapardi o rolu dedi.. benim icin hersey bittu yuzugu attim ve gittim. Sorun etmedi ama bakire oldugumada inanmadi ayrilmasaydim evlenirdik ama gereksiz adamlarla isim yok
Bak iste geri kafalisin neden doktora gidip aliyim kim o yani? Neden ispat ediyim onane bakire vrya degilimGecmıs olsun üzüldüm banada regl zamanı belkı dedı neden bana bulasmadı dedi kan
Bahane tabııkı doktora gıdıp rapor ala bılırdın
Pekı nasıl devam etdın ben yapmam daha
Aslında komseyle sevgılı olamıyodum aşırı kıskanclık yapmasaydım belkı yurırdu her kesle
Ama olmadı işte her kes cok temızsın derdi
Ama neyse pekı nasıl olucak napıcan?
Sonra ilişki yasadın mı hıc mı kanaman olmadı?
Bende oldu normal hatda bı gun devam etdı yanı bıldıgın regl gıbı
Helal sana rahatladım varya dızı gıbı bı hayat yaşadım desemBak iste geri kafalisin neden doktora gidip aliyim kim o yani? Neden ispat ediyim onane bakire vrya degilim
Sen guya akıllımısın ya şapkalı harif koyma klavyem kapalı ola bilir yanı sonucda konu anlaşılıyo dimi derdim keski yazma olsaYanlış olan bir şey varsa o da sizin “yalniş” yazmanız. Bir de bitdi, kanda, yanı, yada, ikinçi, dikdirmek, çeksemde, yapdım vs. var tabii.
Ay çok sevındım biliyomusun suan o kdar aglamak geldi ki içimdenCanım eşimle aramızda asla bu muhabbet geçmedi, bakire misin diye sormadı (ki değildim) asla neden değilsin kimle oldu gibi sorular geçmedi aramızda senin bedenin hakkım yok fikir belirtmeye dedi. Gayette mutlu huzurluyuz. Bir kere de kafama kakmadı. Asla dert etme
Bıtanesin dikdirmem zaten sadece çok guzel aile istedıgım anda boyle ilk hakk etmıyodum o yuzdenBence siz ne istediginize karar verin.
Olumlu seyler anlatanlara bile "kan geldi mi kan?" diye soruyorsunuz.
Insanlar size bunun "bakire misin?" sorusunu sormadan da olabilecegini anlatmaya calisiyor.
Illa ki kan gelmesini istiyorsaniz, baska yöntemler bulun, ne diyeyim.
Ben de bu güne kadar sadece esimle birlikte oldum, ama hic kan gelmedi.
O da bana bu konuda bir ithamda bulunmadi, bir iki kez sakasini yapacak gibi oldu, önünü kestim.
Bu konuda bir süphen olursa, bana inanmiyorsan, benim icin biter dedim.
Cünkü gercekten ondan önce kimse olmadi, olsaydi ve anlatsaydim sorun yapmazdi.
Olduysa ve ben anlatmadiysam diye dertlendi sadece.
Ben kendimi, ne yaptigimi, ne yapmadigimi biliyorum. Kimseye ispatlamak zorunda da degilim.
Beni sevip sevmedigini, benimle evlilik isteyip istemedigini kizlik zariyla belirleyecek adamdan bir hayir gelmez zaten.
Ay çok rahatladım pekı hiç sormadılar mı yanı o yuzden genelde bende. Hep sorarlar ama bakıreyım dıyıncede aman inanmıyorum derler diBence bu kafadan cıkman gerekiyor. Kan sürekli gelecek olan ya da herkeste gelen bir şey değil zaten kimseye hesap vermek zorunda da değilsin o yüzden takana takmayıp hayatına ona göre insanlar al
Oldum evet gelmedi gelmeyecekte zarim esnek. Bakireyim hala guya yani :) 23 yasi dayimHelal sana rahatladım varya dızı gıbı bı hayat yaşadım desem
Pekı sonra biriyle oldun mu gercı kan gelmedı dıyosun
Kac yasındasın
Yokki bu devirde boyle koca masallahCanım eşimle aramızda asla bu muhabbet geçmedi, bakire misin diye sormadı (ki değildim) asla neden değilsin kimle oldu gibi sorular geçmedi aramızda senin bedenin hakkım yok fikir belirtmeye dedi. Gayette mutlu huzurluyuz. Bir kere de kafama kakmadı. Asla dert etme
Canım maşallah deYokki bu devirde boyle koca masallah
Oda ıyı mı ınsan bılemıyoOldum evet gelmedi gelmeyecekte zarim esnek. Bakireyim hala guya yani :) 23 yasi dayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?