İlk ilişkim hüsran

Bakire olmayanlar evliler acil

• Ankete Katılan
    12
Aynen mutlu olun insallah ben yalniş insanlar seçıyorum bunuda yalnış ınsanla yapdım evet belkı bu olay benıde buyutur.eskiden her şeyi açardim konuları demek açmamak lazım ki oda bana açıp cesaret edemesin
Ne bileyim ilaç yazdırıcam kendime gelmem üçin
Canım maşallah de biraz karşılıklı sevgi saygı temelli oluyor gerçekten bir kez salak dediğimi bilmem. Karsılıklı her şey inanın. Herkesin karsısına yüreği gibi insanlar cıksın

Yahu siz nasıl insanlarla muhatap oluyorsunuz ? Eşim de dahil olmak üzere hayatımda hiçkimse bana bakireliğimi sormadı. Tanışma sitelerinden falan mı konuşup tanışıyorsunuz? Soruna gelince de kişiden kişiye değişir.Kesin bir cevabı yok ne yazık ki .

Tepki biraz şey oldu insanlar nasıl biliyosunuz

Bosversene domuz herifmis

Of üzüldüm neden böyle yapdı diye bana kendi başıma geldi
Bana bu yaşıma kadar böyle olan olmadı diye belkı olduk ama diğilmiş

düzelir mi her şey diyosun
Seni hemenmi sildi?

E

evet desem
Bide cirkin kizda digilim ha
Ya o kadar iyiydiki yatmadan bile bana iyiydi yani illada yatmak digil ama begenmedi desem zaten nasil oldugumu biliyodu onceden iliskiye girip korkdumu ne anlamadim bende kiskanclik seyim vardi o baska ama ne bileyim

Duygularıma tercüman oldunuz valla oh be.
Kızım sen bakirelik tartışmasına girersen daha çok hata yaparsın bi kendini önemse ya senin ne olduğun kimi ilgilendirir verme bu kadar taviz Hayret bir şey ya

Duygularıma tercüman oldunuz valla oh be.
Kızım sen bakirelik tartışmasına girersen daha çok hata yaparsın bi kendini önemse ya senin ne olduğun kimi ilgilendirir verme bu kadar taviz Hayret bir şey ya
Oho ılıskınız nasıl dıye sorduk cevaplara bak anladım ama soru farklı

Ne geri kafalilik bu. Diktirmek ne alaka. Ben bakireydim ve hic bi zaman kanamam olmadi. Herkesten kan gelmiyor. Yani hersey kan degil herkestende kan gelmez takmaz kafana
Bi sey sorucam peki anlatmamam mi lazim yani bi kez yasandi girince kolay mi giricek nasil davranayim peki

Yıl atladık 2019 oldu 21. Yüzyıldayız hala zar dikimi soran var ya hala bu kafada olanlar var çok önemliyse yanında taşısaydın zarını

Kimsenin size bekaretinizi sormasına izin vermezseniz, açıklama yapmak zorunda hissetmezseniz, inanmayana da yol verirseniz kan geldi mi, ne zaman geldi dertleriniz olmaz.

Ha çok dertliyseniz ilk ilişkimde sıfır acı vardı, tavuk boğazlamış gibi kan vardı. İkincide sanırım az bir şey geldi sonra gelmedi. Hayatımda kimsenin de bekaretimi sorgulamasına izin vermedim.

Kafasını evlilik ve bekaretle bozup hiç bir hayat amacı olmayan zavallı bir kadın daha...

Kafasını evlilik ve bekaretle bozup hiç bir hayat amacı olmayan zavallı bir kadın daha...
Once haddini ve konusma sekline dikkat et zavalli sensin konusmasina dikkat etmeyen bence zavalli
Napalim bizde senin gibi olamayiz olmakda niyyetinde diyilim
Yaziyosan nirmal tazmiyosanda haddini asma bence!!!

Tamamda hos iyi de gelen bana onu soruyosa napicam peki ben alisik olmadigim icin sordum boyle konusmak dogru diyil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…