İlk ilişkim hüsran

Bakire olmayanlar evliler acil

• Ankete Katılan
    12
Tamamda hos iyi de gelen bana onu soruyosa napicam peki ben alisik olmadigim icin sordum boyle konusmak dogru diyil
Benim anlamadigim nasil gelen sorabiliyor, nasil adamlarla tanisiyorsunuz? 29 yasimdayim bir kisi bile sormadi mesela.

Ha adamlar okuzdur kalkıp bunu soruyordur o zaman da tersleyip gececeksiniz. Elaleme niye hesabini veriyorsunuz bunun.

Benim anlamadigim nasil gelen sorabiliyor, nasil adamlarla tanisiyorsunuz? 29 yasimdayim bir kisi bile sormadi mesela.

Ha adamlar okuzdur kalkıp bunu soruyordur o zaman da tersleyip gececeksiniz. Elaleme niye hesabini veriyorsunuz bunun.
Yani soruluyo demek ki demek bende terslemem lazim
Bekarsin bakire digilsin dimi anladigim kadar

Kizlar bakire digilmisiniz onuda yazdaniz rahatlardim hep bi sitem yaziyosunuz
Ben 8 yıllık evliyim eşimden önce cinsel anlamda ilişki yaşamadım . Ama eşim ben yaşamışsam sana bakire olmasanda bunu sorma hakkım yok derdi evlendiğimizde. Ben bir erkeğin her haltı yiyip bakire kız aramasına her zaman katlanamadım.

Tsk ederim ama bende bu gune kadar yapmadim yapincada bide yalnis insanla yapinca en onemlisi stress gecirdim yoksa uzun iliskim olsa hoc bu kadar uzulmezdim

Tsk ederim ikinci iliskin kac zaman sonra oldu kamadi diyosun
Ya tamam takmam ama ilk basta insana tuhaf geliyo belkide sende bu dusuncesen gecmissin insan zamanla alisiyo
Bir hafta sonra falandi herhalde az bir sey tekrar kanadiginda.

Ben hic o dusuncede olmadım acikcasi. Hayat benin hayatim, sevismemin hesabini kimseye vermem diyerek yapmistim ilk sevismemi, hala da ayni fikirdeyim.

Sizin pek isteyerek veya icinize sinerek olmamis sanirim ilki.

Tsk ederim ama bende bu gune kadar yapmadim yapincada bide yalnis insanla yapinca en onemlisi stress gecirdim yoksa uzun iliskim olsa hoc bu kadar uzulmezdim
Bence yaşadıklarından pişmanlık duymamalısın . iyisiyle kötüsüyle hayat senin .

Ya aslinda bakire olayindan sklmisdim belki mutlu olurum dedim diye hemde i gun canim baya skkn ve mutsuzdu o insanin dogru olmadigini biliyosum ama her seferde kendini ispatlama cabasindan dolayi yapdim yapmaz olaydim bu gune kadar bekle ve ilk husran dusun durumu yani yikildim resmen ne bileyim dizi gibi bi sey yani uzun sure olsaydi uzulmezdim

Iste o yuzden kendinizi havada hissediyorsunuz bence. Gercekten istediginiz icin istediginiz insanla yapsaydiniz simdi bu tereddutleri yasamiyor olurdunuz.

Bir sekilde olan oldu artik ileriye bakmak lazim. Bunun icin de kimseye hesap vermek zorunda olmadığınızı sindirin once. Kimse size bekaretinizi soramaz hele oyle her gelen soracak falan yok oyle bir dünya. Siz de aciklama yapmak zorunda değilsiniz.

Insanlarin dusuncelerini kontrol edemezsiniz. Bakire degilsiniz diye onunuze gelenle yattiginizi dusunecek siglikta bir adama da yol vermeniz gerekir hic ugrasmayin.

Tsk ederim guzel sozler icin hayirlisi aynen insan yoksa uzulmez
Cikan soran oldugundada direk engelliyorum o insani ya bakiresin der tuhaf gelir
Bakire digilsinde dersin kotu bakarlar
Tabii onlari ilgilendirmez ama zamanla alisicam galiba

Kizlar bakire digilmisiniz onuda yazdaniz rahatlardim hep bi sitem yaziyosunuz
millet sana sen bize soruyorsun bekaretliği. İşini garantiye almak istiyorsan ya ameliyat olacaksın ya da Türk filmlerindeki gibi avucunu kesip çarşafı kana bulayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…