ilk iliskimde kan gelmedi

reouncc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
11
-4
1
27
merhaba kizlar nisanlimla ilk kez iliskiye girdim fakat kan gelmedi. bi kac gun iliskiye girsekte hala gelmedi. daha sonrasinda evdeyken parmagimi vajinama soktugumda kan geldi. nisanlim bu duruma şüpheci yaklasiyor benzer bi durum yasayan var mi ne yapmaliyim

ne önemi var , herkeste gelcek die bişey yok ki nişanlının şüpheci yaklaşmak yerine bunu araştırıp aydınlanma yaşayabilirdi.

Siz ne tepki verdiniz şüpheci yaklaşımına ?

Bu kan öyle şakır şakır akan bir şey değil.

Ayrıca nişanlınız bekarete bu kadar önem veren biriyse neden evlenmeden sizinle ilişkiye giriyor? Nişanlısınız tamam da bu evlilik garanti demek olmuyor.

Canım bildiğim kadarıyla her kadında kan gelmiyor benim hamile olmasına rağmen kız olan tanıdıklarım var her kadının zarı patlamıyor cinsel ilişkide bazı kadınların doğum esnasında patlıyor o da normal olursa diye biliyorum nedeni de bazı kadınların vajinası daha büyük mü ne oluyormuş ondan ama nedeninden emin değilim yanlış anlaması normal ama pna bu durumu anlatman gerekiyor doktora bile gitsen sana söyler ben evlenirken de çok yakın büyüklerim beni bu konuda uyarmıştı eşine bu durumu anlat diye kavga etmeyin diye kendinden eminsen sıkıntı yok

Eee nolmuş gelmediyse? Şüpheci yaklaşmasında ki sebep nedir? ona de ki senin penisin kısa geldi onadan gelmedi.

Sana güvenmeyen bir adamla evlenme kararını gözden geçirebilirsin mesela. Iki damla kan görmedi diye ömür boyu uzaklara dalıp senden şüphelenir bu şimdi
ne önemi var , herkeste gelcek die bişey yok ki nişanlının şüpheci yaklaşmak yerine bunu araştırıp aydınlanma yaşayabilirdi.

Siz ne tepki verdiniz şüpheci yaklaşımına ?
onceden bisey yasanmadigini anlattim guzelce ama kanin bu sekilde gelmesi normal mi anlamadim

dogru soyluyosunuz sadece bi kac kere iliskiye girip gelmeyipte parmagimla gelmesi bana da garip geldi
Garip gelecek bi durum yok birçok ınsan doğum yaparken bile kızlık zarı bozulabilir illa herkesinki ilişkiyle olacak die bi koşul yok . İnşAllah bu herifle sırf bu mesele yüzünden birlikte oldum die evlenmek zorunda kalıp bu olayın şüphesini sürekli başına kalkmasına izin vermezsin .

Her kadının kızlık zarı yapısı aynı değildir. Bazılarının elastik esnek yapıda ve hiç kanama olmayabilir doğum yaptığında kızlık zarı o şekilde bozulan var, hatta zarı olmayan kadınlar da var. Nişanlınız nasıl şüpheci yaklaşıyor? Size neden kanama olmuyor diye mi sordu? Bekaret takıntısı varsa bu herif size inanmaz evlenirseniz büyük sorun yaratır,evlilik boyu bunun lafını yapabilir. Evlenmeden önce kırk kere düşünün. Bu konuda madem böyle düşünüyor o zaman ilişkiye girmeseymiş o da.

kan bu sekilde gelebilir mi olabilcek bu durum mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…