merhaba kizlar nisanlimla ilk kez iliskiye girdim fakat kan gelmedi. bi kac gun iliskiye girsekte hala gelmedi. daha sonrasinda evdeyken parmagimi vajinama soktugumda kan geldi. nisanlim bu duruma şüpheci yaklasiyor benzer bi durum yasayan var mi ne yapmaliyim
Bu kan öyle şakır şakır akan bir şey değil.merhaba kizlar nisanlimla ilk kez iliskiye girdim fakat kan gelmedi. bi kac gun iliskiye girsekte hala gelmedi. daha sonrasinda evdeyken parmagimi vajinama soktugumda kan geldi. nisanlim bu duruma şüpheci yaklasiyor benzer bi durum yasayan var mi ne yapmaliyim
Eee nolmuş gelmediyse? Şüpheci yaklaşmasında ki sebep nedir? ona de ki senin penisin kısa geldi onadan gelmedi.merhaba kizlar nisanlimla ilk kez iliskiye girdim fakat kan gelmedi. bi kac gun iliskiye girsekte hala gelmedi. daha sonrasinda evdeyken parmagimi vajinama soktugumda kan geldi. nisanlim bu duruma şüpheci yaklasiyor benzer bi durum yasayan var mi ne yapmaliyim
kisa değil aslinda ama neden boyle gerceklestigini anlamadim olabilcek bisey mi acabaEee nolmuş gelmediyse? Şüpheci yaklaşmasında ki sebep nedir? ona de ki senin penisin kısa geldi onadan gelmedi.
Sana güvenmeyen bir adamla evlenme kararını gözden geçirebilirsin mesela. Iki damla kan görmedi diye ömür boyu uzaklara dalıp senden şüphelenir bu şimdi
onceden bisey yasanmadigini anlattim guzelce ama kanin bu sekilde gelmesi normal mi anlamadimne önemi var , herkeste gelcek die bişey yok ki nişanlının şüpheci yaklaşmak yerine bunu araştırıp aydınlanma yaşayabilirdi.
Siz ne tepki verdiniz şüpheci yaklaşımına ?
oyle bi olayda yok ama kan bu sekilde geldi neden boyle bisey yasanabilirSiz de ona şüpheci yaklaşın. çok mu kısa acaba yetişmiyor mu ya da beceremiyo musun, parmakla oldu çünkü deyin
Normal . Bekarete bu kadar önem veriyorsa evliliği bekleseydi . Sen şimdiden iyi gözlemle iki gün sonra evlenınce başına kalkmasın bunuonceden bisey yasanmadigini anlattim guzelce ama kanin bu sekilde gelmesi normal mi anlamadim
dogru soyluyosunuz sadece bi kac kere iliskiye girip gelmeyipte parmagimla gelmesi bana da garip geldiNormal . Bekarete bu kadar önem veriyorsa evliliği bekleseydi . Sen şimdiden iyi gözlemle iki gün sonra evlenınce başına kalkmasın bunu
Garip gelecek bi durum yok birçok ınsan doğum yaparken bile kızlık zarı bozulabilir illa herkesinki ilişkiyle olacak die bi koşul yok . İnşAllah bu herifle sırf bu mesele yüzünden birlikte oldum die evlenmek zorunda kalıp bu olayın şüphesini sürekli başına kalkmasına izin vermezsin .dogru soyluyosunuz sadece bi kac kere iliskiye girip gelmeyipte parmagimla gelmesi bana da garip geldi
kan bu sekilde gelebilir mi olabilcek bu durum muHer kadının kızlık zarı yapısı aynı değildir. Bazılarının elastik esnek yapıda ve hiç kanama olmayabilir doğum yaptığında kızlık zarı o şekilde bozulan var, hatta zarı olmayan kadınlar da var. Nişanlınız nasıl şüpheci yaklaşıyor? Size neden kanama olmuyor diye mi sordu? Bekaret takıntısı varsa bu herif size inanmaz evlenirseniz büyük sorun yaratır,evlilik boyu bunun lafını yapabilir. Evlenmeden önce kırk kere düşünün. Bu konuda madem böyle düşünüyor o zaman ilişkiye girmeseymiş o da.
İlişkiye girdiğinizde zedelenme, yırtık olmuş olabilir sonrasında siz kendi parmağınızla yapınca kanama olabilir evet.kan bu sekilde gelebilir mi olabilcek bu durum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?