Kan başta geldi sonda geldi kendim yapınca geldi vs ne önemi var? Partneriniz vampir değilse tabi
Neye üzülüyorsunuz, esnek olanlar, yapıya sahip olmayanlar depresyona girsin o zaman
Anatomi biyoloji bilmeyen bi sevgiliniz varsa, bu yüzden size laf yaptıysa umarım tekmeyi basarsınız
Korkunç zihniyet
Garip olan bir şey yok. Partnerler sevişirken yeterince ıslanıp esnersin o yüzden kanamayabilir. Parmakla kendin denerken ıslanıp esnemen mümkün değil hatta kasılıyor genellikle o yüzden kanar mevzu bu kadar basit.
Hem kan gelmeyince şüpheci yaklaşıyor ama evlenmeden de ilsikiye giriyor ya ayrilirsaniz onu dusunmuyormusunuz kendileri evlendiğinde kan gelmesini bekliyor ama evlenmeden de kız olan kızla yatıyor
Garip olan bir şey yok. Partnerler sevişirken yeterince ıslanıp esnersin o yüzden kanamayabilir. Parmakla kendin denerken ıslanıp esnemen mümkün değil hatta kasılıyor genellikle o yüzden kanar mevzu bu kadar basit.
İnsanlar gelip böyle bir şeyini anlatmaz ki bu özel bir konu. Onlarca kız arkadaşım var kanamaları oldu mu olmadı mı hiçbirinin bilmem. Bu platformda kanaması olmayan çok fazla kadın var mesela benim ilk zamanlar kastığım için hatırladığım kadarıyla ilk 4-5 ilişkimde kanama oldu.
İnsanlar gelip böyle bir şeyini anlatmaz ki bu özel bir konu. Onlarca kız arkadaşım var kanamaları oldu mu olmadı mı hiçbirinin bilmem. Bu platformda kanaması olmayan çok fazla kadın var mesela benim ilk zamanlar kastığım için hatırladığım kadarıyla ilk 4-5 ilişkimde kanama oldu.