+1"Hayatta para ile halledilecek hiçbir şeye üzülme." Demişti bana kanser olan bir arkadaşım. Her şey hallolur eski faturayı iptal edersiniz Yen'i fatura kesilir düzelir. Ama bu da sana ciddi bir deneyim olmuştur. Eeeennnn kötüsü işten çıkarılırsın. Bu kadar strese girme dikkatli ol sadece.
Canım benim hiç üzülme iş hayatı bu, ne hatalar yapacaksın daha. Hata yapa yapa öğreneceksin. Kimse bile isteye hata yapmaz. Sen zaten üzülmüşsün, anlayışsız patronlara yöneticilere tahammül edemiyorum. Herşeyin bir çözüm yolu bulunur. Nasıl çözülebileceğini araştır, bir dahaki işlerinde daha da dikkatli ol, bu sana ders olsun daha çok kontrol et. Çok da hırpalama kendini hiçbirşey senin canından önemli değil.Arkadaşlar merhaba ben bundan 2 ay önce araba satış firmasına satış danışmanı olarak işe başladım. Fatura tarzi vs evrakları kesiyorum. Konuyu tam bana anlatan olmadı hep ben kendim not alarak kim birşey yapıyorsa onun yanına gelerek kendim öğrenmeye çalıştim. Cuma günü o kadar basit bir hata yaptım ki dikkat edememişim ve başka bir insan üzerine aracın faturası kesilmiş. Maliyeden evraklar geri döndü filan. Müdürümden baya azar duydum bnu nasıl yaparsın demeler afra tafralar filan. O kadar kötüyüm ki müşterimin daha bu olanlardan haberi yok. Bu süreç çözülür mü nasıl olur bilmiyorummüşterime nasıl durumu anlatcam bilmiyorum o kadar çok korkuyorum ki kızlar yanlış yaptım dıe kendime kızıyorum ama böyle birşey olduğunu bende fark edemedim nasıl bile bile yanlış yaparım ki müdürün zaten suratı asık kaç gündür haber de gelemedi maliyeden Napcam ben ülserim stresten korkudan tavan yaptı sanki ölüm var ucunda öyle korkuorum
Arkadaşlar merhaba ben bundan 2 ay önce araba satış firmasına satış danışmanı olarak işe başladım. Fatura tarzi vs evrakları kesiyorum. Konuyu tam bana anlatan olmadı hep ben kendim not alarak kim birşey yapıyorsa onun yanına gelerek kendim öğrenmeye çalıştim. Cuma günü o kadar basit bir hata yaptım ki dikkat edememişim ve başka bir insan üzerine aracın faturası kesilmiş. Maliyeden evraklar geri döndü filan. Müdürümden baya azar duydum bnu nasıl yaparsın demeler afra tafralar filan. O kadar kötüyüm ki müşterimin daha bu olanlardan haberi yok. Bu süreç çözülür mü nasıl olur bilmiyorummüşterime nasıl durumu anlatcam bilmiyorum o kadar çok korkuyorum ki kızlar yanlış yaptım dıe kendime kızıyorum ama böyle birşey olduğunu bende fark edemedim nasıl bile bile yanlış yaparım ki müdürün zaten suratı asık kaç gündür haber de gelemedi maliyeden Napcam ben ülserim stresten korkudan tavan yaptı sanki ölüm var ucunda öyle korkuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?