İlk kalp atışı!!!

Kendine rahat ol vs demenin bir anlamı yok. Kendine sadece ben iyiyim, biz iyiyiz. Her şey yolunda de. Bu cümleyi sıklıkla tekrarla. Sen neye inanırsan o olur. İyi olacağına inan. Eşine de gerekirse sen adım at. Ne kadar belli etmese de o da aynı stresi yaşıyor. En çok birbirinize kenetlenmeniz gereken dönemde, sakın ola ki eşine sırtını çevirme. Her şeye rağmen o senin derttaşın, sırdaşın, yol arkadaşın… hakkımda düşüncelerin beni çok mutlu etti. Bunun için teşekkür ederim. Ve evet, ben bebeğinin senden vazgeçmeyeceğine inanıyorum. Sen de inan

Valla bende 6 hafta 2 günlükken özel doktorun özel muayanesinde kalp atışı duyamamistim.bana da bekleyeceğiz yapacak bişey yok demişti moralim bozulmuştu.6 hafta 4 günlükken devlet Hastanesi'ne gittim.orada kalp atışlarını duydum bir iki gün çok farkediyor.lutfen moralinizi bozmayın.8-9 haftada da duyulabilir.kalp atışı o an duyulamasa bile doktor kalp atımını ultrasonda anlayabiliyor.bana devletteki doktor daha kalp atışınin sesini açmadan bak ok ile gösterdiğim yer hareket ediyor orası kalbi dedi.sonra sesi açtı.yeni oluştuğu için ses çok az geliyordu.ama ultrasonda gözüküyordu.

Bende biraz sizin gibiyim takıntılı ve streslisi ilk gebeliğimde de duramamıştm 3-4 gün sonra gitmiştim doktora zaten yarın gidiyormuşsunuz güzel haberler alırsınız inşallah içinizi ferah tutun

Çok teşekkür ederim ismini nerde yaşadığını bilmeden bana yardımcı oldun bana nefes tükettin dilerim herşey gönlünce olur. Bugün kendim ile daha iyiyim yürüdüm deniz kokusu çektim içime yarına allah kerim. Burdan sana yazmaya çalışıcağım olumlu olur inşAllah. Sevgiler
umarım en hayırlısı olur bugün benim için eşim için allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bende biraz sizin gibiyim takıntılı ve streslisi ilk gebeliğimde de duramamıştm 3-4 gün sonra gitmiştim doktora zaten yarın gidiyormuşsunuz güzel haberler alırsınız inşallah içinizi ferah tutun
İnşallah canım teşekkür ederim iyi dileklerin için. Evet bugün 12de randevum herşeyin en hayırlısı olsun

Sağ ol canımm bugün benim için eşim için be de tümden var oluş için en en hayırlısı olsun. Ama 8.haftaya kadar bekleyeceğim başka bi aksilik yoksa.

Ben gebeliğimi kan testiyle öğrendikten sonra doktora gitmek için 8. Haftayı bekledim. Aile hekimim öyle önermişti. Ona rağmen karından kalp atışı duyamadık.
Vajinal muayene ile duyduk.

Güzel haberlerinizi bekliyoruz ben 6+6 haftalığım bugün karından ve alttan iki kere bakıldı duyamadık kalp atışını. Cuma tekrar çağırdı doktor duyulmazsa kürtaj dedi

Güzel haberlerinizi bekliyoruz ben 6+6 haftalığım bugün karından ve alttan iki kere bakıldı duyamadık kalp atışını. Cuma tekrar çağırdı doktor duyulmazsa kürtaj dedi
Aynı şeyi yaşıyoruz bende maalesef perşembe sonlandırıcam. Çook üzgünüm… dilerim sizin için herşey yolunda ilerler

Oyy. Üzülme be kuzum. Vardır bunda da bir hayır. İlk 12 haftada gelişimi duruyorsa ya da düşüyorsa sağlıksız oluyor o gebelikler. Vücut o kadar güzel yaratılmış ki. Yaşasa 9 ay anne vücudundan yararlanacağı için, vücut bebeği yatırım olarak görüyor ve özellikle kromozal bir problem varsa yaşamasına müsade etmiyor. Sağlıksız bu, beni hem şimdi hem sonra çok yıpratır büyümeden atmalıyım diyor. Döngü bu da. Ama asla kendini suçlama ya da bir daha olmaz diye düşünme. Oluyorsa bir hayır olmuyorsa bin hayır ara demişler ya, biraz da öyle. İmtihan dünyası. Kimisi evladı olmaz onunla sınanır. Kimisine de Rabbim öyle bir evlat verir ki keşke olmasaydı der anne baba. O kadar hayırsız evlat olur. Bilemiyoruz ki. Gene çok şükür ki gebe kalabileceğini biliyorsun. Maksimum yapacağın şey tüp bebekle evlat sahibi olmak olur. Eşinde ya da kendinde problem olduğu için hayatları boyunca evlat sahibi olamayacak binlerce insan var. Gene bin şükür ki tedavisiz gebe kalabiliyorsun. Elbette ki yorucu , üzücü bir durum. Ama demek ki doğru zaman değilmiş. İnanıyorum ki vakti geldiğinde sağlıklıca evlatların olacak. Annemin de ilk gebeliği düşükle sonuçlanmış. Arkadan 2 tane sağlıklı çocukları olmuş. Bu seni kötü etkilemesin. Bu sefer olmadı sadece. Başka zaman inşallah olur. Dualarım seninle. Sakın inancını yitirme

Vardır bir sebebi Allah üzüldüğümüz yerden bizi bizim gibileri mutlu etsin inşallah cnm aynı şeyi yaşadım bende daha yeni bir ay oldu kürtaj olalı adet olmayı bekliyorum sakın üzülme o kadar çok ki bunu yaşayan doktorlar için normal ilk gebeliklerde olur diyolar bende üzüldüm ilk günler ağladım ama sonra dedim bir hayır bunda hatta hamile kalabildiğim için bile sevindim başka sıkıntı mı var acaba diyodum biraz geç olmuştu önümüze bakıcaz napalım zaman herşeyin ilacı

Aynı şeyi yaşıyoruz bende maalesef perşembe sonlandırıcam. Çook üzgünüm… dilerim sizin için herşey yolunda ilerler
Hayırlısı neyse o olsun öncelik sağlıklı olması, demekki sağlığında bi problem olacaktı böylesi daha iyi öyle düşün. Belki benim de öyle olacak yada geç duycaz bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı

Sağ ol canım, dr 3kadından birnin başına gelir bu durum ama şöyle düşün sen sıranı saldın bu kelimesi beni çok rahatlattı. Çok güzel demişsin hepsinin bilincindeyim ama işte kalbin öyle demiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…