ilk karısını unutamayan sevgili

minnoskurbaga

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
35
12
8
Arkadaşlar acil yardım lazım sevgilimin ilk eşini unutamadığını ona çok değer verdiğini düşünüyorum sürekli onunla yaşamış olabileceği anılarını düşünüyorum bende boşandım yani ikimizinde ikinci evliliği olacak ben hiç gelinlik giyip gelin olamadım ailem zorla evlendirdi ve babam ölünce ayrıldım zaten.Kısaca sorunum şu ben mutsuz bir evlilik geçirdim o mutlu oldu sevdiğini telli duvaklı gelin aldı.Kaldıramıyorum ne yapıcamı bilmiyorum lütfen yardım edin ayrılayımmı onu görüp başkasıyla üzülmekte var çünkü komşum aynı zamanda hep kavga ediyoruz kıskançlıktan evden çıkmam bile yasak makyaj zaten yasak ne yapıcam bilmiyorum

kimse mutsuz olmak için evlenmez.
senle mutlu olmak için evleniyor.
yani seni mutluluğa bi adım olarak görüyor.
oyüzden şu küçük emrah halini bırakıp, kendini ve onu mutlu et.
geçmiş geride kaldı.
böyle şeyleri düşünüp adamı bıktırma.
ama sanki asıl sorun bu değil.
adam biraz takıntılı.
sizi niye okadar kısıtlıyo?
nereye kadar böyle devam edecek?

Daha başındaykn yol ver bence yoksa 2. Evliliğn daha berbat olabilir başkasına aşık bir eş asla evlilkde mutlulk getirmez sonra yine boşanırsn söyliym sana yasak daha şirin oluyor. Evlendkdn sonra dahada aşkı deşer ve kadın boşanmayı istemişse sevgilinz pek masum değildr bence şimdidn herşeyinize karışp kızıp kavga eden biri üstelk başkasına aşık üstelk siz tecrubeli bir bayansınz daha önce evlilk yapmş ve evliliğn o kadarda hayal ettiğinz gibi olmadığını biliyorsnz ergen değilsiznz.

Dört sene olmuş o ayrılalı baştan bunları anlatmadı bana altı aydır sevgiliyiz

Eğer kadın ayrılmak istemişse adam da vardır bi halt. Çünkü kadınlar evliliklerini kurtarmak adına son raddeye kadar sabredip sonrasında tekmeyi atıyorlar.

Dışarı cikman, makyaj yapman yasak . Sen bunları sorun etmeyip hala ilk esini unutamadi diyosun.
Kadının neden boşandığı ortada omur boyu çekilmez. Iyi dusun. Ilk hataya ailen sürüklemiş ikinci hataya sen kendini surukluyorsun.

neden ayrılmıyorusnuz ki zaten bişr kere sütten ağzınız yanmış ikinci yanık için ısrarınız neden?

Şİmdiden hapis hayatı yaşayıp mutsuzsanız neden evlilik adımları atacaksınız ki ?
Üstelik sizinde 2.evliliğiniz olacak
İnce eleyip sık dokuyun

muhtemelen karısı aşırı kıskanlık tarzı şeyleriyle bunaltrak kaçmasına sebep oldu...
herşeyi geçtim niye kadın ister diye düşünün bence hiçbir kadın eşini sevmese dahi yuvasını durduk yere herşey yolundayken bozmaz

sizce de sorununuz eski karısından çok daha başka değil mi?
bu adam evlenmeyi mi düşünüyor sizinle yoksa sizi esir etmeyi mi?
dışarı çıkmak yasak tan dertlenmiyorsunuz da eski karısını mı der ettiniz..

Karısı kıskançlıklarına tahammül edememiştir. Karısına hala aşık mı değil mi diye düşüneceğine beraber olduğu

kadının evden çıkmasını makyaj yapmasını yasaklayan bir adamın psikolojisi ne kadar sağlıklı ilerleyen zamanlarda

bu ruh halinin getireceği sıkıntılar hatta yaratacağı psikolojik baskı ve şiddetin varabileceği noktayı düşün.

Allah akıl fikir versin adam ruh hastası farkına var.

Daha önceki eviliğinden değil kıskançlıkları yüzünden ayrılmalısınız.
Önceki eşini unutamadığına dair bir hareket olmadıüına göre bu kendi içinizde aşmanız gereken bir mevzu. Ama kıskançlığı sizin asla kabul etmemeniz gereken bir şey olmalı. Zaten sütten ağzınız yanmış artık yoğuru üfleyerek yeme zamanı.

İlk karısından neden ayrılmış onu araştır bence çekilecek dert değil kıskançlık!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…