ilk karısını unutamayan sevgili

ya sen 6 ay olmuş sevgili olduğunuz ve hemen evlenmeyi düşünüyorsunuz? bu garip değil mi?
sen istemediğin bir evlilikten çıkmışsın ve göz göre göre bir daha mı boşanmayı istiyorsun?
eşinin ve senin ilk evliliklerinizde iyi yada kötü yaşadıklarınız olmuştur. bunları düşüneceğine , adamdan nasıl kurtulurum mu düşünmen lazım!!!
kendine gel...

yanlış anlamayın ama muhtemelen çevrenizden dolayı bundan sonraki hayatınıza girecek kişi de bekar olmayacaktır ve özgüvensiz oldugunuz surece o ılışkılerde de aynı kıskançlığı yasayacaksınız kendınızı frenlemeniz lazım

tabi ben erkek arkadaşınızın kıskançlıklarını atlamışım ayrılın ama bundan ayrılın gecmişte mutlu oldugu için degıl

TEK KELİME İLERRDE ÜZÜLMEK İSTEMİYORSAN AYRIL

bu ne böyle. daha evlenmeden . evlenince nolcak ??
2. kez hata mı yapıyors unuz acaba

Hiç bir kadın yuvasını yıkmaz mutlaka adam haksızdır, fikrine katılmıyorum. Çoğu zaman bu böyledir belki ama bazen değişebilir. Ayrılma sebebi arastirilmali.
Burada zaten ayrılma sebebi belli .Kiskanclik.
Sizin bunu sormanız gerekirdi. Yine de soyleyelim. Ayrılın

sizi evden dışarı çıakrtmayan ,makyajınıza dahi karışan şu öküzleri nasıl bu kadar tepenize çıkarıyorsunuz hayret ediyorum...
bir de üstelik daha önce evlilik yaşamışsınız,biliyorsunuz evlilik ne demek..böyle adamla ömür geçer mi?
aaa pardon siz onu sormadınız eski karısının unutmamış mı diye soruyorsunuz...tek sıkıntı o çünkü...
bu kadar kıskançlık sevgisinden değil mi,sizi başkası görsün istemiyor!!!!!!!!!!!

Nefes almak yasa mı?
Bu kadar yasağın ardından takıldığınız nokta hayretler ötesi.
Sizinde sevgilinizden aşağı kalır yanınız yok kıskançlıkta yeni bir akım,yeni bir çığır açmışsınız.

İlk eşini sevip sevmemesini bilemem de sizin başka problemleriniz var.İnsanın evden çıkmasını yasaklayarak özgürlüğüne müdahale etmek ne demek.Sen bir bireysin.Hür iraden olması lazım.Kıskançlıkla,kişilik bozukluğunu birbirine karıştırmış.

sevgilinin eski esini unutamadigini dusunmen enteresan, anlattiklarinin hepsi senin ne hissettigin ve dusundugun hakkinda, onun davranislarini anlatmamissin ki.

Elbette unutamaz ilk esini, ozelliklede severek evlendiyse. Bunu beklemen hic normal degil. 'Unutmak' gibi birsey mumkun degil cunku. Ama hisleri bitmistir, ona karsi biseyler beslemiyordur. Daha dogrusu oyle olmasi gerekir.
Senin telli duvakli gelin olamamis olmani simdiki iliskine neden yansitiyorsun? Gecmisi mazide birakamayan galiba sizsiniz biraz, ne onun gecmisini nede kendi gecmisinizi rahat birakiyorsunuz.

ps ekleme; kiskancligi okumamisim! haha, makyaj yaptirmiyor derken?? hangi asirdan kalmaymis onun beyni. sorunlariniz ciddi. Allah yardimciniz olsun, dogru kararlar almanizi umuyorum.

Son düzenleme:
İlk eşini unutmuş mudur unutmamış mıdır bilmem ama aklı hala ondaysa haklı yani. İlk eşi güçlü durmuş,boyun eğmemiş,kölelik yapmamış. Gel de böyle kadını unut.
Aklını başına al diye böyle açık açık yazıyorum. Cehennem hayatı yaşayacaksın yoksa.

şimdi allaşkına. zaten bir evlilik yapmışsın ayrılmışsın zamanında. yani bir evlilik deneyimin var. bu adamla nasıl bir hayatın olacağını düşünüyorsun? adam evden çıkmana müsade etmiyormuş. makyaj yasakmış bilmem ne. bunlar sana normal mi geliyor?? bunu kıskanılmak sevilmek sahiplenilmek mi sanıyorsun? ha , ben gönüllü köle olmak istiyorum esaret altında yaşayabilirim diyosan evlen tabii, biz karışamayız.

bir kere zorla evlendirlmiş mutsuz olmuşsun. Şimdi de kendi rızanla ; sana herşeyi yasak eden, sürekli kavga ettiğiniz ve seni sevdiğinden bile emin olamadığın bir adamla evlenip yine mi mutsuz olacaksın? Evlenmek zorunda mısın ? Onu başkasıyla görüp üzül bence daha iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…