Aşılama İlk kez aşılama yaptıranlar deneyimlerimizi paylaşalım beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba
Ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım
Dr 11 agt da test yapmamı söyledi
Benim asılamam adetimin 10. Gunu yapıldi
Bana biraz erken gbi geldi ama anlamadım
Kac yumurtam oldu kac milim heyecandan da sormayı unuttum
Asılamadan snr ilişki önerdi
Dün de bugun de
Ben dün ve bugun istirahat ettim
Umarım güzel sonuclar alırız

merhabalar ben yeni katıldım aranıza. Bir hafta önce aşılama denendi. Önümüzdeki hafta test yapmam gerekli umarım bekleyebilirimo_O Birbirimize dua edelim Sizde durumlar nasıl :110:
Canım benim de 22 temmuz da yapıldı bir hafta sonra bende test yapacağım benim kasıklarım da ağrılar oluyor doktor folik asit ve alttan kullanımlık ilaç verdi ilk bir kaç gün dinlendim aman sizde şakın ağır kaldırmayın uzanmayın derim hassas bir dönemmiş dikkatli olun inşallah emeklerimiz boşa gitmez hiç birşeye gerek kalmadan kurtuluruz

Bende dün aşılama oldum kızlar 9 ağustos test günüm doktor oyle dedi. İnşallah hepimiz hayirli güzel haberler veririz

Canım benim de 22 temmuz da yapıldı bir hafta sonra bende test yapacağım benim kasıklarım da ağrılar oluyor doktor folik asit ve alttan kullanımlık ilaç verdi ilk bir kaç gün dinlendim aman sizde şakın ağır kaldırmayın uzanmayın derim hassas bir dönemmiş dikkatli olun inşallah emeklerimiz boşa gitmez hiç birşeye gerek kalmadan kurtuluruz
Canım seninle yaklaşık aynı zamanlarda aşılama olduğumuz için sana soruyorum. Sende ne gibi belirtiler var. Benim iki gündür göğüslerim şiş ve ağrımaya başladı:KK64: acaba adet belirtisi mi :işsiz:

Bnde aranıza yenı katılcm kızlar 20 aydır olmadı bzımde tekrar salı dr a gıdıcm asılama isteycm sızın süreç nasıl ılerledı bılgılendrr msınz bn devlette yaptırcm özel pahalı oluyor braz ılk devlette deneyelm ıstedık smear testı eksık sadece onu yaptrvm bı de seytan aklıma kötü seyler getırıyor acaba spermler karısır mı bılmem ne gbı allah korusunntabı agustos adetımden sonraya yapılır mı acaba asılama sxın nasıl oldu

Merhaba,
Test yaptınız mı?

Bnde aranıza yenı katılcm kızlar 20 aydır olmadı bzımde tekrar salı dr a gıdıcm asılama isteycm sızın süreç nasıl ılerledı bılgılendrr msınz bn devlette yaptırcm özel pahalı oluyor braz ılk devlette deneyelm ıstedık smear testı eksık sadece onu yaptrvm bı de seytan aklıma kötü seyler getırıyor acaba spermler karısır mı bılmem ne gbı allah korusunntabı agustos adetımden sonraya yapılır mı acaba asılama sxın nasıl oldu
tüm tahlillerinizin tamamlanması gerekli
ağustosta olmaz bence
eylüle kalabilir
karısma olayını ben de cok dusundum
ben persembe gunu oldum
ben asılama olurken 2 aıle daha vardı
hep aklımdan karısma durumu gecti:D
Eşlerden sperm örneği alındı çünkü 2 saat snr bizlere enjekte edildi.

tüm tahlillerinizin tamamlanması gerekli
ağustosta olmaz bence
eylüle kalabilir
karısma olayını ben de cok dusundum
ben persembe gunu oldum
ben asılama olurken 2 aıle daha vardı
hep aklımdan karısma durumu gecti:KK70:
Eşlerden sperm örneği alındı çünkü 2 saat snr bizlere enjekte edildi.
Iste benımde aklıa gelıyor ama dusunmek ıstemıyorm sonucta dıkkat ederler yanı teyıt ederler enjekte edılmedennonce. Benım sdce smear testım yok onu da yaptırıp dosyaya eklerız senın asılama oldu mu canm tuttu mu

Iste benımde aklıa gelıyor ama dusunmek ıstemıyorm sonucta dıkkat ederler yanı teyıt ederler enjekte edılmedennonce. Benım sdce smear testım yok onu da yaptırıp dosyaya eklerız senın asılama oldu mu canm tuttu mu
Ben orda görevlilere dedim
Dikkat edin diye:))
Ama eşim sperm verirken kimliğini istemişler
Snr eşimin adı yazılı olan bir kap vermişler
Onla vermıs örneği
Bana uygulama yapılacagı zaman da minik şişe içinde verdiler
Eşinin adıni soyadını kontrol et dediler
Ben persembe gunu oldum canim
Ayın 11 inde test yapıcam

Ben orda görevlilere dedim
Dikkat edin diye:))
Ama eşim sperm verirken kimliğini istemişler
Snr eşimin adı yazılı olan bir kap vermişler
Onla vermıs örneği
Bana uygulama yapılacagı zaman da minik şişe içinde verdiler
Eşinin adıni soyadını kontrol et dediler
Ben persembe gunu oldum canim
Ayın 11 inde test yapıcam
He daha sonra sana mı verdıler sen verdın yanı dr a ıcerı gırınce. Bnde ılk yaptrcm ya braz tedrgnlgm var canım ınsallah tutar da gerek kalmaz bska seylere daha yenı yaptrdn ozman sen 11 ınde test gunuyse

Ası
He daha sonra sana mı verdıler sen verdın yanı dr a ıcerı gırınce. Bnde ılk yaptrcm ya braz tedrgnlgm var canım ınsallah tutar da gerek kalmaz bska seylere daha yenı yaptrdn ozman sen 11 ınde test gunuyse
asılama olacakken bana verdiler
Öncesinde eşim örnek verip görevliye vermiş
Soermler yıkanınca bana verdiler kontrol et diye
Evet persembe oldum ben
Sen ne günü olacaksın

Ası

asılama olacakken bana verdiler
Öncesinde eşim örnek verip görevliye vermiş
Soermler yıkanınca bana verdiler kontrol et diye
Evet persembe oldum ben
Sen ne günü olacaksın
Anladım canm ben dha yarın gıdecm dr a bkalım ne dyeck ben asılama ıstedgmı konuscm

Arkadaslar bisi sorucam ben yarin asilama yaptiracagim ve bugun benden banyo sirasinda salyamsi kan geldi ne olduki anlamadim kullandigim igneden olabilir mi off yarin doktorami desem asilama olmassa

Back
X