başlamış tutuşmaya...:)
bak ben arkadaş kalmak istesemde sen kalmazsın diyo...
topu sana atıyo tabi alışmış senin alttan almana seni suçlayıp pişman ettirmeye geri döndürmeye çalışıyo..
onu sevdiğini fln söylemini bekliyo..
sende eğer cevap verirsen abartmadan ben tabiki seni seviyorum ama sevgi herşey değil de ben kendi hayatımı evimin huzurunuda düşünmek zorundayım..
ben seninle mutlu olmak için evlenmek istiyorum ama sen böyle oldukça değişmedikçe ve beni değiştiğine ikna etmedikçe yürümez ilişkimiz..
görmeliyim değiştiini..
diyeceksin...
bıraaaaaaaaaakkkkk kabul edecek o hatalarını aklı varsa kaybetmek istemiyorsada seve seve değişecek merak etme..
sen sadece bekle...
kız burdan devam et...
iki yere birden yazmayalım..:)
canım tebrik ederim adamı 3.5 attırmışsınharikasın ya işte budur sakın ha sakın pes etme pişmanlık duyuyodur bence şuanda ve dönecek kesinlikle 1 ay içinde dayanabileceğini hiç sanmıyorum
eşim akrep burcu.. bana karsı hep aha güçlü urumayı ne zamnki nişanlıyken yüzügü çıkarıp verim eline onan beriir ipler benim elime
Akrep erkegi pohpohlanmaya ve ilgiye bayılır.. ama ne zmanki geri plana atarsın peşine dolanır durur..
aferin sana.. geri adım atma.. cok uzun uzadıya yazdıgına cok kısa ama net cevaplar ver..
barıştıgınız zamanda tavrına devam et.. ne cok soguk ne cok sıcak
akrep erkeği çok zor amaaaa(
bana attığı msjlara karşılık yazayımmı yani??
zorur ama iyi koca oluyolar
bekle cevap yazma.. zaten yine yazıcak sana o zmn cvp verirsin.. her mesajına degil sadece istedigine cvp ver..
ama face veya twit kullanıyosan öle mutlu huzurlu durumları yapma.. inzivaya cekilmiş modu ver
ayy ağzından bal damlıo :) allahın izniyle dediğin gibi olur inşallahhh..
bende 1 ay hiiiçç ses çıkarmıım diorum..
peki şimdi böle bi msj mı atıyım ..yoksa ne kadar bekliimde böle bi msj atıyım.yani şimdi nasıl olıyım??
ayy süper akıl verion saol canımcım tşkler :)
evet tatlım kesinlikle ses çıkarma o süreçte kararlı davrandıkça kazanan sen olacaksın inşallah unutma :13:
tebrikler tatlım
ama sanmıyorum 1 ay sessiz kalıp görüşmeyeceğinizi.sevgili olsanız neyse.nişan olunca işin içine ailelerde girecektir noluyor bunlara diye.bence 1 ay çok geç.süründürme politikası uygulayacaksan görüşürkende yapabilirsin.görüşmeyerek araya mesafe girebilir sanki
yok sen bişey yapma..
o seni arayınca yada mesaj atınca cevap olarak bunları yazarsın konunun akışına göre tabi....
hiç üstüne gitme konuşurkende görüşüncede mesafeni koru....
sölediklerini not ettim zaten:) ama araması 1 gün bile olmadan aradı..acaba bu iimi kötümü? onu çözemedim .hatta bana attığı msjları dahi silmiş.hani son 2 tane msjından bahsetmiştim ya onları..
gerçi onları okunmamış olarak işaretlemiştim en son..güya sanki onları hiç okumamışım gibi halbuki burda paylaşmıştım..
acaba napmak istio? kararı ne?
yani o da kendi çapında üzgündür tabi...
araması iyi vazgeçmemiş hala bişeyler yapmaya çalışıyo...
belki görmek istememiştir mesajları bende eşimle tartışınca fln iş yerinde masamda ki bütün resimleri kaldırırım bütün maillerini mesajlarını silerim aman görüpte tekrar tekrar üzülmiyim diye..
ne yapmak istediğine gelince onu tanımadığımız için bilemeyiz ama seni aradığına göre kaybetmek istemiyo seni...
eminim kendi kendine o da düşünüyordur nerelerde hata yaptığı nasıl düzelebileceğini fln...
kararını seninle birlikte bizde öğrenicez...
bende merak ediyorum valla kararını...:)
sen tabi her sonuca hazırlıklı ol yinede...
dilerim hayırlısı olur ikiniz içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?