• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk kez bukadar heyecanlandım ama yaptım :)

canım o kendi bana attığı msjları silmiş..ben bunu anlamadım ne die silioki..zaten güya hala okumamış gibisinden bırakmıştım en son, ölece duruodu..ben bu msjlardan bahsediorum hayatım :)

ayy aslında haklısın yaa ,aradığına göre var onda kıpırtılar :)

ama hala okunmamış görünen attığı en sonki msjları ne die silmiş anlamadım :( :(

kız anladım kendi attığı mesajı sildiğini......
onu diyom bende silerim hem onunkini hem kendikilerimi...:D
yani silsin nevar bunda...
bi mesaj silmeye mi bağladın bütün ilişkini...:D
bunu düşünmene bile gerek yok..
bişey sorcam mail olarak sana atıp sonra girip silmişmi okunmamış gibi görünen mesajlarını

bişey sorcam mail olarak sana atıp sonra girip silmişmi okunmamış gibi görünen mesajlarını

evet canım aynen öle :)

akandeniz biliomusun kendimi okadar çok şükür güçlü hissediorumki inan ondan uzaklaşsam canım acımaz die düşünüorum.bu 2 gündür kendimi buldum ,kendime gedim :) çok saolun

ama bu ilişki nereye gider hiç bilmiorum.düzeleceği varsa allahın izniyle inşallah düzelir..ne diim..

arkadaşlarrrrrrr ,,,,,,

üfff sinirlerim bozuldu yaa :( bugun 2 3 defa aradı görüşelim die ve görüştük.cafede biara yine birbirimize sert çıkıodukki ben uzatmak istemedim ve artık kalkalım dedim ve kısa kestim,,

yolda biara benim nekadar ciddi olup olmadığımı ölçtü yani gercekten gidiomusun dedi ve bende evet gidiorum iiakşamlar dedim ve arkamı döndüm gittim..ama gözleri yuvasından fırladı şap die oturdu tavrım :)

ama yaa bi adam bukadarmı inat ve aynı kafa olur..bi insan hiçmi değişmez..
off ...

ama hem sıcak hemde soğuk tarafımı gösterdim..hemde söylenmesi gereken sözleri söledim yani yine sölediklerinizi..

ya azöncede telle konuştuk..

bi kursa yazılayım diorum hani kafamı dağıtmak için ,nişanlımda bunu öğrenmiş istiorki oda yardımcı olsun,bende eğer yardımcı olmak istiosan tamam ben gelmim sen git beni kaydettir benim gelmeme gerek yok dedim.oda benimle gelmek istemiosan açıkça sölede seni zorlamım dio.bende niye yanlış anlıosun dedim hatta acayip sinirlendim ve teli yüzüne kapadım..yaa ne sölesem çocuğa batıo..noluo buna yaa :(

bu saat oldu ama aramadı bende aramıcam ,söledikleriniz gibi ağırlığımı korucam..ama canım acıo yine yaa :((

amaki 2 günlük umursamamak işe yaramış bunuda bugun anladım :) buda ii yanı..

bana sabrı yokki ne 1 ayı :( belki söledikleriniz olucaktı ama demekki nasip diil

yüzükler atıldı bile..yarın ailesi geliomuş..

BİTTİİ :(

hımmm...
sarpa sardı yani....
sen ne yapmak istiyorsun peki

hımmm...
sarpa sardı yani....
sen ne yapmak istiyorsun peki

sabah yüzüğü götürdüm attım ..aradan biraz geçmiştiki yanıma geldi yalvardı yakardı yok dedimm..
sonrada eve gelmiş ailemle konuşmuş ağlamış,sonrasında bende eve geldim ama yüzüne dahi bakmadım..
olmuo canım ona çok soğumuşum :(

o düzelmedikçe benim gören gözüm olmucak, duyan kulağım olmucak..

sizlerin söledikleri bir bir çıktı ve işede yaradı ama şimdide ben hiç bişe yapmak istemiorum.anladımki ben onunla olamam :(

şimdi en azından bunu anlamış oldun...
düşünsene ya evlenseydin onunla boşanmak öyle kolay değil daha çok üzülmezmiydin....
biraz daha akışına bırak bakalım..
böyle pat diye bitermi bilmem...
bakarsın telafi etmeye fln çalışır...
sende emin olursan karşılık verirsin..
yok olmuyosa olmuyodur zaten...
bazı şeyleri zorlamak daha kötü sonuç verir..
hayırlısı olsun artık bakalım..
gelişmelerden haberdar et mutlaka..
kız merak ederim ben...:D

Canım neler yaptın ayrıldın mı kesin ? topiği baştan sona okudum üzme kendini, hayat insana neler veriyor ; belki evlenmemeniz sizin için daha hayırlıdır düşünsene hayatının aşkı biyerlerde seni bekliyor şimdi ... Seni seven, bu yüzden seni kaybetmekten korkan, bu nedenle seni kıskanan ve seni her şeyden koruyan, hayatını sana vermek isteyen biri, seninle yaşlanmak isteyen biri olucak ve o şu anda seni bekliyor lütfen sevgisinden emin olmadığın bi insanla hayatını birleştirme canım. İnş çok mutlu günler seni bekliyor :)

canım bak bi sürü emek verdin başta çok gayretliydin şimdi neden böyle yapıyosun anlık duygularınla hayatının söz konusu bir durumu böyle çabuk es geçmemelisin bence biraz zamana bırak zaman iste

Sizin ilişkiniz bitmiş benden söylemesi.
Dua edin ki böyle adamla evlenmediniz.
Önünüzdeki maçlara bakın derim. :24:

Alk bitti mi gerçekten :53: mesajını okudum cevap yazdım sonra girdim konuna bitti yazdığını gördüm..
bak ilk zamanlar güçlüyüm yaparım ederim diyo insan ama sonra yalnız kalınca tek başına kendini sorgulamaya başlıyorsun.. bunu da göz önünde bulundur.. o taktikler her daim işe yaramıyor canım..
dilerim hakkınızda hayırlısı olsun...

Back
X