Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk kez geciktim. Regl olmak için ne yapıyorsunuz?
Kızlar her ay düzenli olan ben bu ay olmadım. Doktora gittim kist vs hiçbir şeyim yokmuş ama regl olamadım. Tarlusal yazdı ama hayatımda hiç gap kullanmadım bozmak istemiyorum düzenimi. Soğan kürü önerdiler ama ne yapmam gerek başka önerisi olan?
Kızlar her ay düzenli olan ben bu ay olmadım. Doktora gittim kist vs hiçbir şeyim yokmuş ama regl olamadım. Tarlusal yazdı ama hayatımda hiç gap kullanmadım bozmak istemiyorum düzenimi. Soğan kürü önerdiler ama ne yapmam gerek başka önerisi olan?