Ilk kez gelen kayinvalideye nasil davranilir?

Melisanazzz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
108
-13
13
29
Selam kizlar hepinize merhaba 10aylik evliyim 4 aylik hamileyim esim ankarali polis oldugu icin gorev yerimiz benim memleketim olan Kahraman maraş tayiz kayinvalidem ler gelicekmis ama ben kendisini sevmiyorum esimin ailesini hic sevmiyorum esimi cok seviyorum bana karşı simdi bn anne babasi gelince hamile halimle rahat olamam zaten ne yapicam onlarla mesafeliyim bn oda ilk beni istemeye geldiklerinde ben gelinle mesafeli olurum dedi simdi o gun de aramis torunumun senin yanina gelicez annecim falan filan baya sıcak konusue gibi oldu bn yine soguk konustum cunku sacmaliklarini bana yaptiklari seyleri unutmam birde iste solgun gorunuyosun sivilcenimi siktin iz kalmis deyip bi ara sinirimi bozmustu biara yuzumdeki beni sormustu ben zaten guzel oldugumi iddia etmiyorum makyajsiz solgun lekeli evet kotude görünüyorum bunu biliyorum ama benim kusurlaromi yuzume geldiginde vurursa soyle boyle kilo almissin solgunsun vs şeyler derse bugune kadar sustum saygimdan diyicemki tas bebek bi gelin alaydin sag salim gelip defolup gitseler keşke kizlar

Son düzenleme:

ben ki kv mi hic sevmem, ama yinede bu denli nefretimi yaziyla hic hissettirememistim kimseye. siz bana cok kötü bir insan olarak geldiniz ya.

bu arada kociskonuzun size küfür etmemis olmasi bi arti yada özel bisey degil, buna zaten hakki yok

Kotu bi insan olsaydim eger bugune kadar saygili konusup susmazdim

Yazınız buram buram "Benim yaşım küçük" kokuyor :)
Kısa süreli gelen insanları hoş tutun , eşinizi yetiştiren aile sonuçta.
El öpmekle dudak aşınmaz derler :)

Küfür etmemesi sizin icin bir artıysa nasil bi hayat yaşadınız nasil evlilikler gördünüz gerçekten merak ettim.

Ayrica biraz abartmamış mısınız? Evlendikten sonra ilk kez görüşeceksiniz belliki. Bu ne nefret daha tam tanimadan? Defolup gitsinler fln ne ayıp ya

Sana ne yaptıklarını anlatmadığın için bir yorum yapılamıyor aslında. Bu kadar bilenmenin nedeni ne mesela?

benim bekledigim cevap su sekil:
bana az altin taktilar, sunu almadilar, bunu yapmadilar, annemler sunu verdiler bu kadar gram altin taktilar, tüm masrafi esim karsiladi gibi bisey. bakalim merak icindeyim

Kaç yaşındasınız?
Eşinizin bir küfürünü bile duymamış olmanızı neden belirttiğinizi anlamadım bu zaten olması gereken. Eğer duymuş olsaydınız garip olurdu.
Eşinizi seviyorsunuz madem eş ailesini sevmek değil saygı duymak zorundasınız. Evinize misafir geldiğini unutmayın ona göre davranın. Sürekli yüzünü gördüğünüz insanlar değiller madem yine saygınızı bozmayın. Bazı şeyleri duymamak zor olmasa gerek. 4 aylık hamilesiniz 9 aylık değil gayet rahat edersiniz evinize gelen herhangi bir misafirden farkları ne?
Solgunsun,, kilo almışsını kusur olarak görüp bozuluyorsanız sorun sizde kayınvalidede değil. Kendinizle barışık olmayı deneseniz sorun kalmaz ortada

Yok hani cevrede siddet goren kotu sozler duyan bayanlar gordukce kotu soz bile duymadim manasinda dedim onu saolun iyi gunler

Oldu, sen sevmiyorsun diye oğlunu ve torununu görmesin, evine gelmesin. Oğlum var, geleceği için çırpınıyorum ama sizin gibileri okudukça korkuyorum ya ona da böylesi rast gelirse diye.

Eşinizin ailesine bakış açınızı değiştirmezseniz o küfrü duyabilirsiniz de söyleyeyim. Ağaç kavuğundan çıkmadı ya bu adam.

Tesekurler sizin yorum yapmanizi istemiyorum cunku diger yaptiklarini yazmadim iyi günler
emredersiniz?
insanlar hatanızı söylüyor eden dellendiniz hemen
fevri bir insan olduğunuz belli

valla mecbur çekeceksiniz eşiniz sizden SOĞUMASIN istiyorsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…