- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi Melisanazzz
Asla ac bile kalsam onlardan bi ekmwk bile istemem diyorum ya yasadigimi ben bilirim siz anlamazsiniz cunku bana yaşattılar size degil
Yaşadığını tabi ki sen bilirsin, ama burada çoğu üye bu yollardan geçiyor. Kulak verirsen yeni bir şey öğrenir değişirsin, sırf bana uymuyor diye terslenirsen hep aynı bakış açısıyla kalırsın. Ve bu tamamen sana zarar. Sen kendini yerken karşı tarafın ruhu duymaz. Sinirlerin bozulur, evliliğin bozulur vs vs .
Yazdıkların bana göre nefret ediyorum dedirtecek şeyler değil. Kv konusunda kötü niyetin, laf sokmanın alasını yaşadım. Ama içimden onu görmek gelmese bile eşime bunu hissettirmedim. Uzun vadede yola geldi, durgunlaştı ve herkesin gözünde iyiniyetli olan taraf ben, sorun çıkaran, huysuz taraf o oldu.
Doğumuna annen gelmeyecek derse, oturup kendini yada eşini yemektense "ne münasebet evimde de, çocuğumda da en az sizin kadar hakları var, isteyene kapım açık buyrun gelin" diyeceksin. Hem sınırını koymuş, hem aileni savunmuş, hem yakıp yıkmamış olacaksın.
Herkes bohçaya, altına senin kadar özenmeyebilir, maddi durumu el vermez yada içinden gelmez. Bende bunların hiçbirini görmedim. Evimin eşyasına kadar hiç bir şeyde maddi katkıları olmadı. Hayat boyu kimseye minnetim olmadığı gibi, kimsenin senin için şunu yaptık demeye de hakkı olmadı.
Karı koca olmak kolaydır ama hayat arkadaşı olmak zordur. Siz bence ikinciye odaklanın, o zaman ağzınızın tadı da kaçmaz. Kötü olan hiç bir yerde sevilmez, sadece idare edilir unutma.