Ilk kez gelen kayinvalideye nasil davranilir?

Alınmayın ama sizde potansiyel kaynana gördüm, şimdiden oğluna denk gelecek kızı düşünen hemde “böyle kız denk gelirse”
Ne yapacaksın acaba? Dövünürsün ah bizim gelin diye, nasıl davranırsan öyle karşılık alırsın, önce bunu düşün sonra ah bana da böyle gelin gelirse diye dövünürsün

Yok alınmadım ama güldüm sadece, beni tanımıyorsun sonuçta.
Tamda dediğin gibi nasıl davranırsan öyle karşılık alırsın. Sevginin ve adaletin çoğu bakış açısını iyileştirebileceğini düşünüyorum. Benimde yolum bu olurdu kesin. Sana da tavsiye ederim!

Hormonlariniz tavan yapmistir insallah o yuzden boyle yazmissinizdir.hamile kadinlara kiyamiyorum acikcasi o yuzdn size kotu yorum yapmayacagim. Susarak kaciyorum.
canim aman yeni geldin sayılır 😆

Evine gelen her misafir gibi agirlayip saygını gostericeksin Tabiki eşinin ailesi sonuçta. Kayinvaliden öyle aşırı kıracak kafaya takacak birsey dememiş bence. Söylenenlerden rahatsizsan bir hafif makyaj yapıp çık önlerine solgun görmesinler. Sonuçta hamilesin her hamilelik her kadını muhteşem güzel yapmıyor. Hormonlar filan, yorgunluk, uykusuzluk v.s normal yani ha birde kilo almanda normal. Birsey derse her normal kadın gibi bende hamilelikte kilo aldım diyip geçersin yani.

Yeme icme laf olmaz bizim burada bnde pastami boregimi herseyimi en alasindan yaparim adam gibi gelsin bas tacı sen olayin yeme icme yonunu soyleme yeme icme hersey yeme icme gibi olsun
Onc yazılandan yeme içmeye takılan sensin amacım. Üniversite mezunusun ama paragrafta anlam aramana 10 üzerinden 3 veriyorum bir öğretmen olarak. Diyorum ki GELEN KAYNANA KAYINBABA AMCA DAYI YEDİ KAT YABANCI BİLE OLSA TANRI MİSAFİRİ. 😁😁 Adamlar kışta kıyamette kalkıp geliyorlar kaç km yolu alıp görecekleri muameleye bak... Gelinleri şunu derse bunu derim böyle derse böyle derim diye saat gibi kuruyor kendini. Sen böyle kur kendini yarın bir gün kadın napıyomuş torunum dese sende buraya başlık açarsın kaynanam benle değil torunla muhatap oldu diye. :halay: Yavaşça bir koltuğa otur sn kimsenin duymadığı bir şey söyleyeceğim . Türkiye' de 10 gelinden 7si kaynanalrını sevmiyormuş . Şimdi kalk ve mutlu ol derin dertler bir tek senin başında değil. Hatta ve hatta anlattıklarım dert bile değil😁

Çok saygılı, küfür bile etmeyen (!) Şahane kocanızın annesi ve babası için defolup gitseler nasıl bir tabirdir. Allah oğlumu sizin gibi bayanlardan uzak etsin. O anne baba olmasa küfür bile etmeyen (!) kocanız olmayacaktı. Belki sorunlarınız vardır, sevmezsiniz anlarım, ama eşinizin annesi babasına karşı böyle nefret söylemlerinizi anlayamam. 10 ayda evinize ilk kez gelen düşmanlarınız değil sonuçta

Onc yazılandan yeme içmeye takılan sensin amacım. Üniversite mezunusun ama paragrafta anlam aramana 10 üzerinden 3 veriyorum bir öğretmen olarak. Diyorum ki GELEN KAYNANA KAYINBABA AMCA DAYI YEDİ KAT YABANCI BİLE OLSA TANRI MİSAFİRİ. 😁😁 Adamlar kışta kıyamette kalkıp geliyorlar kaç km yolu alıp görecekleri muameleye bak... Gelinleri şunu derse bunu derim böyle derse böyle derim diye saat gibi kuruyor kendini. Sen böyle kur kendini yarın bir gün kadın napıyomuş torunum dese sende buraya başlık açarsın kaynanam benle değil torunla muhatap oldu diye. :halay: Yavaşça bir koltuğa otur sn kimsenin duymadığı bir şey söyleyeceğim . Türkiye' de 10 gelinden 7si kaynanalrını sevmiyormuş . Şimdi kalk ve mutlu ol derin dertler bir tek senin başında değil. Hatta ve hatta anlattıklarım dert bile değil😁
Tesekurler

Yok alınmadım ama güldüm sadece, beni tanımıyorsun sonuçta.
Tamda dediğin gibi nasıl davranırsan öyle karşılık alırsın. Sevginin ve adaletin çoğu bakış açısını iyileştirebileceğini düşünüyorum. Benimde yolum bu olurdu kesin. Sana da tavsiye ederim!
Demek ki bu kişinin rahatsız olduğu şeyleri karşı taraf sürekli dile getirmiş, iyi niyet göstermemiş, belki de aşağılamış, orada yaşananları bu kişi bilir.
Anlatmadı diye “senin gibi” bana gelmesin gelin olarak demek, sizin bakış açınızı gösteriyor.

Canim kaynanamdan cekmis 2 bucuk yillik evli biri olarak sana diyecegim. Nabza gore serbet vereceksin. Sicakmi davrandi sende saygili davran. Kilona yuzunemi laf soledi. Oglum beni begenmis ki almis. Sanada sormamis dersin. Kq
Yaaa cok tesekurler cnm bnm saolasin🤗

Lutfen kendinizi benim yerime koyu0 cvp verirseniz cok mutlu olurum ama
Kendimizi senin yerine koymuyoruz senin kadar sıkıntı yaşayanlarımız var ama sen tatmin olmuyorsun. Benim kayınvalidemler de kırk yılda bri gelir gelirlerse de eşimi arar gel beni al diye 1 saatlik yol için. Düğünümde nikah kıyafetim hayallerinin elbisesi olduğu için ve ondan önce seçtiğim için ağladığını hatta düğünde de farklı rengini giydiğini bilirim.demem o ki ilk sene bana bunları yaptılar diye düşünürken şimdi dünya yansa bir bardak su dökmem banane ne canımı sıkacağım ben kendimi yırtsam da gelince olan olacak kursam da. Bir kere o kadar güzel ağırladım giderken kaynanam 5 karış surat merdivenlerden indi gitti vedalşmadan sonradan öğrendim zoruna gitmiş onca yaptıklarındn sonra böyle davranmam. Zaten yiyse kendi evi gibi yyıla yayıla oturuyor . Kötülük yapıp seni yaraladıysa misafir gibi gelip gidiyor. Hayat kısa her şey olacağın varır. Geriye dönüp bakınca eşin sana ya sen kaçırdım onları der ya da onca şey yaptın iyi davrandın yine de memnun olmadılar der 😀

Ben olsaydım bu kadar alınganlık yapmaxdım.
Yapacağım tek şey kendi annem aklıma gelirdi.
Umarım anlatabilmişimdir
Hayir sizede kv yuzunde leke var solgun yani aşağılayıcı davransa siz napardiniz bn uzuluyorum zaten evet makyajsiz kusursuz bi cildim yok yuzume vurulmasi bni incitiyo iyice takıntı yapiyorum cildimi

Kendimizi senin yerine koymuyoruz senin kadar sıkıntı yaşayanlarımız var ama sen tatmin olmuyorsun. Benim kayınvalidemler de kırk yılda bri gelir gelirlerse de eşimi arar gel beni al diye 1 saatlik yol için. Düğünümde nikah kıyafetim hayallerinin elbisesi olduğu için ve ondan önce seçtiğim için ağladığını hatta düğünde de farklı rengini giydiğini bilirim.demem o ki ilk sene bana bunları yaptılar diye düşünürken şimdi dünya yansa bir bardak su dökmem banane ne canımı sıkacağım ben kendimi yırtsam da gelince olan olacak kursam da. Bir kere o kadar güzel ağırladım giderken kaynanam 5 karış surat merdivenlerden indi gitti vedalşmadan sonradan öğrendim zoruna gitmiş onca yaptıklarındn sonra böyle davranmam. Zaten yiyse kendi evi gibi yyıla yayıla oturuyor . Kötülük yapıp seni yaraladıysa misafir gibi gelip gidiyor. Hayat kısa her şey olacağın varır. Geriye dönüp bakınca eşin sana ya sen kaçırdım onları der ya da onca şey yaptın iyi davrandın yine de memnun olmadılar der 😀
Aaa sizinkide baya zor bi kv mis

sevmemekte tabıkı haklısındır
ama bir sakin ol hamılesın herşeyden önce ,
mumkun oldugu kadar mesefeli dur meselaa sen sohbet konusu açma , her soruya kısa ve net cvplar ver ,
evin içindeasla perişan gezme , yaşam şekline göre güzel giyin , bir allık bir ruj yap bir parlatıcı , rahatsız etmıyorsa ,deodorant sık ,

sana laf söylemesine izin verme , veeee eşine hep güzel bak onların yanında ,
onların yanında sakın tartışma
Ya ama bisey sorabilirmiyim

Yılda bir evine gelen kocanın anne babasına birkac gün tahammül edebilirsin bence sende anne olacaksın evladını özlediğinde onun yanına gittiğinde kovulmak istemezsin heralde..sen kötü kaynana görmemişsin canım öp başının üstüne koy bence bu kaynanayi

Back
X