• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk kez hayatımda bu kadar mutlu olmuşken Kpssden yanlış tercih yapma durumum?Bu stresi yaşamakta haklı değil miyim?

Hayırlı olsun. Yalnız dikkat et, burası gelmez denen yerlere çöküyor herkes büyükşehirler boş kalıyor. Çok yaşandı bu. Lütfen çok stres yapma, nasip kısmet senin oradan yiyecek ekmeğin varsa ilk tercihin bile gelir. Sonucu paylaşırsın bizimle 🥰

Ben atanirken 52. Siradaydim. Senden daha kotu durumdaydim cunku senin 30 benim sadece 1 il secme hakkim vardi. Batida iyi bir il 38 kisi aliyordu onu yazdim ama korka korka cunku tek il ven onumdeki 38 kisi tercih ederse ben nereye giderim Allah bilir dedim ha tercih disi secenegi de vardi ama olsun. Neyseki geldi puanim da 38 kisi icinde ortalardaydi bosuna stres olmusum yani. Bence gelir kaygilanma

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim . Çok kararsız kaldığım bir konu daha var acaba yeni bir başlıkta sorsam cevap veren olurmu ki? Çook teşekkürrr ederim iyiki varsınız :)

Back
X